Laži Zahodnih medijev o Rusiji
Pravkar sem bral v več zahodnih medijih berem da Rusijo čaka lakota. Ob tem da ime obilico raznovrstne energije, nafte, plina, premoga in ostalega rudnega bogastva, je postal ena največjih izvoznic hrane. Tukaj imam povezavo zahodnih organizaciji o 30% povečanju proizvodnje hrane v Rusiji, skoraj na vseh področjih. Neodvisni Zahodni novinarji pa še kar lažejo in lažejo.
tukaj je povezava https://www.intellinews.com/russian-agricultural-exports-more-than-double-despite-a-decade-of-sanctions-337400/
Pa ne samo Rusija. Kako se šele laže o Palestini. KAj je razlika med mediji v totalitarnih režimih in mediji, ki jim program narekuje kapital? Zame je ni. Zato je pomembna nacionalna televizija. Nora 24 pa itak vemo kaj je. Tovarna fake newsa, preverjeno iz prve roke, kako se je delalo na MMC in RTV pod Janšo, fake news se je lansiral u nulo pod taktirko Janeza Janše. Ne morem verjeti, da ena katarska Al Jazeera je bolj relevantna kot pa vse ameriške televizije. Jebala nas taka demokracija.
Masterclass, 27.11.2024 ob 22:52
Pa ne samo Rusija. Kako se šele laže o Palestini. KAj je razlika med mediji v totalitarnih režimih in mediji, ki jim program narekuje kapital? Zame je ni. Zato je pomembna nacionalna televizija. Nora 24 pa itak vemo kaj je. Tovarna fake newsa, preverjeno iz prve roke, kako se je delalo na MMC in RTV pod Janšo, fake news se je lansiral u nulo pod taktirko Janeza Janše. Ne morem verjeti, da ena katarska Al Jazeera je bolj relevantna kot pa vse ameriške televizije. Jebala nas taka demokracija.
Napadalec je IZRAEL, napadalec je RUSIJA. Samo debil krivi Izrael a obenem podpira Rusijo.
Ja, 27.11.2024 ob 21:12
Pravkar sem bral v več zahodnih medijih berem da Rusijo čaka lakota. Ob tem da ime obilico raznovrstne energije, nafte, plina, premoga in ostalega rudnega bogastva, je postal ena največjih izvoznic hrane. Tukaj imam povezavo zahodnih organizaciji o 30% povečanju proizvodnje hrane v Rusiji, skoraj na vseh področjih. Neodvisni Zahodni novinarji pa še kar lažejo in lažejo.
tukaj je povezava https://www.intellinews.com/russian-agricultural-exports-more-than-double-despite-a-decade-of-sanctions-337400/
A potem rusi lažejo o Gladomoru? Glede na to, da ima rusija vse možne resourse, kaj je imela potem šele sovjetska zveza?
So namenoma izstradali reveže? Po tem kar pišeš tukaj ne verjamem da je kar “bila” “”lakota”” in pomankanje samo od sebe?
Skratka, boš moral v Kremlin da z šefi uskladite kakšno propagando boste tolkli tokrat. Če te kateri izmed njih povabi na čik na balkonu, zavrni in beži, ampak vedi da je verjetno konec.
Anonimno 4407, 27.11.2024 ob 23:02
A potem rusi lažejo o Gladomoru? Glede na to, da ima rusija vse možne resourse, kaj je imela potem šele sovjetska zveza?
So namenoma izstradali reveže? Po tem kar pišeš tukaj ne verjamem da je kar “bila” “”lakota”” in pomankanje samo od sebe?
Skratka, boš moral v Kremlin da z šefi uskladite kakšno propagando boste tolkli tokrat. Če te kateri izmed njih povabi na čik na balkonu, zavrni in beži, ampak vedi da je verjetno konec.
Anonimno 4407.
Ne sramoti se s svojim neznanjem. Takrat Sovjetsko Zvezo niso vodili Rusi.
Bolsheviks, 27.11.2024 ob 23:13
Anonimno 4407.
