Lažnive ženske
Sploh nisem mislila komentirat te totalno butaste objave, ki je v določenih točkah sicer na mestu… AMPAK … Kdo bi želel imeti žensko z otroci? A res?
Sicer ne spadam v to skupino, da ne bo kdo mislil da je to samoobramba ampak torej po tvoji logiki to pomeni, da so te ženske, ki imajo otroke kar za v smeti? Poškodovano blago? Roba s pretečenim rokom? A res?
Izzivam te, avtor objave – pokaži svoje prave barve, da si te ogledamo z vseh zornih kotov in vržemo karte na mizo! Te, ki “lažejo”, se vsaj pokažejo – ti, strahopetec se pa še za nickom moraš skrivati.
Iskreno, kakorkoli že izgledaš, vrečko si lahko natakneš na karakter.
Zgleda, da rabiš še kaj nekaj izkušenj glede izbiranja. Iz slik se da prav dobro videt, če je maska pretirana ali je običajno “natur” namazana ali pa sploh ni. Prav tako se da videt njeno postavo, razen če ima samo fotke obraza, potem že itak veš, da postavo skriva z razlogom.
Vprašaš lahko tudi, koliko so fotke stare, za vsak slučaj, če si nezaupljiv ali pa imaš občutek, da so stare z razlogom.
Glede otrok in ostalih stvari, ki te zanimajo, je na tebi, da vprašaš, ne na njej da pove, ker ona ne ve, kaj tebe zanima. Poleg tega si tam, da izkažeš zanimanje zanjo ti sam, to je osnovni namen dejtanja.
Kot moški ti rečem, da je ženska tista, ki rodi, ljubi in vzgoji in ima empatijo in ne mi moški.ženska ni kriva, da ste se po forumih duvali in žalili in zaničevali in varali, da smo vsi v žaklju. Ženska dejanja so samo odziv, ker sama se ni prizadela ampak posledica so pač vračanje zob za zob. Dokaži, da si je vreden. Prej pa prični pri resnici.
Sepravi, si tako zagledan vase, da je v parih randijih nisi nič vprašal v zvezi z njo???
Lapal si o sebi vrjetno in punca ni prisla do besede.
Mi ne gre skupaj, da človeka ne vprašaš kako zivi recimo, kje,s kom…
Ali si zagledan vase, ali pa ti je lagala ne samo da ni povedala.
Mislim da gre bolj za vasezagledanost:)
Imam prav?
to o urah pa drži – ženske zelo rade “pecajo” moške z opazkami ur. Zelo znan hvataćki izraz, kako navezati tudi prvi stik in dat vedet, da je “češplja na voljo”, je: “Všeč mi je tvoja ura”….. 🙂
[/quote]
Oh kok pa nakladaš.
Prvič, ure niso moderne več SPLOH, razen pametnih, pa še te bolj za športne priložnosti, ne za na zmenke. Z neko “težko” uro izpadeš kmetavzar. Drugič, tebi to ne more biti pomembno, ker si kmetavzar z ali brez ure.
Zgleda, da rabiš še kaj nekaj izkušenj glede izbiranja. Iz slik se da prav dobro videt, če je maska pretirana ali je običajno “natur” namazana ali pa sploh ni. Prav tako se da videt njeno postavo, razen če ima samo fotke obraza, potem že itak veš, da postavo skriva z razlogom.
Vprašaš lahko tudi, koliko so fotke stare, za vsak slučaj, če si nezaupljiv ali pa imaš občutek, da so stare z razlogom.
Glede otrok in ostalih stvari, ki te zanimajo, je na tebi, da vprašaš, ne na njej da pove, ker ona ne ve, kaj tebe zanima. Poleg tega si tam, da izkažeš zanimanje zanjo ti sam, to je osnovni namen dejtanja.
[/quote]
Glej, napisal sem da vem za ličila, vem za odvečne kile (kdaj lažejo), ne morem pa vedet ali ima otroke ali ne in to je edino kar me jezi.
Ženske jih skrivajo, ampak ne slučajno ampak namerno, ker dobro vejo da so neuporabna roba. Za praznit jajca so dobre, prov za zvezo pa ne več.
V vsaki sezoni ’90 Day Fiance’, ‘Before the 90 Days’, itd lahko vidite, da velika vecina ljudi nekaj, marsikaj, “partnerjem” zamolci, prikrije, se zlaze, itd. Naj gre za visino, tezo ali izgled na splosno; starost; status; problematicno preteklost; taksne in drugacne probleme; nacrte, motive, ipd; ma, ni da ni. In to tako moski kot zenske. Ne, ne gre za izjeme. Gre za pravilo. Tako pa je tudi sicer.
