Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev LAžno obvestilo o izbiri rijavljenih kandidatov

LAžno obvestilo o izbiri rijavljenih kandidatov

Lani poleti sem se v času poletnih počitnic prijavila na razpisano delovno mesto učiteljice na srednji šoli. Imela sem vse pogoje za zasedbo delovnega mesta in sem bila edina ustrezna kandidatka. Bila pa sem noseča (začetek nosečnosti), kaj je potencialni delodajalec vedel. Dobila sem odgovor, da ni bil sprejet noben kandidat in da bodo razpis ponovili. Čakala sem ta novi razpis, vendar ga nisem dočakala.
Po nekaj mesecih sem izvedela, da je bil na prvem razpisu izbran kandidat, ki ne izpolnjuje pogoje (absolvent), kljub temu, da so vsem ostalim prijavljenim poslali obvestilo, da ni izbran nihče. Da je bil neustrezni kandidat izbran na prvem razpisu sem izvedela čisto slučajno preko znanke, ki je njegova bivša sošolka in ji je sam povedal, kdaj je bil izbran. Šlo je torej za dvojno kršenje zakonov – izbira neustreznega kandidata in izdajanje lažnih sklepov. Pritožbeni rok je že zdavnaj potekel. Se lahko kljub temu pritožim? Na koga naj naslovim pritožbo?

Rok za pritožbo neizbranega kandidata je očitno mimo, še vedno pa lahko po mojem mnenju vložite tožbo zoper delodajalca zaradi kršitve prepovedi diskriminacije (poglejte si 6. člen zakona o delovnih razmerjih). Delodajalec je namreč kandidatu odškodninsko odgovoren, če v postopku izbire krši prepoved diskriminacije. Če ste članica sindikata, se lahko obrnete na brezplačno pravno pomoč, kjer vam bodo vodili postopek pred sodiščem, ali pa se seveda obrnete na kakšnega odvetnika.

Lep pozdrav,
Katarina

____________________________________________________ Katarina Lavrin Marenče, univ. dipl. prav. Zveza svobodnih sindikatov Slovenije, Dalmatinova 4, Ljubljana <http://www.sindikat-zsss.si/>

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close