Najdi forum

lazanja

Res še nikoli nisem delala lazanje,pa ni panike.Po receptu bo šlo. Me pa zanima nekaj drugega. Če jo imamo preveč, se lazanjo lahko shrani v zmrzovalniku in pogreje za drugič. Odtajati prej ali ne. Hvala za informacije, kdor je to že prakticiral.

Lahko tudi zamrzneš.Ampak sveže pečena je vseen boljša.

Zmrznjeno odtajam čez noč, nato pogrejem v mikrovalovki.

Lahko surovo in se nato samo speče, ko je odtaljena.

Lahko tudi pečeno, jaz jo nato pogrejem v mikrovalovki.

Je pa prva verzija zagotovo veliko boljša, če je čas na voljo.

Jaz prav tako ne delam lazanje v velikem pekaču, ampak imam take glinene – ena porcija je dovolj za enega odraslega. Dobre so tudi v teh steklenih pekačih, ki imajo vakuumske pokrove

Tako je tudi lažje dati v zamrzovalnik.

Sir na lazanji pa je naj mozarella in parmezan, navadni siri niso dobri.

Lahko surovo in se nato samo speče, ko je odtaljena.

Lahko tudi pečeno, jaz jo nato pogrejem v mikrovalovki.

Je pa prva verzija zagotovo veliko boljša, če je čas na voljo.

Jaz prav tako ne delam lazanje v velikem pekaču, ampak imam take glinene – ena porcija je dovolj za enega odraslega. Dobre so tudi v teh steklenih pekačih, ki imajo vakuumske pokrove

Tako je tudi lažje dati v zamrzovalnik.

Sir na lazanji pa je naj mozarella in parmezan, navadni siri niso dobri.

Bo testo za lazanjo “homemade” iz jajc&moke ter malo olja:))

Ce jo ze zamrznes..jo pogrej v pecici…
Pecico pogrej, lazanjo pokrij , pa orng pregrej.
Ne v mikrovalovki.
No vsaj men se to prov …no res mi ni…

New Report

Close