lazanja
Lahko surovo in se nato samo speče, ko je odtaljena.
Lahko tudi pečeno, jaz jo nato pogrejem v mikrovalovki.
Je pa prva verzija zagotovo veliko boljša, če je čas na voljo.
Jaz prav tako ne delam lazanje v velikem pekaču, ampak imam take glinene – ena porcija je dovolj za enega odraslega. Dobre so tudi v teh steklenih pekačih, ki imajo vakuumske pokrove
Tako je tudi lažje dati v zamrzovalnik.
Sir na lazanji pa je naj mozarella in parmezan, navadni siri niso dobri.
Lahko surovo in se nato samo speče, ko je odtaljena.
Lahko tudi pečeno, jaz jo nato pogrejem v mikrovalovki.
Je pa prva verzija zagotovo veliko boljša, če je čas na voljo.
Jaz prav tako ne delam lazanje v velikem pekaču, ampak imam take glinene – ena porcija je dovolj za enega odraslega. Dobre so tudi v teh steklenih pekačih, ki imajo vakuumske pokrove
Tako je tudi lažje dati v zamrzovalnik.
Sir na lazanji pa je naj mozarella in parmezan, navadni siri niso dobri.