Laži o revščini v Sloveniji – taktika opozicije za prevzem vlade
ja, koliko je ljudi, ki za svoje pošteno delo prejemajo miloščino in na drugi strani koliko je ljudi, ki prejemajo ta pravo, državno miloščino, socialno podporo namreč, ki jim je samo za žepnino poleg plače ob delu na črno. Takih ni malo. Primerjava prejšnje z današnjo vlado je ta, da ta vsaj poskuša s konkretnimi ukrepi uvesti nadzor na temi drugimi; ali so upravičeni do tega denarja, ker se objektivno sami ne morejo preživeti ali gre samo za nateg.
ja, koliko je ljudi, ki za svoje pošteno delo prejemajo miloščino in na drugi strani koliko je ljudi, ki prejemajo ta pravo, državno miloščino, socialno podporo namreč, ki jim je samo za žepnino poleg plače ob delu na črno. Takih ni malo. Primerjava prejšnje z današnjo vlado je ta, da ta vsaj poskuša s konkretnimi ukrepi uvesti nadzor na temi drugimi; ali so upravičeni do tega denarja, ker se objektivno sami ne morejo preživeti ali gre samo za nateg.[/quote]
Jaz bi rekla, da gre za nateg, ker z delom na črno tako bajno zaslužijo, da ne vedo več kam z evri. Ma daj Sarah5, še sam Janša bi se za glavo držal, če bi te bral.
ja, koliko je ljudi, ki za svoje pošteno delo prejemajo miloščino in na drugi strani koliko je ljudi, ki prejemajo ta pravo, državno miloščino, socialno podporo namreč, ki jim je samo za žepnino poleg plače ob delu na črno. Takih ni malo. Primerjava prejšnje z današnjo vlado je ta, da ta vsaj poskuša s konkretnimi ukrepi uvesti nadzor na temi drugimi; ali so upravičeni do tega denarja, ker se objektivno sami ne morejo preživeti ali gre samo za nateg.[/quote]
Jaz bi rekla, da gre za nateg, ker z delom na črno tako bajno zaslužijo, da ne vedo več kam z evri. Ma daj Sarah5, še sam Janša bi se za glavo držal, če bi te bral.[/quote]
ma ja, Janša prebira naše debate, bere mene, se praska po pleši in se čudi, “pa kaj je to za eno babše” ;-))
Jaz bi rekla, da gre za nateg, ker z delom na črno tako bajno zaslužijo, da ne vedo več kam z evri. Ma daj Sarah5, še sam Janša bi se za glavo držal, če bi te bral.[/quote]
ma ja, Janša prebira naše debate, bere mene, se praska po pleši in se čudi, “pa kaj je to za eno babše” ;-))[/quote]
Kaj ti si prebrala zadnji del stavka? Če, če, Sarah5, če. Ne beri to kar ti želiš, da bi jaz napisala, ampak kaj sem dejansko napisala.
Hahahahaha, jaz nisem tukaj nastavljena, sama sem prišla “FIRBCAT”, ker sem firbčna, tako je bilo napisano, ja!
Samo časa imam malo, sem v penzionu, ja.:-)
Pa na MATILDO ČAKAM, jA! Ampak bumerang deluje. Pravijo, čez 7 let vse pride naokoli, če prej ne.
Le kdo je pogruntal “nastavitev”??? Mogoče tisti, ki je res nastavljen?? Tukaj!:-)))))
Nisem še vsega prebrala:-)))))
Tole pa piše v NEDELJCU.
Sebi režejo potico, raji še kruha ne!
http://www.dnevnik.si/tiskane_izdaje/nedeljski_dnevnik/294163/
V “šepetu sedmega dne” je pa vse i svašta, vredno prebrati.
V komentarju pravi “skalarka”:
Hoteli ste KAPITALIZEM, nič jamrat, delat in molitev!