Ne sramoti se s svojim neznanjem. Takrat Sovjetsko Zvezo niso vodili Rusi.
The Bolsheviks (Russian: большевики, bolsheviki; from большинство, bolshinstvo, ‘majority’),[a] led by Vladimir Lenin, were a far-left faction of the Marxist Russian Social Democratic Labour Party (RSDLP)
🙈🙉🙈🙉🙊
Zanimivo, verjetno je to samo nepovezano naključje. Zdaj boš verjetno začel cmerati o gruzijcih in židih
WD40, 28.11.2024 ob 07:55
Večina prebivalcev Zahoda, tudi nima nič, edino da gara za bogataše in politike.
WD40,
27.11.2024 ob 21:0
Sori za to igro boš moral dobit koga drugega. Meni niste nič posebnega. Imate probleme, kot vsi. In kot sem že zdavnaj napisal, ne jokam za ukrajinci. Vem pa kaj bo tole potegnilo za seboj. Smešno je samo to ker vas večina ne vidi preko svojega nosu in svoje strahove projicira na moje pisanje. Če se počutite bolje, kar, mene ne moti. Uživajte. Mogoče zadnjič.
..::::::::::::::::::::..
Daj ne nabijaj. A se je vas šlo ubiti zaradi hetero usmerjenosti v dveh genocidih(Hitler, Franko)? “WD40”, NE, NISO BILI GEJI KOT VSI OSTALI, bili so najbolj maltretirani v taboriščih, še od drugih taboriščnikov! In kaj so naredili z njimi osvoboditelji, ko se je porazilo naciste? Pustili so, da se geje iz zaporov odpelje v taborišča, MEDTEM KO SO DRUGE OSVOBODILI. 🙂 In potem se jih je zapiralo in pobijalo in še pretepalo do danes. NE PRIMERJAJ. Ravno zaradi tega kar so, je na miljone lgb najstnikov v Rusiji zdaj čisto izoliranih, v Čečeniji pa jih oblasti mučijo in pobijajo. In zdaj si misliš, da si ti enak in da se tvoje trpljenje s tem lahko primerja.
In ti boš potem na mrtve otroke izjavljal debilne komentarje na to, da je treba woke agendo zatreti?
MALO SI ZAŠEL VEŠ. S woke in lgbt propagando opletaš kot PUTIN, ko stvari nimajo nobene veze z kakoršnokoli lgbt propagando in ko se gre preprosto za človečnost. Ampak vem, me ne zastopiš.
Da ti ne bom zdaj vsakič, ko boš pisal kaj Rusi delajo Ukrajincem, ti jaz pisal, da Ukrajinci niso nič posebnega in ti neko židovsko agendo z zahoda metal v faco. (pač v tvojem stilu)
Rusi so srbi na potenco. Ogromno babalarijo, vrhunski nacionalni ponos, zadaj pa nič, zgolj primitivizem in agresija. Razumem da so v enem momentu zgodovine imeli krim in tisti dve regiji. ampak zdaj jih nimajo več. Nekje sem bral celo da je nekoč bila samo Ukraina in iz nje nastala še rusija. Tudi mi smo imeli trst pa hrvaško istro. Danes ko pravijo, da smo napredna civilizacija, se spori nebi smeli več reševati z agresijo in orožjem, s smrtmi in uničenjem. Družba je na nivoju plemen izpred milione let. Rusi nebi smeli nikoli napasti ukraine, sploh pa ne cele ukraine. Napadli bi jo lahko politično, embargo, trgovinska vojna, vize za prehod, davki, ipd…Sicer pa ukraina ni nobena nedolžna ovčka, ampak se je držala znotraj svojih meja. In verjamem da je bila groba do rusov, ki so pri njih živeli.
