Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Lažnive ženske

Lažnive ženske

Jep… edino to je verodostojno vkolikor oseba ne pristopi manipulativno. 😉
[/quote]

Seveda
Posušeni lulcki z mona pa klikajo razne fb in Instagram profile ker si v živo niti ne upajo pogledat ženske, kaj šele da bi jo na kavo povabili
In pol se jezijo nad profilom ki so ga sami kliknili, pa kdo jim je kriv, ce ne sami :))

Seveda
Posušeni lulcki z mona pa klikajo razne fb in Instagram profile ker si v živo niti ne upajo pogledat ženske, kaj šele da bi jo na kavo povabili
In pol se jezijo nad profilom ki so ga sami kliknili, pa kdo jim je kriv, ce ne sami :))
[/quote]

A…. kofe bi rada. :)))))))))))

Veš kaj – čisto resno, imaš sam sabo čisto dovolj in preveč dela (če bi se ga upal lotiti) , tako da se vame ni treba mešati.
[/quote]
glej, samo v tej temi si vsaj kake tri ali celo več trditev napisala, za katere nimaš nobene osnove, zgolj lastne shizofrene blodnje, kjer se ti prikazujejo linki, povezave in ujemanja.
Glede vmešavanja……vidim simptome, da se ti lahko poslabša, zato ti svetujem, da se zazri vase in mogoče še pravočasno ukrepaš. Je pa dejstvo, da se ti v vse vmešavaš in pametuješ, da je prav boleče to brat, kaj brat, preskrolat dalje.

glej, samo v tej temi si vsaj kake tri ali celo več trditev napisala, za katere nimaš nobene osnove, zgolj lastne shizofrene blodnje, kjer se ti prikazujejo linki, povezave in ujemanja.
Glede vmešavanja……vidim simptome, da se ti lahko poslabša, zato ti svetujem, da se zazri vase in mogoče še pravočasno ukrepaš. Je pa dejstvo, da se ti v vse vmešavaš in pametuješ, da je prav boleče to brat, kaj brat, preskrolat dalje.
[/quote]

Zeh… pa da se ti da skoz vame skakat no.
Ko brencelj.

A…. kofe bi rada. :)))))))))))
[/quote]
Lih kar sem si ga naredila
A si ti mal jasnovidca.? :))

Zeh… pa da se ti da skoz vame skakat no.
Ko brencelj.
[/quote]

zase

Drži. 100%!
So pa v družbi že daljši čas neke navade, ki so postale stalnica pa to včasih niso bile. Poglej na Instagram ali FB… toliko narejenih ljudi, toliko narcisizma… In kateri spol prevladuje?
[/quote]

kaj misliš, zakaj prevladuje?
ker so moški tisti, ki palijo na videz, ne ženske.
povpraševanje ustvarja ponudbo.

pri vsaki napumpani starleti na instagramu je spodaj milijon srčkov od slinastih tipov.
če jih ne bi šmirglali, bi se tudi naveličale…

Lih kar sem si ga naredila
A si ti mal jasnovidca.? :))
[/quote]

Hehe… jaz tudi! 😉
Lekheim!

Hehe… jaz tudi! 😉
Lekheim!
[/quote]
Aj u zdravje :))

kaj misliš, zakaj prevladuje?
ker so moški tisti, ki palijo na videz, ne ženske.
povpraševanje ustvarja ponudbo.

pri vsaki napumpani starleti na instagramu je spodaj milijon srčkov od slinastih tipov.
če jih ne bi šmirglali, bi se tudi naveličale…
[/quote]

Drži, drži.
Vsak dec išče lepo žensko… pa četudi na FB-ju in Instagramu.
A veš kaj je babica rekla: Glej, da si najdeš čimlepšo ženo, ker se je boš v primeru težav lažje znebil. 😉

moški so tisti,ki lazejo.samo za to,da bi dobili zensko.

