LAŽ IN RESNICA
Dobro jutro, gmajna! Tu smo spet, v dolgočasnem torku, ki nas bo popeljal v sredo, da bomo bližje četrku in od tam videli že končno tisti petek, ki je bratranec soboti, sobota pa sestra nedelji!
Laž in resnica? Ha, kakšen naslov, kajne? Ja, laž ima kratke noge! Potvorjena resnica prav tako, prirejena tudi… in obe imata dolgo pot od tja, kjer se začneta do tja, kamor mislita priti. In sta kot bumerang! Baje se bumerang vrne, če je prav vržen, drugače ne! Mislim, da v laži se vedno vrne, ali je ali pa ni prav vržen, le časa je za to potrebnega!
Ampak v zvezi z naslovom le tole to jutro:
“Na moji mizi ni nikoli niti kaplje alkohola,” mi je dejal sosed.
“Tudi jaz zelo pazim, ko nalivam,” sem m odvrnil.
V dobri snemalni knjigi je natančno napisano, kako, kdaj in kje je treba snemati obleko!
Kadar boste priredili zadnjo večerjo, gostom lahko servirate tudi zelene mušnice!
Kdor bere kriminalko od zadaj, veliko pred policijo izve, kdo je morilec.
Kadar bogatin joka, gre revežu na smeh. Torej afere bolj pomirjajo, kakor vznemirjajo! (Ha, ha, ha, ha, op.M)
Često se mi zazdi, da naš planet, Zemlja, stoji. Le mi se vrtimo kot mačka okoli vrele kaše!
Moški, ki ima na oblačilih potrgane gumbe, se mora poročiti ali ločiti.
Kako lepo je poslušati neumne kadar molčijo! (ha, ha ha, op.M. – hočem reči, smeh je res iskren in samo moj!)
Jutrčka Jani..
sej si že včeri povedu , da maš dopust potem. Le zakaj je to treba toliko ponavljat ???
Mislm ej :)))))))))
Neresno , škandalozno , le kako lahko imate tolko frej. Meni je absurdno , obupno in tole čist nesprejemljivo.
Ps..zajčka za vašega župana :))
pa da vidiš kako boš pol delu, tko !
hm…
bo zajček se mal dol usedu , pa krepko premislu , če dau bo mir al bo še naprej delau prepih. Odvisno kaj nudiš zajčku za molk ?? Jah , čak ne gre drugače , sem vsaj edini zajec daleč naokoli , ki se je pritožil nad tem. He, he kako mi paše tale tvoj strah pred frey dnevi :))) in njihovo ukinitvijo.
Predno pošljem dopis šefu tvoje fabrike , zmaili mi kaj nudiš daješ mi ti??????
Zajček se ne da kr tko več…tko ste me naučil , zdej pa mate:)))))))))))