Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Latex/videz usnja..

Latex/videz usnja..

Zenske kaksno imate.mnenje glede latex-a in podobno?
Meni kot moskemu zgleda zelo sexy..nekatere se zgrazajo nad tem.
Aja pa zgleda mi sexy tudi na zenskah ki nimajo postave kot v revijah hahah ( nemaram takih )

Niso mi vsec take kot iz revije 😉
Boljse je da je vec kot premalo

Na dobri postavi izgleda super. Pa ni nujno, da je postava kot iz revije – te so po navadi prevec koscene za lateks in usnje.
Imam nekaj kosov – za doma:):):).

Se strinajm…ampak ja meni zgleda sexy tudi ce je kaksen kg prevec hihi
No blagor tvojemu 😉

Mu ni preveč všeč:).
To je itak klasika – pogrešamo, kar nimamo in ne znamo vedno uživati v tistem, kar imamo:).

Ti pa uživaj v tem še naprej.

Neve kaj zamuja hahah
Ja res je tako

Moja ima iz latexa korzet, en nadomestek modrca in kratko kiklo. Meni je to hudo sexy, ji moram še kaj kupit.
Svetleče pajkice niso ravno iz latexa, ampak na daleč pa skoraj tako izgledajo. Morajo pa biti tiste, ki se res svetijo, ne pa tiste kao fake usnjene hlače.

Priznam latex zgleda.noro hud.
Ampak tudi tele svetlece pajkice niso slabe priznam hehe so neka alternativa hahaha

Škoda ker se punce nič ne razpišejo. Sem prepričan, da jih je kar nekaj tukaj, ki imako kakšen kos iz latexa doma.
Pri moji je ful dobr za pogledat, ko se ji začnejo bradavičke napenjat. Najprej nič, potem pa za znoret lepo za videt.

Zdaj je politika in nimajo casa hehe ali so pa sramezljive hihi 😉

Latex je za otroke.

Da se spravi noter, je potrebno prej potresti dosti pudra.

Hec.
Gre pa v obeh primerih za t.i. “Second skin” (tudi naslov Fetiš revije) efekt. Malce podobno temu, da se nekje od 60ih naprej šteje porjavelost kot bolj seksi.
Namesto kože imamo material, ki pa v nasprotju s kožno nima nobenih napak. Pred teboj tako stoji “poplno žensko” telo.. Krivulje njenega telesa tako neposredno nagovarjajo tvoje telo in ga utapljajo v kotajlu podobnemu ljubezni ter zasvojenosti (ljubezen in kokainska zadetost sta v možganih kemično nerazločljiva).
Da je všeč tudi žensk, mora predvsem ne biti “slovenka”. Pisano z malo, ker ni nacionalna oznaka.. jih je pa btw ogromno v Ameriki.. praktično vseh filmih in nadaljevankah.

Ne gre za narcisoizem, temveč iskren užitek v vsem ženstvenem.. pač najde tudi v lateksu, usnju svojo lastno komponento.. od barv, do modelov.. ter nato uživa tako v pogledu na lastno telo, kot seveda občutku, ki ga daje druga koža.
Pomembna komponenta je seveda tudi učinek na svojega partnerja (ponavadi trdo stimulativen).. to pa je točno tisti del, ki ga “slovenke” ne premorejo (v bistvu že prva dva tudi ne).
Falus je no, no.. za slovenko. Penisa se bojijo kot vampir križa.. posušijo se pred vsako erekcijo.

De omnibus disputandum..

Meni osebno so tele full body latex obleke zelo rajc, čeprav mi še bolj paše če je to it najlona, ampak je tudi dobro.
Full bi to rad enkrat probal z žensko, oba oblečena, totalen rajc, ga ni boljšega seksa.

Vaš link
Vaš link

Latex je za otroke.

Da se spravi noter, je potrebno prej potresti dosti pudra.

