Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Latex/videz usnja..

Latex/videz usnja..

Lateks bolj za posteljne aktivnosti, drugace pa skoraj vsak dan kombinacija svetlečih pajkice in usnja…..za v službo in doma

ja, MOJE dejstvo, ne tvoje ali sosedove micke..
Itak, pri 70tih se bom guzila v latexu pred mladcih v savni.. jao stepni ga pihaš…
🤣🙄
[/quote]

Poglejte si kakšno stran Latex ljubiteljev. Tudi pri 80+ gredo radi v latex.. tako kot planinke in planinci v hribe.

Bistvena razlika je, če se nekaj zapiše kot lastno mnenje (ker glede materialov, barv in okusa.. ga lahko imamo).
Dejstava pa niso osebna, temveč širša.

Če oseba A ne mara vampov.. tej osebi ne daje te pravice, da bi govorila, da je DESJSTVO, da so vampi zanič.
Lahko reče samo, da jih osebno ne mara.

V vašem primeru: Latexa ne maram.. čeprav ga nisem niti poizkusila (ker kondomi so bili vsi brez latexa).

De omnibus disputandum..

Živi živi industrija, ki nam z gumo ga ovija…

Si vis pacem, para bellum.

Poglejte si kakšno stran Latex ljubiteljev. Tudi pri 80+ gredo radi v latex.. tako kot planinke in planinci v hribe.

Bistvena razlika je, če se nekaj zapiše kot lastno mnenje (ker glede materialov, barv in okusa.. ga lahko imamo).
Dejstava pa niso osebna, temveč širša.

Če oseba A ne mara vampov.. tej osebi ne daje te pravice, da bi govorila, da je DESJSTVO, da so vampi zanič.
Lahko reče samo, da jih osebno ne mara.

V vašem primeru: Latexa ne maram.. čeprav ga nisem niti poizkusila (ker kondomi so bili vsi brez latexa).
[/quote]
Ti si kar glej svoje priljubljene strani, ne rabiš meni svojih zadev vsiljevat.
Oseba A govori o SVOJEM DEJSTVU, da jih ne mara in da so njemu zanič. NJEMU, ne vsem ostalim, kot spet hočeš podtakniti. In to je njegovo dejstvo.
Kot jaz o svojem, da mi latex ni všeč (ti celo prirediš moj odgovor v da ga ne maram in s tem lažno ustvariš večji pomen besed) . MENI in to je moje dejstvo; za ostale nisem nič rekla, ker ostali bodo za sebe povedali, če bodo želeli seveda. Očitno si ti ta, ki ima s tem težavo, da ne sprejme drugačnega mnenja od svojega. Če tebe obrača kot list v vetru, in ti včeraj ter danes vampi niso bili všeč, jutri ti pa mogoče bodo, ker boš spoznal strastno jedko vampov, ki jih bo kuhala oblečena v latex, imaš pač vso pravico do tega. ;).. meni pač vampi in latex niso všeč (kako to vem, pa tudi nisem nikjer v temi zapisala, tako da spet po svoje domnevaš in podtikaš).
Torej- še nič o tvojih osebnih izkušnjah z latexom? Sicer res nisi ženska, ampak lahko pa napišeš kake imaš kaj izkušnje z lateksom, ker se očitno na njega spoznaš. Verjetno ne zato ker si tekstilc..
Si plačan monovski filozofski podtikovalec, ki raje predvideva o drugih kot kaj napiše o svojih lastnih izkušnjah? Si v bistvu edini, ki ne piše o sebi.

Ti si kar glej svoje priljubljene strani, ne rabiš meni svojih zadev vsiljevat.
Oseba A govori o SVOJEM DEJSTVU, da jih ne mara in da so njemu zanič. NJEMU, ne vsem ostalim, kot spet hočeš podtakniti. In to je njegovo dejstvo.
Kot jaz o svojem, da mi latex ni všeč (ti celo prirediš moj odgovor v da ga ne maram in s tem lažno ustvariš večji pomen besed) . MENI in to je moje dejstvo; za ostale nisem nič rekla, ker ostali bodo za sebe povedali, če bodo želeli seveda. Očitno si ti ta, ki ima s tem težavo, da ne sprejme drugačnega mnenja od svojega. Če tebe obrača kot list v vetru, in ti včeraj ter danes vampi niso bili všeč, jutri ti pa mogoče bodo, ker boš spoznal strastno jedko vampov, ki jih bo kuhala oblečena v latex, imaš pač vso pravico do tega. ;).. meni pač vampi in latex niso všeč (kako to vem, pa tudi nisem nikjer v temi zapisala, tako da spet po svoje domnevaš in podtikaš).
Torej- še nič o tvojih osebnih izkušnjah z latexom? Sicer res nisi ženska, ampak lahko pa napišeš kake imaš kaj izkušnje z lateksom, ker se očitno na njega spoznaš. Verjetno ne zato ker si tekstilc..
Si plačan monovski filozofski podtikovalec, ki raje predvideva o drugih kot kaj napiše o svojih lastnih izkušnjah? Si v bistvu edini, ki ne piše o sebi.
[/quote]

Dejstvo je, da “dejstvo” znotraj enega samega človeka, znotraj 7 milijard plud.. NI DEJSTVO.

Je le zabloda enega.

Sklicevanje na lastno avtoriteto ni argument.
Kot tudi ni ad hominem.

Je pa zanimivo, da imajo ljudje “mnenje” o stvareh, ki jih niso nikoli preizkusili. V konkretnem primeru: obleči latex.

