Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lastniki psov – nove vrečke piqapoo

Lastniki psov – nove vrečke piqapoo

https://www.piqapoo.com/

Danes sem slučajno zasledila video. Zadeva se mi zdi zanimiva in praktična. Kaj pa vi pravite na to?

Verjetno še to ni pri nas v prodaji ali je že?

Priznam, sem zaostala. Si ne predstavljam te vrečke na naši psički. Bom še kar po starem, tako da se sklonim in poberem.

Dajte si provat na rit vrečko nalepit. Vam bo všeč, verjetno ne tudi psom ni. Je tak problem pobrat tisti drek ali kaj

Tole ti ne mlad ne star streniran pes ne bosta dolgo zdržala na sebi, verjemi.

Pa še klipnsa ki sitsne, moti psa.

jaz bom tudi po starem, ko mu vrečko kar podstavim, pa pade noter, mi niti pobirat ni treba 🙂 Ljudem kar čeljust dol pade, ko to vidijo…… Pravijo, da je lepo zdresiran pes, ki zna celo v vrečko srat….

Halo, tole je pa čist mimo. Nikoli in nikdar tega svoji psički ne bi nataknila gor!

Brezveze. Tisti, ki se mu dreka ne da pobrat se tudi zafrkaval ne bo s tem, da bo vrečko natikal, pa še psa navadil nanjo. Kakorkoli, neuporabno tudi za dolgodlake pse.

ime je res posrečeno 🙂
sicer je pa verjetno ne bi uporabljala (če bi imela psa).

Ena večjih neumnosti. Skloniš se in pobereš, a je to tak problem? Pri nas še tako delamo.

Naš 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} znori v prvih 2 minutah da mu to na rit namontiram… 😀

Edina stvar ki mi je všeč pri tem Piqapoo je naslovna fotka 🙂 🙂

cela znanost se ukvarja s pasjim sranjem :)))

Ali pa tole za mačke:
Vaš link

… mislim, kaj se vse ne spomnijo. Too much.

Kot kaže je to problem. In to velik.
Sicer ne bi bilo toliko pasjih drekov vsepovsod.

Dandanašnja hoja izgleda tako, da moraš samo še pod noge gledat, da ne pohodiš pasjega dreka.

Obvezno uvest visok davek na pasje sprehajalce, ki so u bistvu pasji sralci.

Kot kaže je to problem. In to velik.
Sicer ne bi bilo toliko pasjih drekov vsepovsod.

Dandanašnja hoja izgleda tako, da moraš samo še pod noge gledat, da ne pohodiš pasjega dreka.

Obvezno uvest visok davek na pasje sprehajalce, ki so u bistvu pasji sralci.[/quote]

Zaradi mene kakor češ – drek našega psa se ne dotakne tal, pade direkt v podstavljeno vrečko – je pes tak zdresiran. Aja – urin te bo še motil sedaj. Veš kaj, mene bolj zmotijo polni kondomi , kupčki človeškega dreka pokritih z obrisanimi robčki, pa kozlanje po tleh, kot pa pasji urin.

te pa kot nelastnika psa sicer razumem in grajam tioste lastnike pse, ki vozijo ven srat pse v mraku in temi, češ saj jih noben ne vidi in jim ni treba pobrat…. Ali pa še bolj tapogumnih čez dan, ko se raje po telefonu tako zaposleno pogovarjajo, pa stran gledajo od svojega psa, ko serje, ker ja ne bo nič za pobrat… Takim bi pa tudi jaz nabil, po 200 eur najmanj, če jih dobijo.

Če so kadilci sprejeli, da morajo zunaj kadit pod dekcami, bodo pa še lastniki psov pridno za svojimi pobirali, takoj ko bodo prejeli 200, 300 eur kazni, brez polovičke

Hahahaha mačke z umetnimi nohti hahaha svašta 🙂 moja bi si jih zgrizla 🙂

Kaj pa ce ima drisko? Pol je pa leakapoop.

Jaz bom patentirala take pasje vrečke v stilu trdnejše eko “škrobaste skodelice”. Ki jo potem preprosto zapogneš in odvržeš v smeti. Vanjo komot uloviš tudi drisko……

Da psu pod rit podstaviš. Se vse da – zdresirat psa , da počaka in spusti v podstavljeno in gospodarja, da hodi za njim ,mu podstavi in ulovi not…..

Ja, in s tem se bodo ukvarjali tisti, ki že zdaj ne pobirajo za psi?

o Yo, se bodo…… Ko jim bodo mestni redarji začeli končno pisat kazni – ni več daleč. Samo še dratpiršno morajo dobit mestni redarji v svojo obvezno opremo, da bodo lahko po hoji po podrekanem terenu ščistili profil čevljev, pa bo.

Ja, zakaj redarji ne opravljajo svojega dela, meni ni jasno.
Ampak govorila sem o zgoraj omenjeni inovaciji. Meni so vrečke čisto ok 😉

ma ne – to bodo ekološke enkratne skodelice za tiste; ki se jim ne da pobirat post festum; da samo podstavijo pod rit, nič pipat jim ne bo treba….

Dejte se naučit pobirat tiste dreke za seboj se niste kur_čevi invalidi. Po ljubljani ko grem peš vidim drek pri dreku dobesedno. Moram ornk pod noge gledat kje hodim da ne stopm glih v drek.

New Report

Close