Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Latoflex – letveno posteljno dno – za zakonsko posteljo

Latoflex – letveno posteljno dno – za zakonsko posteljo

Jaz pa na teh fleksi letvicah ni šans da spim… ne morem, pa konec, enako ne na premehkem jogiju. V hotelih prav trpim ponavadi. Meni so ravne “dile” še vedno zakon, pa gor raje trd kot mehek jogi. Spiš ko ubit, odpočit se zbudiš, nič te ne boli. Razgibavanja je dovolj čez dan 🙂

Saj to je tako, trdota jogija je sama taka, da je primerna, ko padaš to letveno dno je pa že preveč. Ampk potrošništvo je pa pred pametjo, še sam sem se pustil nategnit. Dobro da nimačez sto kil, pol bi bile pa resne težave, ko ti hrbet zvije v jamo ob spanju in se zbudiš z napol zlomljeno hrbtnico.

Daj sporoči potem, kako ste uštimali, me prav zanima :))
Mi imamo isto dimenzijo, 1 dno, teža je pa tudi gor konkretna. Zaenkrat je ok.

Daj sporoči potem, kako ste uštimali, me prav zanima :))
Mi imamo isto dimenzijo, 1 dno, teža je pa tudi gor konkretna. Zaenkrat je ok.
[/quote]
Ah, to pa ne, kaki težki pa ne bi dovolil na posteljo, je nevarnost zadušitve, ko te nasred potegne v jamo. Samo take sprejmem, ki lahko odskakujejo na jogiju kot pink ponk žogice.😁

Kako zgleda to od zgoraj? Daj slikaj brez jogijev od zgoraj navzdol.🙆‍♂️👍
A to dobro drži?

Kako zgleda to od zgoraj? Daj slikaj brez jogijev od zgoraj navzdol.🙆‍♂️👍
A to dobro drži?
[/quote]
Kaj, če dobro drži?😁 Tega težkega jogija pa ne bom zate dol vlekel, da ti poslikam, tolk blesav pa nisem..😁

Kaj, če dobro drži?😁 Tega težkega jogija pa ne bom zate dol vlekel, da ti poslikam, tolk blesav pa nisem..😁
[/quote]
A jogi ne znaš mal umaknt? Ali ogrodje slikat. Deluje švoh.

Ah, to pa ne, kaki težki pa ne bi dovolil na posteljo, je nevarnost zadušitve, ko te nasred potegne v jamo. Samo take sprejmem, ki lahko odskakujejo na jogiju kot pink ponk žogice.😁
[/quote]

Pa ti si težji od vseh XXL size. Ti + tvoj težek karakter, uffff….
Tud na mojo pojstlo taki ne hodjo, bog ne dej 🙂

A jogi ne znaš mal umaknt? Ali ogrodje slikat. Deluje švoh.
[/quote]
Kja ti deluje švoh, masivna postelja iz 5 cm debelih bukovih fosnov? Potem pa ne vem, verjetno obstaja le še debelostenske cevi iz jekla, da bo zate dovolj močno.😁

Kja ti deluje švoh, masivna postelja iz 5 cm debelih bukovih fosnov? Potem pa ne vem, verjetno obstaja le še debelostenske cevi iz jekla, da bo zate dovolj močno.😁
[/quote]

Slika je od soseda?
Če bi jo imel bi jo tudi dal. Ali je kak otrok slikal, tako se slabo vse vidi.
A hvalit se edino znaš.😁

Pa ti si težji od vseh XXL size. Ti + tvoj težek karakter, uffff….
Tud na mojo pojstlo taki ne hodjo, bog ne dej 🙂
[/quote]
Ne delaj si utvar, nimaš nobenih možnosti pri meni.😁😁😁

Slika je od soseda?
Če bi jo imel bi jo tudi dal. Ali je kak otrok slikal, tako se slabo vse vidi.
A hvalit se edino znaš.😁
[/quote]
eh…trol debilni si….

pa to je otroška postelja, kar si ti slikal. To ni zakonska. Kaj ti primerjaš tvojega otroka z njegovima staršema?!

pa to je otroška postelja, kar si ti slikal. To ni zakonska. Kaj ti primerjaš tvojega otroka z njegovima staršema?!
[/quote]

Hahaha, tudi meni tole ne izgleda širine 140.
Ni pojstla od otroka, to viharni spi v enojni :))

[/quote]
Ja trol debilni, le da “tebi ne izgleda”, to šteje in sodi v temo🤣. ……jaooooooo, ko to mora bolet defekta od trola, kaj se ne pregrizne.🤣🤣🤣🤣

[/quote]

Otroška postelja je. Enojna. Iz slike se vidi.

