Le kako samski zmoremo?
Berem tole iz ene teme tu gor:
Lonaj:
Vidim da vas večina še očitno ni bila v bolnici da se tako širokoustite kako ne rabite nikogar ob sebi. In kdo vas bo prišel v bolnico iskat ko boste šli napol prerezani domov? In potem doma kdo bo kaj pospravil in za jest pripravil? Aja eni boste iz bolnice prišli zdravi kot riba ali pa boste obremenjevali svoje starše medtem ko vaš partner uživa al kako????? No jaz sem včeraj za hec šla do mojega pa sem mu rekla naj si zamisli to situacijo, da imava plačano potovanje pa jaz zbolim ali bi šel sam na dopust. Kot iz topa je ustrelil nikoli nikoli nikoli. Toliko o tem…
Pa še marsikaj bi se našlo v tem stilu.
Pa tisti, ki takole pišete, veste, da obstajamo tudi samski? In ja, čisto preživimo. Pa ja, tudi se zgodi, da je treba v bolnico. Pa tudi gremo na kako potovanje. Pa vse sorte. Ne verjetno, preživimo.
V dvoje je vse lažje!
Čeprav sem jaz samska…. in se še odločam… pravzaprav moraš SAMO srečat človeka, s katerim se štekaš.
Ja, preživijo pa vsi. Eni ful težje! 🙁 Pa ni važno a si sam, a si v skupnosti.
Pa tisti, ki takole pišete, veste, da obstajamo tudi samski? In ja, čisto preživimo. Pa ja, tudi se zgodi, da je treba v bolnico. Pa tudi gremo na kako potovanje. Pa vse sorte. Ne verjetno, preživimo.[/quote]
Vemo, vemo da obstajate tudi samski. Jaz enega poznam. To je samski iskalec.
Res je.
Samo, ko berem take in podobne teme, kjer tako komplicirajo glede partnerjev. Je videt kot, da samski sploh ne obstajamo. Ali pa mislijo, da samski nikoli ne pristanemo v bolnici.
kako je tebi že ime ?
kako je tebi že ime ?[/quote]
Marija. 🙂
Samski očitno ne štekate mojega posta, žal. Sem tudi jaz kdaj bila samska in sem zmogla. Vendar ko si v dvoje je ravno point v tem da nisi več samski in da se določena dela in skrbi podvojijo, določena pa razbremenijo. Recimo, če si samski se brigaš samo za svoje zdravje, če imaš partnerja te skrbi tudi partnerjevo zdravje, torej si si skrbi podvojil, vendar če si samski in če si sam bolan se moraš znajt po svoje, če pa nisi pa naj bi bil namen da partner če lahko poskrbi zate. Tako namreč obljubiš tudi ob poroki kjer radi rečemo v dobrem in slabem, vendar jih očitno samo malo res tako misli. Zdaj pa lahko se hvalisate s tem kako vse zmorete ko ste samski, super za vas saj vas nihče ne sili da ste v zvezi. Za vsakega pa zveza očitno pomeni nekaj drugega, za mene osebn pomeni to da ko sem bolana da je moj partner ob meni, kot recimo ko je moja mama bolana ki nima več partnerja da sem jaz ob njej, al naj zdaj jo pustim samo da preboli kakor pač zna ker je pač samska. Đizus, vi boste res idelani partnerji…
Brez zamere, ampak da odrasla ženska izjavi, da njen mož brez nje ne zdržal niti en dan … Krohotat sem se začela. Ne rečejo zastonj, da so odrasli samo veliki otroci. Pa sem tudi jaz v zvezi, ampak nekateri so pa težki pacienti. Visijo drug na drugem kot klopi.
pa kaj nakladaš!? imaš tipa in bodi tiho … tudi jaz sem ga imela – pa ko sem bila bolna, je tulil, če mi je moral 2 x na dan čaj prinesti — zdaj vsaj vem, da si ga moram sama, četudi po vseh štirih
Ja, seveda samski preživimo. Če bi imela partnerja, si pa ne predstavljam, da bi šel uživat na Havaje, ko bi mene operirali. In obratno.
Trenutno samska, preživim, ampak verjamem, da je v dvoje lažje v težkih trenutkih. Le oseba more biti prava, s katero se ujemaš.
V dvoje je lepse!!! Samo ce najdes pravega partnerja kjer stvari harmonirajo. Ce tega ne najdes, ce si v slabem odnosu je pa
1.0000x
Bolje biti samski!!!
In zakaj točno ne, če je alternativa, da 2500 ostane neizkoriščenih. Ne bi hotela, da vsaj partner uživa? Saj pa je samo operacija!!! Kakšni otroci in razvajenci ste.
In zakaj točno ne, če je alternativa, da 2500 ostane neizkoriščenih. Ne bi hotela, da vsaj partner uživa? Saj pa je samo operacija!!! Kakšni otroci in razvajenci ste.[/quote]
Predvidevam, da nisi prebrala, da si tudi obratne situacije ne predstavljam???
Kva šnofate samski? Ej, mal poguma in pofohajte se :-)))
lepo je biti sam, če si zdrav ali bolan
[img]http://shrani.si/f/1P/jz/37XN0EZl/osamljen.jpg[/img]
http://www.inst-antonatrstenjaka.si/tisk/kakovostna-starost/clanek.html?ID=527
In še mnoge druge modrosti (iz taiste knjige) bi moral samski človek doumeti in jih živeti že sam, da bi bil sploh sposoben komu biti partner.
http://www.inst-antonatrstenjaka.si/tisk/kakovostna-starost/clanek.html?ID=527
In še mnoge druge modrosti (iz taiste knjige) bi moral samski človek doumeti in jih živeti že sam, da bi bil sploh sposoben komu biti partner.[/
Mah pa sem glih mislila, da u tej temi še samo samski manka…pa je pravkar tuki:))
Ne bi verjeli, če napišem kako je samskost lahko lepa. Jaz sem to znala najti in to negujem. Poleg tega zelo cenim mir in občutek svobode ….
Če me ljudje ne razumejo, je pa to njihova stvar.
Ja, lepo je biti v dvoje.
Ampak, ko berem tu gor ene pa ko poslušam nekatere ljudi okrog sebe, imam občutek, da eni res ne morejo preživeti brez partnerja. Da to nista dve osebi, ampak dve polovički ene osebe.
Da visijo drug na drugem kot klop na svoji žrtvi.
Pa vprašaš znanko zakaj ne smuča več, če je to tako rada počela, ko je bila samska. Ja zato, ker mož noče smučat. Vprašaš, zakaj ne kolesari, ja ker mož noče kolesarit. Ampak mož še vedno igra košarko, čeprav žena tega ne počne, mož še vedno igra tenis, čeprav žena tega ne počne.
V dvoje ali sam, v zivljenju je pomembno, da je clovek samostojen, ker dvojina danes je, jutri pa nikoli ne ves….
Točno.
Haha, moj tudi. Sam je bil onstop bolan. Res nonstop. Še zdaj vsakič, ko ga srečam, poslušam samo o njegovem zdravju. Meni je pa enkrat prinesel čaj, potem je pa rekel “dost si ležala, vstan”.
🙂
Forum je zaprt za komentiranje.