In še en velik point! Jaz ne morem znoreti, če se sosed vpiše v karate klub (kar zame potencialno predstavlja neko nevarnost! Rusija ne more znoret če se ukraina vpiše v NATO ali v LGTB ali v UN, ali karkoli…
In to večno rožljanje z jedrskim orožjem je zame še bolj primitivno kot plemena pred 1000 leti…Grožnja z vsesplošnim uničenjem je na nivoju terorista, ki pride z TNT jopičem in grozi, da se bo razstrelil….NORO
Rusija že ima ogromno naravnih bogastev, plina in vsega – težava je le, da vse kar ni iz zemlje in je novejše, je prišlo iz zahoda in to jih danes izjemno tepe. Poleg sankcij (vključno z bankam) in težke dostopnosti do delov je to največji killer za njihovo gospodarstvo. Sistemi ogrevanja postavljeni v času USSR še danes delujejo in jih znajo tudi vzdrževat. Poleg tega je zdej v Rusiji razprodaja njihove zemlje Kitajski; ki kupujejo kot zmešani. Ampak na dolgi rok, če se najde nekdo, ki bo pripeljal tehnologijo in jo pametno uporabljal (oz rusi naredijo svojo) država ima prihodnost, Evropa ki je cela izropana, skregana, razdeljena,… pač ne. Zahod propada… zaradi migracij, siljenja v vojne, brezmožganske podpore wokizmu, feminizmu, itnp…
Kar se tiče pa rusov sicer pa: Rusi so krvoločen narod, ki sodi za Ural in tam naj tudi ostanejo – ampak da sem jaz rus, bebcem iz zahoda tudi nebi zaupal. Nato jih provocira in se pomika država po državi proti njim. Ko so začel pecat Ukrajince, je Putinu poču film. Napadu je rus je res, da pa je napadel, pa se imajo izjemno veliko za zahvalit ravno zahodu.
Če mene vprašaš, sta se Ukrajine lotila dva agresorja, NATO in Rusi. Zato, ker so si postavili Zelenskega, da demontira državo in jo razproda. Poglejte na zemljevid, kakšna je, kako velika je, lepa in koliko naravnih bogastev ima.
Žal smo v natu tudi mi in nas mediji fopajo z zahodno propagando, s katero upravičujejo pobijanje in uničevanje življenj ljudi vseh starosti, tudi otrok. Sorry, ni tu dobre strani, edini nič krivi so tam živeči reveži, tam je edina dobra stran.
Zvarek, 28.11.2024 ob 08:44
Rusija že ima ogromno naravnih bogastev, plina in vsega – težava je le, da vse kar ni iz zemlje in je novejše, je prišlo iz zahoda in to jih danes izjemno tepe. Poleg sankcij (vključno z bankam) in težke dostopnosti do delov je to največji killer za njihovo gospodarstvo. Sistemi ogrevanja postavljeni v času USSR še danes delujejo in jih znajo tudi vzdrževat. Poleg tega je zdej v Rusiji razprodaja njihove zemlje Kitajski; ki kupujejo kot zmešani. Ampak na dolgi rok, če se najde nekdo, ki bo pripeljal tehnologijo in jo pametno uporabljal (oz rusi naredijo svojo) država ima prihodnost, Evropa ki je cela izropana, skregana, razdeljena,… pač ne. Zahod propada… zaradi migracij, siljenja v vojne, brezmožganske podpore wokizmu, feminizmu, itnp…
Kar se tiče pa rusov sicer pa: Rusi so krvoločen narod, ki sodi za Ural in tam naj tudi ostanejo – ampak da sem jaz rus, bebcem iz zahoda tudi nebi zaupal. Nato jih provocira in se pomika država po državi proti njim. Ko so začel pecat Ukrajince, je Putinu poču film. Napadu je rus je res, da pa je napadel, pa se imajo izjemno veliko za zahvalit ravno zahodu.