Hec.
Gre pa v obeh primerih za t.i. “Second skin” (tudi naslov Fetiš revije) efekt. Malce podobno temu, da se nekje od 60ih naprej šteje porjavelost kot bolj seksi.
Namesto kože imamo material, ki pa v nasprotju s kožno nima nobenih napak. Pred teboj tako stoji “poplno žensko” telo.. Krivulje njenega telesa tako neposredno nagovarjajo tvoje telo in ga utapljajo v kotajlu podobnemu ljubezni ter zasvojenosti (ljubezen in kokainska zadetost sta v možganih kemično nerazločljiva).
Da je všeč tudi žensk, mora predvsem ne biti “slovenka”. Pisano z malo, ker ni nacionalna oznaka.. jih je pa btw ogromno v Ameriki.. praktično vseh filmih in nadaljevankah.

Ne gre za narcisoizem, temveč iskren užitek v vsem ženstvenem.. pač najde tudi v lateksu, usnju svojo lastno komponento.. od barv, do modelov.. ter nato uživa tako v pogledu na lastno telo, kot seveda občutku, ki ga daje druga koža.
Pomembna komponenta je seveda tudi učinek na svojega partnerja (ponavadi trdo stimulativen).. to pa je točno tisti del, ki ga “slovenke” ne premorejo (v bistvu že prva dva tudi ne).
Falus je no, no.. za slovenko. Penisa se bojijo kot vampir križa.. posušijo se pred vsako erekcijo.
[/quote]

Se pa strinjam ja, nevem ravno koliko slovenkam je to kaj znano, glede na to da je slovenija znana po zaplankanosti, ampak verjame da se najdejo, če drugega vsaj domine.

Torej imaš fetiš na polivinilklorid nabasan s plastifikatorji oz ftalati ?

Si vis pacem, para bellum.

Se pa strinjam ja, nevem ravno koliko slovenkam je to kaj znano, glede na to da je slovenija znana po zaplankanosti, ampak verjame da se najdejo, če drugega vsaj domine.
[/quote]

V Sloveniji domin ni. So le amaterke.

No, je pa veliko copatarjev.. tako, da očitno so vseeno nekje.. samo ne v ledru 🙂

De omnibus disputandum..

Meni ni všeč. Svoje kože ne matram z nekim polivinilom ampak ji pustim da diha pod naravnimi materiali. Ni čudno da je gladka, nežna in napeta.

hahahaha

hahahaha
[/quote]
Ne, sem povedala svoja dejstva na temo avtorja. Ne bi smela reči svoje mnenje okoli sebe?

Ne, sem povedala svoja dejstva na temo avtorja. Ne bi smela reči svoje mnenje okoli sebe?
[/quote]

Vaša “dejstva” ne držijo. Usnje je naravni material in torej “diha”.

Naporen je pa lahko latex.. ob napačni uporabi – zato športnikov ne vidimo ravno v njem 🙂

Po drugi strani pa se ženske zavijajo v “latex” plohe in “hujšajo” ter “odpravljajo” celulit. Za neko lastno simboliko lepote torej DA.. če bi bilo pa hkrati tudi heteroseksualnemu moškemu ali homoseksualni ženski všeč.. ne, to pa ne!

De omnibus disputandum..

Vaša “dejstva” ne držijo. Usnje je naravni material in torej “diha”.

Naporen je pa lahko latex.. ob napačni uporabi – zato športnikov ne vidimo ravno v njem 🙂

Po drugi strani pa se ženske zavijajo v “latex” plohe in “hujšajo” ter “odpravljajo” celulit. Za neko lastno simboliko lepote torej DA.. če bi bilo pa hkrati tudi heteroseksualnemu moškemu ali homoseksualni ženski všeč.. ne, to pa ne!
[/quote]
A sem govorila o usnju? Avtor sprašuje o latexu v videzu usnja.
No jaz sem že naravno vitka, tako da recepta za hujšanje in odpravo celulita ne rabim, redno gibam, plešem, telovadim, tako da ga tudi v te lepotne namene ne uporabljam…

A sem govorila o usnju? Avtor sprašuje o latexu v videzu usnja.
No jaz sem že naravno vitka, tako da recepta za hujšanje in odpravo celulita ne rabim, redno gibam, plešem, telovadim, tako da ga tudi v te lepotne namene ne uporabljam…
[/quote]

Dejstvo je, da je latex moč nositi. Vaš okus pri tem nima nič. Latex nogavice in rokavice, potencialno modrček in hlačke.. ne bodo funkcionalno nikogar “okrnil” (še posebej, če imajo odprtine na taktičnih mestih).
Nek full-body oprava pa ne bo dolgo znosna, če je fizična aktivnost poleg toliko manj.
A to je tudi pri drugih umetnih materialih, ki ne dihajo tako.