Kako se to naredi.. sem že: uporabi puder. Da se v njem ne zdrži dolgo.. smo pa tudi.

De omnibus disputandum..

Dejstvo je, da “dejstvo” znotraj enega samega človeka, znotraj 7 milijard plud.. NI DEJSTVO.

Je le zabloda enega.

Sklicevanje na lastno avtoriteto ni argument.
Kot tudi ni ad hominem.

Je pa zanimivo, da imajo ljudje “mnenje” o stvareh, ki jih niso nikoli preizkusili. V konkretnem primeru: obleči latex.

Kako se to naredi.. sem že: uporabi puder. Da se v njem ne zdrži dolgo.. smo pa tudi.
[/quote]
Zakaj potem ves čas uporabljaš ad hominem? Jaz ga namreč ne, govorim o sebi, tebi pa sem le postavila vprašanje v zadnjem postu. Vprašanje ni ad hominem, tvoje trditve o meni pa so.
Še vedno nič o sebi ne napišeš, le o drugih pa še to le kot predvidevanja?
Kaj vse si napletel in podtaknil iz mojih besed-meni latex ni všeč.

Zakaj potem ves čas uporabljaš ad hominem? Jaz ga namreč ne, govorim o sebi, tebi pa sem le postavila vprašanje v zadnjem postu. Vprašanje ni ad hominem, tvoje trditve o meni pa so.
Še vedno nič o sebi ne napišeš, le o drugih pa še to le kot predvidevanja?
Kaj vse si napletel in podtaknil iz mojih besed-meni latex ni všeč.
[/quote]
Poglejte, kaj to pomeni.. in vam bo jasno.

Da vam latex ni všeč.. je sprejemljivo.. tako kot nekateri jedo vampe, drugi ne. Poglejte ponovno zapisano.

Problem je, če to okarakterizirate kot DEJSTVO.. s tem napihujete svoj osebni okus na neko širšo raven.. populacijo.

Je pa seveda stvar dobrega počutja, kot izgleda.. običajno pa so ljudje v mnenju do samega sebe dokaj negotovi.. in se zato “drugi koži” izogibajo iz tega vidika.
Če je torej moškemu torej toliko do lateksa.. je smiselno, da si ga sam obleče (“slovenke” bi v čudežnem preblisku dejanskega humorja predlagale kar gospodinjske rokavice za čiščenje!).. in sam doživi problematiko tega materiala.
Hkrati je seveda vprašanje tudi iskrenosti odnosa med obema partnerjema.. njune sposobnosti igrivosti.. odkritosti.. in če ta tudi štima, ne bo problem tudi latexa sprobati.

Kot rečeno.. so zelo različni kosi oblačil.. in ne moreš direktno v full-body opravo skočiti (na to so najbolj usekani Nemci). Imamo rokavice različnih dolžin.. prav tako nogavice – le te običajno nekje v dolžini samostoječih… kot seveda spodnjice in modrčke..
Poleg pudra pa so potrebni še ustrezni spreji in namazi, da guma zaživi – se sveti. Guma sama namreč izgubi lesk, podobno kot tudi avtomobilska.

Poanta vseh oblačil pravzaprav v posteljnih igricah pa je, da izgledaš boljše, drugače, privlačno.. več stvari se meša, ki vpliva na možgane.
Po ljudeh iz moje bližine, osebne in širše.. pa je efekt teh sprememb pozitiven. Čisto enakovreden siceršnjemu urejanju za slavnostni dogodek.. kjer je pač slavje znotraj praznovanja seksualnosti para (ali ljudi, ki se orgije udeležuje).
Latex, leder, lycra, nazlon.. so zgolj različni materiali.. ki vsak ponuja nekaj drugega.. kot marsikaj skupnega.
Vprašanje je zgolj ali par to zna igrivo izkoristiti za povezovanje v spolnosti in sicer.

Nikjer sicer ne piše, in tudi ni res!, da bi par nujno moral posegati po takšnih ali drugačnih materialih ali oblekah. Sta pač nudista in najbolj zadovoljna v Evinem in Adamovem kostumu.. s pobritimi ali eko grmičevjem.
Ne moreš pa takima stanovalcema v Raju verjeti na besedo, če niti enkrat nista seksala vsaj v najlonkah (na komerkoli že), s kosom perila na sebi.. ali čisto po moško: s štumfi na nogami (in večina žensk sedaj v vik in krik: “Ogabe!” – da človek najprej pomisli, da hkrati gledajo smučarske skoke)

Latex je kot začimba. In pri varnem seksu je pravzaprav vedno zraven: kondom.

De omnibus disputandum..

In spet nič o tebi?
Seveda pišem o svojem dejstvu. Sem jasno napisala, da meni ni latex všeč. Če si ti to moje dejstvo razširil na širšo populacijo, pač zdilaj s sabo, ne podtikaj meni nekaj kar nisem ne rekla ne naredila. Medtem ko si ti moje besede (med drugim), da mi ni všeč pretvoril v da ga nimam rada in s tem lažno povečal nek pomen besed.
Joj, tud kadim ne in ne pijem alkohola, ker mi ni všeč. A boš spet trdil, da zato ker nisem niti poskusila in da napihujem svoj osebni okus na širšo polulacijo?
To začimbo si pač privošči, obleci se ves v latex, če ti je to želja. Pa poročaj v to temo, kako si se imel. ;)..

New Report

Close