“Zvarek”,
Problem je, ker rusija ni napadla LGBT ideologije, ampak je napadla lgbt ljudi. In to je neja drugega. Od Čečenije, kjer jih oblasti ubijajo v logorjih, do Rusije kjer so vse v povezavi z lgbt odstranili(pravim vse, ne le propagando) in tako osamili in izplirali na miljone lgb najstnikov, ki delajo samomore, zapadajo v depresije, saj so označeni za perverzneže, se skrivajo, informacij nimajo…
Zahod propada, ker je izbral napačen tip feminizma, zahod propada ker je izbral lgbtqianevemkva ideologijo 1000 spolov namesto nekeh normalnih gibanj za enakopravnost lgb ljudi.
Saj ločiš med feministično anomalijo in lgbt+norostjo in med normalnimi pogledi na enakopravnost?
Ker moraš se strinjati, da sta tako zahod kot Rusija moralno popolnoma degenerirana, vsak na svoj način. Se strinjaš s tem?
Ker v Ruskih družbenih konstrujtih ni nič bolj naravnega kot v zahodnih. Kakšna tradicija, ne me hecat, lepo vas prosim.
Je pa še vedno zahodno sranje edino kar lahko izberemo, saj omogoča nekoliko več svobode posameznika kot pa enoumna ekstremistična Rusija. Če se jo bo uspelo zminirati in sesuti bo to super.
“Zvarek”,
Problem je, ker rusija ni napadla LGBT ideologije, ampak je napadla lgbt ljudi. In to je NEKAJ drugega. Od Čečenije, kjer jih oblasti ubijajo v logorjih, do Rusije kjer so vse v povezavi z lgbt odstranili(pravim vse, ne le propagando) in tako osamili in izplirali na miljone lgb najstnikov, ki delajo samomore, zapadajo v depresije, saj so označeni za perverzneže, se skrivajo, informacij nimajo…
Zahod propada, ker je izbral napačen tip feminizma, zahod propada ker je izbral lgbtqianevemkva ideologijo 1000 spolov namesto nekeh normalnih gibanj za enakopravnost lgb ljudi.
Saj ločiš med feministično anomalijo in lgbt+norostjo in med normalnimi pogledi na enakopravnost?
Ker moraš se strinjati, da sta tako zahod kot Rusija moralno popolnoma degenerirana, vsak na svoj način. Se strinjaš s tem?
Ker v Ruskih družbenih konstrujtih ni nič bolj naravnega kot v zahodnih. Kakšna tradicija, ne me hecat, lepo vas prosim.
Je pa še vedno zahodno sranje edino kar lahko izberemo, saj omogoča nekoliko več svobode posameznika kot pa enoumna ekstremistična Rusija. Če se jo bo uspelo zminirati in sesuti bo to super.
Koki🐔, 28.11.2024 ob 09:00
“Zvarek”,
Problem je, ker rusija ni napadla LGBT ideologije, ampak je napadla lgbt ljudi. In to je neja drugega. Od Čečenije, kjer jih oblasti ubijajo v logorjih, do Rusije kjer so vse v povezavi z lgbt odstranili(pravim vse, ne le propagando) in tako osamili in izplirali na miljone lgb najstnikov, ki delajo samomore, zapadajo v depresije, saj so označeni za perverzneže, se skrivajo, informacij nimajo…
Meni se smilijo vsi, ki morajo prenašat tega idiota, Samo sem bolj preproste sorte, pa ne delam razlik.
Nice article has been sharing here.
Pred meseci smo gledali neskončno posnetkov, kako Rusi iz Turčije na letalih tovorijo navadna kurja jajca, zdaj gledamo podobne posnetke o putru in cenah krompirja. Dvomim da so to fake posnetki, glede na to da so preplavljeni po celem netu.
Nekaj že mora bit resnice v tem, da rusom standard in zaloge hudo pada. Da pa jih tepe vzdrževanje vsega, kar jim je zahod zgradil, je pa že dolgo jasno.
Padec rublja je pika na i. Od tu ni več povratka, pa če eni še tko navijate kako velika in mogočna je rusija. Ne pozabite, vedno je bila, ampak se je večkrat tudi že seula sama vase. Čakamo da ta moment spet pride, čimprej, tem bolje za nas in za rusko prebivalstvo.