Logicno pa, da je v pozenscenem svetu ves fokus na moske. Zenske pa se vec ali manj ne sme kakorkoli kritizirati. Takoj se usuje plaz ocitkov, zalitev, itd.
Eh, kaj bi mi brez tebe?
Ti si res stručko na tem področju!
Si kdaj razmišljal v tej smeri, da bi napisal knjigo – “Vse kar morajo moški vedeti o ženskah”?
😘❤️
[/quote]
Knjigo pišem tukej, sm eni pravijo, da nakladam, jst pa resen, da bolj ne morem bit, kar se moško/ženske kombinacije tiče ni zajebancija, ker more človek prvo pomislit na to kako lepo se je kresat, samo dons so čist narobe cajti s temi fb in podobnimi zadevami…,, važno, da fasado ustimas tako, da si lep, noben pa noče te lepote deliti z drugim, jo hoče bolj vsak za sebe obdržat, hehe …
Glej, napisal sem da vem za ličila, vem za odvečne kile (kdaj lažejo), ne morem pa vedet ali ima otroke ali ne in to je edino kar me jezi.
Ženske jih skrivajo, ampak ne slučajno ampak namerno, ker dobro vejo da so neuporabna roba. Za praznit jajca so dobre, prov za zvezo pa ne več.
[/quote]
Kaj jih v klet zaprejo? 🙂 Si kdaj katero vprasal, ce jih ina in se ti je zlagala?
Pozdravljen
Nekako sem želela spregledati tvoje sporočilo, ki je samo zelo dober primer moškega intelekta zakaj smo mamice, ki imamo otroka sploh raje same oz. zakaj si ne želimo moških kot si ti. Nevem nekako sm iz tvojega sporočila razbrala, da iz tebe izhaja kup nekega ne sprejemanja, nezadovoljstva in nasplošno se pri branju tvojega sporočila občuti nek bes, ker ne dobiš tistega kar mogoče pričakuješ. Res se sprašujem kolk si za boga star, glede na to da živimo v dobi socialnih omrežji, interneta in še oblačilo, ki ga naročiš ne izgleda isto kot je na sliki, kako za boga ti pri vsem photoshopu in današnji tehnologiji danes ne izključuješ možnosti, da je lahko v živo stvar mogoče malce drugačna. Res ti predlagam, da ne buliš v ta telefon kot en laik in tvojo naivno pohotno željo, da boš šel na zmenek s photoshopirano barbi malce pogasiš pa ne v dobro žensk ampak v dobro sebe, ker te bo kap. Sam si ustvarjaš visoka pričakovanja, ker iščeš popolnost na telefonu, pejt na kavo, opazuj in nared korak, če imaš jajca. Tvoja sama vibracija je v stanju ne sprejemanja in dobiš v svoje življenje točno to – ženske, ki se ne sprejemajo, da so lepe in to popravljajo s filtri. Sam si ustvarjaš in sam si kreiraš svoje bedno življenje s tako primitivnim razmišljanjem, da žensko z otrokom nebi mel normalen moški. Kdo in s kakšnimi vrednotami lahko to reče? Ti boš govoril kdo je normalen moški? Na podlagi česa? Tvojega sporočila? žal ne spadaš v to skupino. Ponosno povem, da sem samska mamica stara 29 let, živim v svojem stanovanju, furam svoj biznis, sem lepa in modra in nikol si nebi dovolila (pa verjemi, da bi si ga lahko) takšnega tona vzvišenosti kot si si ga ti. Kdo misliš, da bo prenašu tebe, s takšnim načinom razmišljanja, nisi pomislu, da kdaj postaneš oče samohranilec? Mati tvojega otroka umre in si obsojen zaradi isto mislečih kot si ti na nenormalno osebo? Ja ti očitno res, ker kar daješ, to dobiš in tebi podobna zavest ljudi je iz leta 1900. Očitno ti življenje dobro servira nenormalne ženske, da se moraš izlit na internetu, nisi se pa obrnil tja kamor bi se moral-v sebe. Na daleč prepoznam take tipe kot si ti, prazne, brez globine in vsebine in nikoli In veš česa si ne želim? Sina vzgojiti v takšnega moškega kot si ti in še manj, da bi bil nekdo takšen kot si ti vzor mojemu sinu. 🙏
Ubistvu se ti sploh ni zlagala, ce pravis da pol skoz temo rece moja hcera al karkoli, ti bi ubistvu rad da pride pa rece zivjo sem Ursa in imam otroka haha dej zresn se, js jih nimam pa se mi zdis ti totalen debil, a ti tud ko se spoznavas reces sem ta pa tam in meri toliko cm ker js tud nevem kaj si naj z majhnim kurcem pomagam in zakaj za vraga ne poves takoj da mas majhnega in kako se ti to ne zdi pomembno mislim res