Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Lastnik supermarketa na Floridi ignorira "preporočila" (ukaz-odlok-whatever)

Lastnik supermarketa na Floridi ignorira "preporočila" (ukaz-odlok-whatever)

Lastnik supermarketa na jugozahodu Floride pridobiva nacionalno pozornost zaradi odločitve, da bo ignoriral lokalni mandat , s čimer bo zaposlenim in strankam omogočil, da so v njem brez obraznih mask.

https://www.fox13news.com/news/florida-supermarket-owner-ignores-mask-mandate-calls-pandemic-death-toll-hogwash?utm_campaign=trueAnthem_manual&utm_medium=trueAnthem&utm_source=facebook&fbclid=IwAR3hY1hwxjeQ2LJ8ofLlXeie8NPQLkND530Fxn5ikctxo6CA6i9sXUym2mo

Glas razuma v puscavi norosti…dobro je napisal

To je pogum in zdrava pamet.
Ne pa natikanje nagobčnikov in poniževanje, čemur debilne ovce rečejo pogum. 😀

Pač še en zanikovalec Covida. Zaradi Trumpovih zanikovalcev in pri nas Janševih, sta obe državi med vodilnimi na svetu po mrtvih zaradi Covida. Če smo iskreni mi smo prvi, Američani pa so tudi med top 10 na svetu.

Pač še en zanikovalec Covida. Zaradi Trumpovih zanikovalcev in pri nas Janševih, sta obe državi med vodilnimi na svetu po mrtvih zaradi Covida. Če smo iskreni mi smo prvi, Američani pa so tudi med top 10 na svetu.
[/quote]

misli glavom.
https://www.youtube.com/watch?v=TYLkIefIORM

[/quote]
A večna in brezpogojna zvestoba gospodu Janši nas bi obvarovala pred korono in mrtvimi?

Pa kje se jemljete takšni debili?

A večna in brezpogojna zvestoba gospodu Janši nas bi obvarovala pred korono in mrtvimi?

Pa kje se jemljete takšni debili?
[/quote]

Zvestoba Janši in Trumpu je eden od glavnih krivcev za visoko število umrlih v Slo, delno pa tudi v ZDA.

Glede debilnosti pa z debilom ne bom polemiziral ;).

Zvestoba Janši in Trumpu je eden od glavnih krivcev za visoko število umrlih v Slo, delno pa tudi v ZDA.

[/quote]

Nema ti tu polemiziranja, ti verjamešv v laž glede teorije o virusima /uradne verzije/ jaz nisem ne za trumpa ne za janeza nego za znanost in zdravu pamet. ti je nimaš, to je dejstvo, jaz ti jo pa serviram. djabe. take it.

[/quote]
Saj pa Janša ni zanikovalec virusa.

Saj pa Janša ni zanikovalec virusa.
[/quote]

Si prepričan? Njegova vlada je sprejela odlok, ki ne omogoča legalnega kaznovanja nenošenja mask. Maske v zaprtih prostorih, kjer vzdrževanje razdalje ni možno, so poleg tveganega druženja v zaprtih prostorih glavni razlog širjenja okužb.
Ta vlada se ukvarja z vzpostavljanjem totalitarnega režima in z prerazporejanjem 11 miljard za katere so nas zadolžili.
Za epidemijo jim pa dol visi. No, morda pa jim delam krivico, pa se res trudijo, da bi omejili epidemijo – samo v tem primeru so pa najbolj nesposobna vlada na svetu, saj imamo med državami z več kot 100.000 prebivalcev, največjo smrtnost zaradi Covida na celem svetu.
Čeprav mislim, da so prej pokvarjeni lopovi, kot pa največji nesposobneži na svetu. Morda pa se vendarle motim.

Si prepričan? Njegova vlada je sprejela odlok, ki ne omogoča legalnega kaznovanja nenošenja mask. Maske v zaprtih prostorih, kjer vzdrževanje razdalje ni možno, so poleg tveganega druženja v zaprtih prostorih glavni razlog širjenja okužb.
Ta vlada se ukvarja z vzpostavljanjem totalitarnega režima in z prerazporejanjem 11 miljard za katere so nas zadolžili.
Za epidemijo jim pa dol visi. No, morda pa jim delam krivico, pa se res trudijo, da bi omejili epidemijo – samo v tem primeru so pa najbolj nesposobna vlada na svetu, saj imamo med državami z več kot 100.000 prebivalcev, največjo smrtnost zaradi Covida na celem svetu.
Čeprav mislim, da so prej pokvarjeni lopovi, kot pa največji nesposobneži na svetu. Morda pa se vendarle motim.
[/quote]

Sposobni so res samo krast, a vseeno se narod na splošno drži ukrepov.
V trgovini sem edini brez nagobčnika.

Število mrtvih pa je zaradi genocida, ki ga mafija izvaja.
Najprej zaradi namernega okuževanja starostnikov, zdaj zaradi strupenega cepiva, ki omogoča širjenje okužb in dodatne smrti.
Zagovorniki ukrepov in cepljenja ste zato zločinci in morilci.

Glede na to da je američan, pa še to iz floride kjer je izobraževanje na nuli se ne čudim..

Sposobni so res samo krast, a vseeno se narod na splošno drži ukrepov.
V trgovini sem edini brez nagobčnika.

Število mrtvih pa je zaradi genocida, ki ga mafija izvaja.
Najprej zaradi namernega okuževanja starostnikov, zdaj zaradi strupenega cepiva, ki omogoča širjenje okužb in dodatne smrti.
Zagovorniki ukrepov in cepljenja ste zato zločinci in morilci.
[/quote]

Spoštovanje smotrnih ukrepov je daleč od zločina. To so v nekaterih azijskih državah (Japonska, Koreja,..) dokazali.
Morilci so pač vlada in tisti kateri nasprotujejo smiselnim ukrepom (da smo si na jasnem, vsi ukrepi te vlade seveda niso smisleni)

New Report

Close