Latex catsuit obleka
Da se spravi gor Latex CatSuit, je potrebno uporabiti puder. Prav dolgo pa v tem “anatomskem kondomu” nihče ne zdrži – koža ne diha in hitro postane savna.
Kitajčki znajo prodajati veliko ceneje, samo njihove konfekcijske številke niso ravno primerljive.. plus na vse, kar zdrži več kot nekajkrat (ne več kot 10x), lahko že gledamo kot “kvaliteto”.. kitajsko.
A že imaš catsuit? Namreč je res drag. Kupil sem ga v latexcrazy.com, kjer ti ga za isto ceno naredijo po meri. Kitajski “latexcatfish” ne slovi ravno po vrhunski kvaliteti, zato priporočam nekaj iz evrope. Tega je kar veliko v evropi. Kupuj direktno pri proizvajalcu in ne preko trgovin.
Pri oblačenju latexa je treba uporabiti puder ali pa “lubrikant” . Sam imam catsut kasneje obdelan kot temu pravijo kloriran (clorinated) in se ga lahko obleče na suho kožo brez pudra, na otip je kot svila.
Jaz sem kupila v Holandiji na latexsensation. Imam modrc, korzet in kratko obleko. Modrc in korzet grejo brez pudra, smukca, librikantov, medtem ko obleko pa se ne da spraviti gor brez pudra ali smukca. Ni pa tako grozno, da nebi mogla dalj časa imeti to na sebi. Je pa en tak svojevrsten, fin občutek, da če si to res želiš ni težko. Jaz namreč uživam v latexu.
Žabica89, 29.10.2019 ob 23:21
Zivjo,
Že dalj časa si želim probati in kupiti črn dolg tako imenovan “latex catsuit”
Ga ima katera da pove iz lastnih izkušenj?
Zanima me kje bi ga lahko kupila?
Obstaja XS velikost ker sem res drobna?
Je res tako grozen za nositi?
Kako ga oblečti in vzdrževati saj je kar drag
Lp.
Žabica89
tle maš za đabe:
fetiš za seks ali pa Kardašijan sindrom, 02.02.2022 ob 18:58
tle maš za đabe:
Tole kar si prilimal je daleč od latexa. Je samo latexlook ostalo je svetlobna leta oddaljeno. Pravi latex je “svinjsko “drag z razlogom.
ettedge, 02.02.2022 ob 19:06
Tole kar si prilimal je daleč od latexa. Je samo latexlook ostalo je svetlobna leta oddaljeno. Pravi latex je “svinjsko “drag z razlogom.
saj zato, da kupi da proba feeling, no. Zakaj dajat 300 EUR+, potem se bo pa zatrla, ko bo ugotovila, da ni to to?
Anita969, 02.02.2022 ob 21:31
Tole ne spraviš nase pa da si bog. Ne bo pomagal noben puder ali lubrikant. V bližnji prihodnosti si želim kupit še hlače, ko pajkice, ampak si bom vzela vsaj dve številki večje
Prevelik latex lahko grdo izpade. Najbolje, da je narejen po meri, zato ni nič dražji.
ettedge974, 02.02.2022 ob 22:03
Prevelik latex lahko grdo izpade. Najbolje, da je narejen po meri, zato ni nič dražji.
Smrdiš pa tudi ko zapaljena guma. Latex smrdi – eako kot kondomi in nekatere sex igračke – grooozno smrdi. JAz ravno zaradi vonja tega ne morem uporabljat. Sem pač občutljiva oseba na vonj, Dat ga na kožo, čeprav spodaj daš smukec oz. otroški puder – smrdiš ko olaguma.
Res ima latex poseben vonj, sploh nekvaliteten kitajski. Imam od več različnih proizvajalcev in nekateri kosi res smrdijo. Najbolj mi smrdi uliti (moldet) latex, medtem, ko lepljeni nima tako čudnega vonja, to pa zato ker se pri ulivanju uporablja tekoči latex, kateri pa ima še dolgo res izrazit vonj po topilih, ki nikoli čisto ne izparijo. Probaj kak radical rubber ali supatex, ta dva imata čisto drugačen vonj. Nekaterni pa to diši in je tudi to dodaten bonus.