Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice last minute počitnice

last minute počitnice

Ste že kdaj koristili pakete last minute?

Preko katere agencije?

Ste bili zadovoljni s ponudbo?

Razmišljam v smeri Turčije ali Grčije v juliju ali avgustu … cca. 10 dni, familija s 3-letnikom … ideje? Hvala.

ja šla sva v egipt in dominikansko last minute preko odklopa
ponudba je bila ok, štimalo je vse, samo prevoznik je zafrknil-to pa ni agencija kriva

Jaz sem šla letos prvič preko portala last-minute.si oz agencije grad. ker se nisem mogla odločit kam sem malo pobrskala po njihovi spletni strani in našla odlično ponudbo za egipt. Takrat so imeli na vrhu nasvet tedna ali nekaj podobnega: egipt
iskanje je precej enostavno. Najprej se pa se seveda moraš odločit kaj hoces met od dopusta: lezanje na plazi, izlete, luksuz al je dovolj da je streha nad glavo :). na portalu Last-minute.si si poiščeš ponudbo, pošlješ rezervacijo in lahko plačaš na vse možne načine: prek klika, po obrokih, čeki, Dinners kartica…
Organizacija je štimala in vse je bilo super. Vreme je bilo fantastično.
Mi je pa portal ljubši in prijaznejši od odklopa. Tam je vse nepregledno- vsaj zame.

Potuj nekam ni organizator, ampak samo prodaja aranžmaje drugih agencij/organizatorjev. Tudi pri last minute aranžmajih se mora organizator držati vsega navedenega v ponudbi. Pred leti sem parkrat koristila take aranžmaje slovenskih agencij in je zmeraj vse štimalo. Edino, na kar bi bila jaz pozorna, je, da ne bi vzela ponudbe z “no name” hotelom, to sem pri last minute ponudbi dostikrat zasledila. Agencija da ven ponudbo, da napolni letalo, potem te pa na licu mesta namestijo v nek hotel, ki sicer mora biti izbrane kategorije, je pa lahko tudi na kakšni ne ravno fajn lokaciji.

New Report

Close