Latoflex – letveno posteljno dno – za zakonsko posteljo
Hehe… zdaj izgleda kot, da živiš še pri starših v svoji otroški sobi. :))))))))
[/quote]
In po čem ti to izgleda? Postelja je še vedno ista, ki sem jo pred leti na željo neke uporabnice slikal in dalna mon. Masivna, doma narejena iz bukovih fosnov debeline 5cm, pritrjena pod strop na dve steni in četrti vogal z masivnim lesenim nosilcemin ter rostrfraj kotnikom debeline 4mm, izdelanim prav tako doma, prišerraufan skozi strop.
Skratka, se prej stene podro, kot postelja.
Je velikosti 140 x 200, ki sem jo montiral pred ločitvijo.
Zakonsko posteljo sem foknil po ločitvi ven in ko je nekaj dni satla ob hiši, si jo je poželel en sosed tu in jo odpeljal, da je ni bilo treba meni vozit na komunalo.
In po čem ti to izgleda? Postelja je še vedno ista, ki sem jo pred leti na željo neke uporabnice slikal in dalna mon. Masivna, doma narejena iz bukovih fosnov debeline 5cm, pritrjena pod strop na dve steni in četrti vogal z masivnim lesenim nosilcemin ter rostrfraj kotnikom debeline 4mm, izdelanim prav tako doma, prišerraufan skozi strop.
Skratka, se prej stene podro, kot postelja.
Je velikosti 140 x 200, ki sem jo montiral pred ločitvijo.
Zakonsko posteljo sem foknil po ločitvi ven in ko je nekaj dni satla ob hiši, si jo je poželel en sosed tu in jo odpeljal, da je ni bilo treba meni vozit na komunalo.
[/quote]
Hehe… pretiravaš tako pri debelini lesa, kot pri kotnikih… Edino, če imaš 300kg+…?
Hehe… pretiravaš tako pri debelini lesa, kot pri kotnikih… Edino, če imaš 300kg+…?
[/quote]
Glej, vem da sem pretiraval, tudi z debelino šraufov in številom teh, kjer je prišraufana na dve steni, ampak po 7. letih je še vedno ne premakneš niti za delček milimetra nikamor, sicer je pa to itak moja stvar. Vibrira pa dobro, skoraj kot vodna postelja, ko je samo enojno letveno dno.
Glej, vem da sem pretiraval, tudi z debelino šraufov in številom teh, kjer je prišraufana na dve steni, ampak po 7. letih je še vedno ne premakneš niti za delček milimetra nikamor, sicer je pa to itak moja stvar. Vibrira pa dobro, skoraj kot vodna postelja, ko je samo enojno letveno dno.
[/quote]
Takole iz tvojega pisanja bi komot lahko sklepal, da je pretiravanje del tvojega vsakdana.
So ti morda diagnosticirali OKM?
Takole iz tvojega pisanja bi komot lahko sklepal, da je pretiravanje del tvojega vsakdana.
So ti morda diagnosticirali OKM?
[/quote]
Morda so ti res kaj diagnosticirali, vprašaj svojega zdravnika, rezident na socialni podpori. Ta ti bo najbolj zanesljivo pojasnil, mi na monu ti bomo težko, ne vemo v kakem stanju si, z izjemo tega, da si obseden debilni monovski trol.
Morda so ti res kaj diagnosticirali, vprašaj svojega zdravnika, rezident na socialni podpori. Ta ti bo najbolj zanesljivo pojasnil, mi na monu ti bomo težko, ne vemo v kakem stanju si, z izjemo tega, da si obseden debilni monovski trol.
[/quote]
Veš kaj je to fajn pri taki postelji? Ko imaš žensko res kam privezat, stoje, leže, kakokarkoli ti pride na pamet. Šnelč, ti sploh ne veš kaj zamujaš, ko vedno cvikneš.
.
[/quote]
Vis, nic ne zamujam.
Mene ne rabi vezat, ker ne bezim novemu ljubimcu.
Moj je cist nezen, in mu je dovolj ce sem zgoraj ali spodaj.
Drugih poz zaenkrat ne rabi.
Jp, bi držalo, ko ne bi cel mon čutil, da si ti že destletja na suhem.
[/quote]
No, no. Ne bit fous.
Ti si prestar zame.
Ti si drzi tvojo staro, jaz pa novega.
Volk sit, koza cela.
Kot sem si zadala in postlala za to pomlad, je super. Skoda da nisem ze prej.
A vseeno ni prepozno. Do 50 izkoristit, pol si skoraj star kot ti.
Ce rabis namignem kaki mladi in brhki zate, da ti malo popestri dan in noc.
Slikaj celo posteljo in tvoje priveze zanje.
Ziher jih zberem 4. Razen ce si zvest zeni, pol razumem, da te ima na spagi.
Vis, bil si koristen tudi tu, si mi dal mislit o ljubimcu. Naj se ti stotero mladih brhkih povrne.
No, no. Ne bit fous.
Ti si prestar zame.
Ti si drzi tvojo staro, jaz pa novega.
Volk sit, koza cela.
Kot sem si zadala in postlala za to pomlad, je super. Skoda da nisem ze prej.
A vseeno ni prepozno. Do 50 izkoristit, pol si skoraj star kot ti.
Ce rabis namignem kaki mladi in brhki zate, da ti malo popestri dan in noc.
Slikaj celo posteljo in tvoje priveze zanje.
Ziher jih zberem 4. Razen ce si zvest zeni, pol razumem, da te ima na spagi.
Vis, bil si koristen tudi tu, si mi dal mislit o ljubimcu. Naj se ti stotero mladih brhkih povrne.
[/quote]
Dobro je dobro, saj bo, bolš ne more bit pri tebi, kaj dosti slabše pa permejdun tud več ne.
Dobro je dobro, saj bo, bolš ne more bit pri tebi, kaj dosti slabše pa permejdun tud več ne.
[/quote]
Si fous, a??
Kaj sem ti kriva, ce ti bi, pa ti zena ne pusti? Ja pol pa sanjaj mlade brhke. Jih ne mores dobit, ne?
Mislis da bom kot ti molila litanije pred in po?
Ajaj, tebi je res dolgcas.
O meni pa ne ves nic, niti kar ti tvoja slogarca na litanijah pove, te zavaja ves od ljubosumja.
Saj si me dal na sodisce ze lani, ko bo bos videl ljubimca. Ce ne ti bom poleti objavila sliko mene in ljubimca v kopalkah.
Kaj bom s tabo, ko si cincalo…
Nedelja je dan za ljubimca, ne tvoje cerkvene vecerne litanije.
Kako ste uredili?
[/quote]
Dobil sem nekaj strokovnih nasvetov od proizvajalcev, pa tudi na testu je bil en enojni latoflex – v enem kosu za celo posteljo.
Ugotovitev je taka, kot jo je že v tej temi nekdo napisal – enojni latoflex širine 140 ne deluje OK za 2 človeka. Je premehko oz se preveč podaja v sredini.
Tudi proizvajalec mi je povedal, da je to OK za 1 človeka, ne pa za par.
Trenutno so kar navadne fiksirane letve, malo kasneje pa prideta dva latoflexa dimenzije 70 x 200.
Kot kažejo priporočila in izkušnje drugih bo to optimalna rešitev.