Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Le.potička

Le.potička

Zdravo,

napisala ti bom svoj mail, da mi javiš kako je bilo v Sol garden Istra, glede legionele in klime v sobi. Proisim te za kakeršnokoli informacijo, ker zdaj imam še čas, da odjavim rezervacijo. Ti pa mi lahko posreduješ tvojega.

[email protected]

Lp, Z.

Zelenjava, glede legionele bo bolj težko preverila…

Ko smo mi šli pred enim mesecem spet na kratke počitnice (sicer v en drug hotel) smo klicali že prej in vprašali KAKŠNE UKREPE pri njih izvajajo v zvezi z legionelo. Seveda sem se jim zdela paničarka, ampak so mi pojasnili… in sem imela vsaj malo boljši občutek. Sicer pa sva se tudi midve s hčerkico kopali in tuširali, bili v isti sobi s klimo kot partner, pa nisva zboleli. Gre za skupek enih okoliščin, da dobiš. Partner je bil takrat prehlajen in zato zgleda najmanj odporen, mogoče je naletel kje na povečano koncentracijo bakterije, kaj pa vem. Tako nekako so nam pojasnili v bolnišnici.

A kar pokličeš v hotel in vprašaš kaj?

Ja, jaz sem kar klicala na recepcijo in vprašala… Sem imela namen reči, da mi da odgovorno osebo za te zadeve, ampak sva se potem kar z receptorko lepo pogovorili. Mi je povedala, da imajo pravilnik, itd… Imam pa še vedno grenak priokus pred vsakimi počitnicami v hotelu.

Bili v Sol Garden Istra, veckrat, poleti, klima na maximum, nikoli zboleli, tako da legionela hmmm…imajo zelo visoke standarde…spanski lastniki, vse obnovljeno….zato….ni panike…ne odpovedujte
lp

New Report

Close