Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek lasulje in lasni vložki

lasulje in lasni vložki

Opažam vse več lasulj in lasnih vložkov. Pri znanih (pevci,igralci, politiki) in običajnih ljudeh. Ne me razumet narobe, če je treba ( bolezni,  kemoterapija), je to normalno. So pa ljudje,ki imajo normalne lase, mogoče malo bolj redke (moški) in nostijo to. Pa vidi se na daleč.

Pred par dnevi sem slučajno naletela na neko hr  serijo.Igra tudi Momčilo Otaševič. Kolikor vem ima lepe, močne lase. Tukaj so mu dali lasni vložek- vidi se iz aviona. No, najbrž že mora bit zaradi vloge? Privat tega ne nosi.

To je danes že del make upa. Tako kot umetni nohti, trepalnice, pobeljeni zobje ..če si na sceni pa sploh.  Temnopolte ženske v ZDA imajo itak vse lasulje.

Res je, da je to vse bolj in bolj ” make up”, a vseeno si včasih ne morem kaj, da ne opazim,  ko vidim kakega moškega, ki ima na vrhu glave lepo postrižen vložek.  Zelo so vidni. Tudi ženske ( nekatere estradnice, tudi političarke) imajo precej opazne lasulje. Moralo bi biti tako, da nihče ne pogrunta?

Ne bi o imenih. Par kar znanih ljudi se opazi, da imajo te reči. Zelo je opazno. Mogoče bi bilo manj,če ne bi bilo tako intenzivno veliko las.

John Travolta je plešast. Še dobro, da nosi lasuljo.  Nekaterim pleša zelo pristoji, drugim pač ne.   Bolj ne motijo moški, ki si barvajo lase na nenaravno, Vranje črno barvo.

Odgovor na objavo uporabnika
vse več lasulj in lasnih, 15.04.2022 ob 11:31

Opažam vse več lasulj in lasnih vložkov. Pri znanih (pevci,igralci, politiki) in običajnih ljudeh. Ne me razumet narobe, če je treba ( bolezni,  kemoterapija), je to normalno. So pa ljudje,ki imajo normalne lase, mogoče malo bolj redke (moški) in nostijo to. Pa vidi se na daleč.

Veliko ljudi nosi očala.Kar se vidi na daleč.

Nosijo tudi protezo.Se enim tudi vidi na daleč.

Pa aparat za zobe.Pa umetno nogo.

In umetne joške.

Tudi na operacijo nosu grejo.

In kaj potem, če kdo nosi lasne vložke?

Leta 1970 in tam nekje je bilo to zelo modno.Nosila ga je moja učiteljica in moja mami tudi.

Nič posebnega.

Res se vidi lepa frizura.

In kaj, če to niso lasulje, temveč podaljški? Za tiste, ki imajo opazno veliko las mislim.

New Report

Close