latera je kvalitetna barva za lase???
Mi prosim lahko svetujete kakšno kvalitetno barvo za lase, predvsem mislim na to, da se prehitro ne izpere in da je čim manj škodljiva za lase???
Moja frizerka me barva z barvo KENE in mi trdi, da je to dobra barva, samo jaz pa občutim, da po enem mesecu je že precej izpravna, čeprav perem glavo nekje na 6-8dni.
Meni so dobre od loreala. Zadnjič so bile v leklerku v akciji od schwarskopfa brilliance in sem jih ene par kupila. Katastrofa. Ko pobarvam siv narastek je skoraj črn, drugi dan pa kot po čudežu prave rjave barve. Po prvem pranju obledi, po drugem je že čist svetel in še prejšne barvanje se posvetli, tako, da je resnično katastrofa. Pa so bile te barve še pred letom zelo dobre. Zdaj ne vem, a je bila tako katastrofalna serija narejena posebej za akcijo, ali so se tako poslabšali.
Jaz imam rada barve Respect.So precej naravne,lasje so po barvanju ok,lepi,sijoči.
Keune-mhm,meni lase čisto izsušijo.
Glede enega meseca-saj je to kar normalno,da se moraš takrat spet pobarvati.Navsezadnje imaš narastek,barva pa bledi tudi zaradi sonca ipd.
Mislim,da nobena barva ne zdrži bistveno dlje(da bi bil ton enak dlje časa).
Pri njih se barvam. Ne kupujem barve, zdi pa se mi, da jo lahko kupiš, nisem sigurna, nekaj imajo na prodajnih policah…
Cena za barvanje in fen frizura je okoli 60 eur. Ne vem do evra točno Naredijo pa za moje pojme odlično. Najbolj pomembno je meni to, da se po petih pranjih glave barva ne spremeni za tri odtenke, tako kot se nekatere kolegice pritožujejo v službi.
Pa še to; imela se velike težave z mastnimi lasmi, pa so se mi popolnoma uredili – nek super šampon od istega proizvajalca.
Ce uporabis kvalitetno barvo (mimogrede, barve, ki jih kupis v navadni trgovini v prosti prodaji so daaalec od tega), moras potem seveda barvo vzdrzevati s priporocenimi samponi. Trenutno je kar se mene tice najbolj IN Schwartzkopfova professional linija Essensity (povsem naravne in precej obstojne barve, brez parafinski olj, amoniaka…s cebeljim voskom, lasje so po barvanju rees lepi in voljni), vendar ne bo nic pomagalo, ce te bojo pobarvali z Essensity barvo, doma pa si bos umivala lase z npr Fructis samponom (ki velja za enega najagresivnejsih)- barvo bos sprala pomoje ze po 2 pranjih:-/