Najdi forum

Splash Forum Koronavirus LAŽNIVCI LAŽEJO ZA DENAR

LAŽNIVCI LAŽEJO ZA DENAR

To kar boste videli v tem videu se nanaša na Hrvaško, ampak je pri nas točno in popolnoma enako!! Same laži, pandemija razglašena brez enega samega dokaza- same laži!
https://www.youtube.com/watch?v=qddEYgsivVU&feature=youtu.be

to kar govori ta poštena in do ljudi odgovorna zdravnica (takih ne delajo več) je vse res in vse to smo mi ves čas opozarjali, torej da virus nikoli ni bil dokazan. In na podlagi česa so države razglasile epidemijo??? Ta takozvana “STROKA” ( tudi pri nas) samo ponavlja kot papige da je to novi virus, brez dokazov!
Poglejte si ta video, vzemite si čas, boste spoznali resnico in ugotovili, da se nimate česa bati, da se nimate proti čemu cepiti, da je ta lažna propaganda o tem, da primanjkuje cepiva samo zato, da boste navalili na cepivo!
Vse dobro vsem !

Take spoštujem!

https://www.youtube.com/watch?v=UdV7WsOk-Uc vakcine

tale možakar je pozabil, da virus nikoli ni bil dokazan- izoliran in da sploh ni nobenega razloga za to, da so uvedli PLAN DEMIJO!!!!!!
Kako lahko na podlagi NIČESAR- brez kakrkšnega koli dokaza razglasiš plan- demijo?
To lahko storiš samo z denarjem in podplačaš vse politike , STROKA PA MOLČI.
STROKA, KJE STE, kje ste zdravniki, kje je vaša vest VAS SPRAŠUJEM???
Kako boste svojim otrokom, vnukom gledali v oči, kako jim boste razložili zakaj ste dovolili da se izvajaj genocid nad slovenskim narodom, pohabili boste svoje in naše otroke s trem cepivom- SRAM VAS JE LAHKO- S R A M !!!!!!!!!!!!!!!!

tale možakar je pozabil, da virus nikoli ni bil dokazan- izoliran in da sploh ni nobenega razloga za to, da so uvedli PLAN DEMIJO!!!!!!
Kako lahko na podlagi NIČESAR- brez kakrkšnega koli dokaza razglasiš plan- demijo?
To lahko storiš samo z denarjem in podplačaš vse politike , STROKA PA MOLČI.
STROKA, KJE STE, kje ste zdravniki, kje je vaša vest VAS SPRAŠUJEM???
Kako boste svojim otrokom, vnukom gledali v oči, kako jim boste razložili zakaj ste dovolili da se izvajaj genocid nad slovenskim narodom, pohabili boste svoje in naše otroke s trem cepivom- SRAM VAS JE LAHKO- S R A M !!!!!!!!!!!!!!!!
[/quote]

se strinjam, da bi mi morali povedati svoje mnenje, predvsem strokovno, ampak, če po pravici povem, mi zdravniki nimamo veliko znanja o virusih, še virologi ga nimajo. Vsi na inštituti za mikrobiologijo se samo delajo da nekaj vedo, vedo pa skoraj nič. Vsi naši takozvani strokovnjaki so en velik blef in samo delajo to, kar dela Evropa in ZDA:
tOLIKO Z MOJE STRANI. Jaz se ne počutim nič krivega in bom mojim otrokom in vnukom to tudi povedal.

se strinjam, da bi mi morali povedati svoje mnenje, predvsem strokovno, ampak, če po pravici povem, mi zdravniki nimamo veliko znanja o virusih, še virologi ga nimajo. Vsi na inštituti za mikrobiologijo se samo delajo da nekaj vedo, vedo pa skoraj nič. Vsi naši takozvani strokovnjaki so en velik blef in samo delajo to, kar dela Evropa in ZDA:
tOLIKO Z MOJE STRANI. Jaz se ne počutim nič krivega in bom mojim otrokom in vnukom to tudi povedal.
[/quote]

temu zdravniku kar verjamem, ko imamo čas se v službi pogovarjamo in tudi zdravniki in zdravnice povedo točno to, kar je povedal tale zdravnik- o virusu so se učili samo na grobo. Tudi vsi vemo, da za viruse ni zdravil, ker kot pravijo zdravniki to baje res ni živa stvar in je pač zato ne moreš z zdravilom ubiti. Mi si sicer razkužujemo roke, ampak se sama sprašujem zakaj to počnemo, če pa virus ni živ. Toliko od mene, predvsem v potrditev zdravniku. Vse skupaj je zelo čudno in upamo tudi mi, da bo tega kmalu konec!

temu zdravniku kar verjamem, ko imamo čas se v službi pogovarjamo in tudi zdravniki in zdravnice povedo točno to, kar je povedal tale zdravnik- o virusu so se učili samo na grobo. Tudi vsi vemo, da za viruse ni zdravil, ker kot pravijo zdravniki to baje res ni živa stvar in je pač zato ne moreš z zdravilom ubiti. Mi si sicer razkužujemo roke, ampak se sama sprašujem zakaj to počnemo, če pa virus ni živ. Toliko od mene, predvsem v potrditev zdravniku. Vse skupaj je zelo čudno in upamo tudi mi, da bo tega kmalu konec!
[/quote]

Iz aviona je vidno, da nisi zdravnik, ampak da si navaden multinick, ki pišeš samemu sebi oziroma sama sebi hahaha. Da se ti da…

Barabe

Barabeee

aaaaaaaaaaaaaa barabeeeeeee

Bravooo doktor Nada Jurinčič

tale video morate vsi videt, neverjetno poštena ženska, res, bravooo!

ko bi bili naši zdravniki tako hrabri, kot je ta gospa zdravnica!!
Naši so pa sami strahopetci. Zdaj se je Beovičeva spravila še na dr. Matjaža Figelj-a, svojim tožilcem je naročila da ga dobesedno z j e b e j o na mrtvo, da bo vedel kdaj se je uprl Beovič Mengele!
to bomo seveda preprečili, pa naj Janša reskira tole zadevo, zaradi takih stavri bo padla vladas, ne zaradi Erjavcev!!

New Report

Close