Lastniki psov – nove vrečke piqapoo
Danes sem slučajno zasledila video. Zadeva se mi zdi zanimiva in praktična. Kaj pa vi pravite na to?
Verjetno še to ni pri nas v prodaji ali je že?
Tole ti ne mlad ne star streniran pes ne bosta dolgo zdržala na sebi, verjemi.
Pa še klipnsa ki sitsne, moti psa.
jaz bom tudi po starem, ko mu vrečko kar podstavim, pa pade noter, mi niti pobirat ni treba Ljudem kar čeljust dol pade, ko to vidijo…… Pravijo, da je lepo zdresiran pes, ki zna celo v vrečko srat….
Ali pa tole za mačke:
Vaš link
… mislim, kaj se vse ne spomnijo. Too much.
Kot kaže je to problem. In to velik.
Sicer ne bi bilo toliko pasjih drekov vsepovsod.
Dandanašnja hoja izgleda tako, da moraš samo še pod noge gledat, da ne pohodiš pasjega dreka.
Obvezno uvest visok davek na pasje sprehajalce, ki so u bistvu pasji sralci.[/quote]
Zaradi mene kakor češ – drek našega psa se ne dotakne tal, pade direkt v podstavljeno vrečko – je pes tak zdresiran. Aja – urin te bo še motil sedaj. Veš kaj, mene bolj zmotijo polni kondomi , kupčki človeškega dreka pokritih z obrisanimi robčki, pa kozlanje po tleh, kot pa pasji urin.
te pa kot nelastnika psa sicer razumem in grajam tioste lastnike pse, ki vozijo ven srat pse v mraku in temi, češ saj jih noben ne vidi in jim ni treba pobrat…. Ali pa še bolj tapogumnih čez dan, ko se raje po telefonu tako zaposleno pogovarjajo, pa stran gledajo od svojega psa, ko serje, ker ja ne bo nič za pobrat… Takim bi pa tudi jaz nabil, po 200 eur najmanj, če jih dobijo.
Če so kadilci sprejeli, da morajo zunaj kadit pod dekcami, bodo pa še lastniki psov pridno za svojimi pobirali, takoj ko bodo prejeli 200, 300 eur kazni, brez polovičke
Jaz bom patentirala take pasje vrečke v stilu trdnejše eko “škrobaste skodelice”. Ki jo potem preprosto zapogneš in odvržeš v smeti. Vanjo komot uloviš tudi drisko……
Da psu pod rit podstaviš. Se vse da – zdresirat psa , da počaka in spusti v podstavljeno in gospodarja, da hodi za njim ,mu podstavi in ulovi not…..