Bedak slikal je otrosko posteljo. In bluzi o neki zakonski postli, super duper letvah. Telebajs, najprej slikaj pojstlo, potlej letve.

Itak da je dal od hcerke/sina, od njegove babe, tujo posteljo…😁
Svoje ni slikal, da ne bi kaka Monklja njegovo prepoznala, da je po njej skakljala…😁😁😁😄

Žal na to ne morem vplivati.
Jogije sta imela včasih vsak svojega, zdaj imata raje skupnega, ker ne prenašata tiste luknje vmes.
Vseeno hvala za odgovor, a trenutno potrebujem res predvsem izkušnje glede tega večjega latoflexa v enem kosu – kako se to obnese?
[/quote]

Jaz sem imel en čas posteljo z dvema latofleksoma, dvema jogijema in mednju sem zabasal moltopren, oblečen v isti material, kot so rjuhe, čez sem dal posteljni nadvložek in čez vse enojno, veliko rjuho. Luknje ni bilo in nadvložek je dodal mehkobo…
Enojni latofleks so mi pa v trgovini odsvetovali, ker naj bi se čez čas podal.

Itak da je dal od hcerke/sina, od njegove babe, tujo posteljo…😁
Svoje ni slikal, da ne bi kaka Monklja njegovo prepoznala, da je po njej skakljala…😁😁😁😄
[/quote]

Sjebo je. Zdaj je dal roke na hrbet, rep med noge in benti po sobi. Ne more slikat zakonske postelje, ker je nima.😜

Sjebo je. Zdaj je dal roke na hrbet, rep med noge in benti po sobi. Ne more slikat zakonske postelje, ker je nima.😜
[/quote]
Ježuš, ko ste troli luštkani.😁😁😁

Ježuš, ko ste troli luštkani.😁😁😁
[/quote]

Hehe… zdaj izgleda kot, da živiš še pri starših v svoji otroški sobi. :))))))))

Hehe… zdaj izgleda kot, da živiš še pri starših v svoji otroški sobi. :))))))))
[/quote]

Ne. Saj je napisal nekje v tej temi.
Predstavljam si tako, da zivi pri navidezni zeni. Vsak v svoji sobi. Postelji loceni z zidom. Enkrat on skoci k njej, drugic ona k njemu. Mislec, da je manjsi greh.😁😄
Tako zena ne rabi k spovedi.😉
Sosedje pa vse slisijo in opazijo, ne igrajo se “tute misi”…😁

[/quote]

Veš ubogo bitje, saj ne veš kaj kvasiš, ampak kljub temu imaš prav. 140 x 200 ni zakonska postelja, tudi nisem nikjer napisal, da je. Širše pa res nimam več. Imam še tri postelje 90×200, eno ima sin, ostali dve sta občasno v uporabi. Na vseh so žepkasti jogiji Orion antialergik, torej s prevleko,ki je pralna an 90°C in brezova letvena dna od Lagee. Nobene super duper letvice kot trol noriš😁. So običajna srednjecenovna letvean dna z iz brezovih letvic, z nasatvljivo trdoto v eni tretjini.😁

Veš ubogo bitje, saj ne veš kaj kvasiš, ampak kljub temu imaš prav. 140 x 200 ni zakonska postelja, tudi nisem nikjer napisal, da je. Širše pa res nimam več. Imam še tri postelje 90×200, eno ima sin, ostali dve sta občasno v uporabi. Na vseh so žepkasti jogiji Orion antialergik, torej s prevleko,ki je pralna an 90°C in brezova letvena dna od Lagee. Nobene super duper letvice kot trol noriš😁. So običajna srednjecenovna letvean dna z iz brezovih letvic, z nasatvljivo trdoto v eni tretjini.😁
[/quote]

No vidis. Zdaj si jim dal koristen in konkreten napotek.👍

New Report

Close