Mene ta tema spominja na vsaj enih 43 tem o tem, da zakaj se na oglas javljajo poročeni tipi, če pa je ženska jasno označila, da išče resno zvezo, ne pa avantur, pa da nekateri moški prikrivajo, da pri 40-ih še vedno živijo pri starših, pa lažejo o tem, kje in kaj delajo, ipd.
Nič novega, torej.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Take izbirate, kaj sedaj jamraš?
Ker, kot vidimo na monu, tiste ki se ne skrivamo, ne uporablamo mejkapa in povemo tako kot je pri nas, nas pa itak nočete slišat ker to ne vsopada z vašimi nameni..

In kdo spet skače po temi?Grda p*of*kl*a pa cartna rožica! Iščeta,prosita,vrebata pa nikakor da rata

Govoriš o sebi, zato tak izbruh.. hehe…
Če pa še kar rineš s svojim ljubosumjem, naj ti bo, ti postrežem z info-Mene je kar nekaj monovcev (ko smo glih tule gor) osvajalo, a sem jih zavrnila.
Ajde, sedaj pa še pihat dalje.

Govoriš o sebi, zato tak izbruh.. hehe…
Če pa še kar rineš s svojim ljubosumjem, naj ti bo, ti postrežem z info-Mene je kar nekaj monovcev (ko smo glih tule gor) osvajalo, a sem jih zavrnila.
Ajde, sedaj pa še pihat dalje.
[/quote]

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH

Na podlagi vsakodnevnih objav na isto temo lahko le sklepamo, da ga ena posebej “žuli” a ne ve kako bi pristopil…

Morda ga pa noče in se ji tako poskuša maščevati. Kdo bi vedel.

Teb sem jaz že v prejšnji temi povedala da nisi ti na mojem levelu, si prenizko zame tako kot večina tipov z mona :))
Brez panike, nihče se tebi ne ponuja

[/quote]

Sam da je bolje, smeh je pol zdravja. Še vedno pa tvoje ostaja tebi, ne moreš podtaknit meni, ne glede na trud.. hehehe…

Teb sem jaz že v prejšnji temi povedala da nisi ti na mojem levelu, si prenizko zame tako kot večina tipov z mona :))
Brez panike, nihče se tebi ne ponuja
[/quote]
😁😁😁

Drži, drži.
Vsak dec išče lepo žensko… pa četudi na FB-ju in Instagramu.
A veš kaj je babica rekla: Glej, da si najdeš čimlepšo ženo, ker se je boš v primeru težav lažje znebil. 😉
[/quote]

…a je imela prav? 🙂

…ma ja, avtor uvodnega posta je znan – en in isti, ki se pritožuje nad tem, da vsi prodajamo iluzijo. In ga to ne bi motilo, če ne bi sam točno to rabil – iluzijo.

…a je imela prav? 🙂

…ma ja, avtor uvodnega posta je znan – en in isti, ki se pritožuje nad tem, da vsi prodajamo iluzijo. In ga to ne bi motilo, če ne bi sam točno to rabil – iluzijo.
[/quote]

Modrost stare ženske je zavidanja vredna. 😉
Iluzija je tud, da se bo karkoli od tega v času našega življenja popravilo. Opažam, da je vsako leto samo še slabše.

Drži. 100%!
So pa v družbi že daljši čas neke navade, ki so postale stalnica pa to včasih niso bile. Poglej na Instagram ali FB… toliko narejenih ljudi, toliko narcisizma… In kateri spol prevladuje?
[/quote]

Če je povpraševanje je ponudba. Delati razlike med spoloma je bedarija.

Drži. 100%!
[/quote]

Število sporočil pri ženski v npr. Messengerju, moške ne naredi nič manj nedolžne.

Če je povpraševanje je ponudba. Delati razlike med spoloma je bedarija.
[/quote]

Biološke razlike so precejšne in te vplivajo tudi na obnašanje. Žalostno je le, da večina tega folka ne premore toliko pameti, da bi dojeli zakaj je tako in poskusili obrniti kak negativen trend.

New Report

Close