Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Late night shopping

Late night shopping

Zanima me, če imajo res vse trgovine v BTC-ju popuste? Vem, da jih ima uradno samo Citypark vendar mi je kolegica rekla, da potem povsod velja.

V bistvu so povsod popusti. Mueller je klasika 10% (namesto 3%, kar je vedno), cote pa odvisno od trgovine. Ampak ti nekaj povem…ne hodi. Gužva je za ubit, pametne cote itak poskrijejo, ven privlečejo nek pofel, ki je cca. 20% cenejši. Mene ne zvabijo več.

Pa so popusti tudi v Emporiumu?

Tudi. Saj je vedno na spletu en dan prej objavljeno glede popustov.

Kje pa? Sorry samo ponavadi ne spremljam teh zadev.

Tukaj se naroči na seznam popustov.

http://www.btc-city.com/clanek/60689/napovedujemo-nocni-mega-nakupi-v-btc-city-ljubljana

Če že res moraš it: dovolj zgodaj se odpravi, ne s svojim avtom, tudi ne it na trolo, ki vozi direkt v BTC, najboljš na eno, ki ima progo malo stran, pa da je dovolj blizu za hodit. Lani je hotela hčerka it, se ravno napravlja, pa jo pokličejo prijateljice, s katerimi se je zmenila, da so se zataknile nekje v prometu, da je noro, naj raje ostane doma.
Itak so vedno povsod popusti … Čez dva tedna bodo pa že decembrski … še večji … za isto robo.

Glede prometa nč bat, ker je največja gužva ob konicah sredi dneva. Kdor ve, kako je na Šmartinki med 16 in 17h, je čas po 20h šala mala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close