Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Le kaj je temu Novaku

Le kaj je temu Novaku

http://www.siol.net/sportal/tenis/2015/07/formula_za_uspeh_porocite_se_in_imejte_otroke.aspx
alo, NS, Matkic, Spider, hitro pisat protestno pismo in mu dokazat ,da se moti, menda ne bo en takle fičfirič poteptal in dematiral vso vaso teorijo, ker prakse tako ali tako nimate

Kdo drugi pa lahko se komentira, kako “leteci” Novak ne more biti dober oce. 🙂

Ha ha kozlarija. če bi ta mit držal, ne bi svet bil poln poročenih dedcev, ki so revni in z vsakim novim otrokom so še bolj revni. je pa res, da je s polno ritjo lahko srat in prodajat svojo zgodbo kot formulo za uspeh.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

kaksen mit neki, govori iz lastnih izkusenj, dejstva govorijo o tem, da je druzina vsekakor velika motivacija za uspeh v zivljenju, ko pade zastor s kom se naj veseli svojega uspeha ce ne s tistim, ki so mu najblizji

Potem se pa poroči in doživel boš maksimum, kaj čakaš? In razloži mi prosim, zakaj je svet poln poročenih dedcev, ki ničesar ne dosežejo v ničemer, če je družina motivacija?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

očitno je avtor prebral le naslov…….
tole piše med vrsticami,,,Velika zmaga v finalu proti Federerju je prišla le pet tednov po bolečem porazu na OP Francije, kjer ga je nekoliko presenetljivo premagal Stan Wawrinka.
torej ko je bil poročen in mel že mladino je prav tako izgubljal…..
da se moškemui marsikaj v življenju poklopi je v ozadju tudi žena ki drži tri vogale hiše :)))
nikomur ni v življenju vse dano,pa če tud ma tam zgoraj vse zmenjeno :)))

Bill Gates je po poroki začel bogateti tangensno … preje je samo premično ☺

samo pri dirkačih F1 se pozna vsak otrok sekundo na krog ☺

Hja, bo kar držalo, da gre poročenim moškim fajn. Žena mu gospodinji. Njemu ni treba, zato ima čas zase in svoje športe in hobije.
Ženska, ki se poroči pa veliko izgubi. Namreč postane gospodinja in potem ni več časa zase. Vsaj tako pravijo poročene mone, da nimajo časa zase. Ko so bile samske so ga pa imele.

Kolikor vem, Novak izhaja iz revne družine. Ampak to sem nekje slišal, ne me držat za besedo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj ti pomaga ves čas, če ga nekoristno porabljaš in v njem ne uživaš. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Djoković velja za največjega šaljivca v svetu športa. Avtor, pa vse resno vzel (kot se za njegov IQ tudi spodobi).

Pa še poročen je komaj eno leto. Res krasen primer si nam prilimal.

Kaj ti pomaga ves čas, če ga nekoristno porabljaš in v njem ne uživaš. :)[/quote]

Jaz samska, grem po službi na kolo, ker uživam v tem. Pa grem v gore pa na koncert pa tgako naprej. Uživam v tem.
KOlegica, poročena. Hiti takoj domov. Ne sme se nič obirat. Hitro pripravljat kosilo pa otroke orkgo vozit pa možu srajce likat pa pobirat umazane zokne od moža. Nič ji nisem fovš.

Kaj ti pomaga ves čas, če ga nekoristno porabljaš in v njem ne uživaš. :)[/quote]

Jaz samska, grem po službi na kolo, ker uživam v tem. Pa grem v gore pa na koncert pa tgako naprej. Uživam v tem.
KOlegica, poročena. Hiti takoj domov. Ne sme se nič obirat. Hitro pripravljat kosilo pa otroke orkgo vozit pa možu srajce likat pa pobirat umazane zokne od moža. Nič ji nisem fovš.[/quote]
Živjo NW3. Še zmer nč prjatlov ?

Zakaj ne greste skp na tist piknik, pa vam ne bo več treba takih debilnih tem odpirat ?

Ejga, ti, ki se moraš s proteini basat. Fajn tema na SČ, ravno zate:
http://med.over.net/forum5/read.php?151,10506732

Na temo proteinov. Preberi si. Mogoče boš dojel kako nezdravo se prehranjuješ s temi praški.

Jih ne jem več. Hvala za skrb.

A to je v stilu onega, ena ”izmjema” potrjuje neko stvar? Jaz bi prej rekel da potrdi pravilo, samo pravilo tebi ni všeč 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

A to je v stilu onega, ena ”izmjema” potrjuje neko stvar? Jaz bi prej rekel da potrdi pravilo, samo pravilo tebi ni všeč :)[/quote]
Ali pa tebi in si ga pretvoril v izjemo. Samoprevara. 🙂

Starunklja, živeti v partnerstvu pomeni za žensko privolitev v izkoriščevalski odnos, kjer mož ne goji nobenega spoštovanja do žene? In še posebej zato je družina za večino žensk ponavadi kakšen klinček višje po pričakovanjih od moških, ker želijo biti prostovoljne sužnje v zakonskem jaremu? 🙂

In če še jim to ni dovolj, si za nameček dajo narediti otroke, da jih lahko mukutrpno in z izrazito nejevoljo porivajo v vozičkih, da kaplja pot z njih, da ne omenjamo, da moraš te “majhne živali” previjati in da večijo ponoči. 😀

Ravno nasprotno, se najde lep delež “preudarnih modernih žensk”, ki ne zna niti skuhati, zato si pa zdresirajo svoje možeke v gospodinjo. 😀 Če bi rada živela kot kraljica in še nisi za “staro šaro”, se poroči z “modernim moškim”, ki vse postori, da ženski nič ni treba.

Aja, pardon, tebi se vedno ustavi pri očetu, prototip moškega, ki te preganja po forumih, rojenim tam koncu 50-tih? 😉 Tu si obtičala 60 letnem zgodovinskem zamiku, da ne omenjamo izkušenj z moškimi, ki jih ni, a ne? 😉

Samska si zato, ker NISI za moškega, če si naliješ čistega vina. Povrh pa še nevoščljiva svojim prijateljicam, ki so našle smisel v družinskem življenju, jih je treba še posebej očrniti in si v misli priklicati negativne scenarije, kako trpijo z bukslastim možem in nemarnim frocovjem, ki jim pobere ves prosti čas. Zagotovo. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ja, saj bi bila čisto šokirana, če se ne bi matjazko spet javil. Pa saj sploh ni treba brati kaj si napisal. Samo preletela sem tekst pa vidim, da spet obnavljaš staro lajno. To, kar vedno znova težiš in se ne naveličaš.
Kaj naj ti rečem: deluješ skrajno obupano. Nobena ženska te ne mara, to je jasno. Nobeni ženski ne gre tako slabo, da bi imela opravka s tabo. Ves zagrenjen potem težiš ženskam tule gor in jim dopoveduješ svoje stare lajne, ki nikogar ne zanimajo. Sprijazni se z dejstvom, da nobeni ženski nisi zanimiv pa bo mir. Ne pa da vedno znova in znova ponavljaš zadeve, ki nimajo ne repa ne glave.
Takih kot si ti, je na portalih za spoznavanje ogromno. Vsi težijo, da bi radi imeli družino, se naravnost ponujajo ženskam, obupano prosijo za srečanje pa otroke bi hitro in takoj imeli. Zgleda, da niste zaželeni.

Najbolj smešno je, da najbolj zagovarjate družinske vrednote pa, da je treba imeti otroke, tisti, ki otrok sploh nimate.
Zakaj nimate, če bi bili potem tako uspešni?

Čisto po nesreči.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close