Potenje v savni, potenje v mikro savni, potenje tudi pod latexom, pa imajo podobne efekte – zato se jih tudi uporablja.

Celulit je običajen starostni proces, ki se ga z “vitkostjo” ne da odpraviti.

De omnibus disputandum..

Dejstvo je, da je latex moč nositi. Vaš okus pri tem nima nič. Latex nogavice in rokavice, potencialno modrček in hlačke.. ne bodo funkcionalno nikogar “okrnil” (še posebej, če imajo odprtine na taktičnih mestih).
Nek full-body oprava pa ne bo dolgo znosna, če je fizična aktivnost poleg toliko manj.
A to je tudi pri drugih umetnih materialih, ki ne dihajo tako.

Potenje v savni, potenje v mikro savni, potenje tudi pod latexom, pa imajo podobne efekte – zato se jih tudi uporablja.

Celulit je običajen starostni proces, ki se ga z “vitkostjo” ne da odpraviti.
[/quote]
Avtor sprašuje ženske o lateksu, kakšno mnenje imamo o tem, jaz sem na to odgovorila s svojega vidika, izrazila svoje osebno mnenje.
tema ni o tem ali je latex moč nositi, tako da moj okus res nima nič s tem, ki si ga spet not vtlačil v svojo razlago. Razlago o lateksu lahko pišeš tudi brez nanašanja name.. še bolje pa, daj nam povej kakšno svojo izkušnjo glede tega, da ne boš spet samo o drugih. 😉
V temi sem poleg janajanajana(ki ne vemo kaj piše v drugih temah z drugimi imeni) edina ženska ki sem sploh odgovorila.

Avtor sprašuje ženske o lateksu, kakšno mnenje imamo o tem, jaz sem na to odgovorila s svojega vidika, izrazila svoje osebno mnenje.
tema ni o tem ali je latex moč nositi, tako da moj okus res nima nič s tem, ki si ga spet not vtlačil v svojo razlago. Razlago o lateksu lahko pišeš tudi brez nanašanja name.. še bolje pa, daj nam povej kakšno svojo izkušnjo glede tega, da ne boš spet samo o drugih. 😉
V temi sem poleg janajanajana(ki ne vemo kaj piše v drugih temah z drugimi imeni) edina ženska ki sem sploh odgovorila.
[/quote]
Uporabili ste besedo: “dejstvo”.

Dejstvo je, da vaše osebno mnenje, NE more biti dejstvo. Še to, kar menite danes, se lahko jutri že spremeni (pride celulit ali pa dovolj perverzno zanimiv partner.. bolj od dolgočasneža g. Sivega iz 50 odtenkov brezveznosti).

De omnibus disputandum..

Stepni volk ima po vsej verjetnosti doma napihljive lutke, da se tako spozna. Po mojem je zamaščen geekovski filozof s fetišem na gumo.

Drugače pa sem vedno rada nosila črne svetleče pajkice, korzete, samo v črni. Lateks je videt estetsko, samo mi je nepraktičen, samo za kakšne fotke, za partnerja da si oči napase, za v javnost pa niti slučajno! Te gledajo ženske postrani za vsak drek, moški se pa slinijo brez kulture. :))

Uporabili ste besedo: “dejstvo”.

Dejstvo je, da vaše osebno mnenje, NE more biti dejstvo. Še to, kar menite danes, se lahko jutri že spremeni (pride celulit ali pa dovolj perverzno zanimiv partner.. bolj od dolgočasneža g. Sivega iz 50 odtenkov brezveznosti).
[/quote]
ja, MOJE dejstvo, ne tvoje ali sosedove micke..
Itak, pri 70tih se bom guzila v latexu pred mladcih v savni.. jao stepni ga pihaš…
🤣🙄

New Report

Close