Le venera izkušnje
sva v paru 55, 16.08.2017 ob 10:01
Pozdravljeni,
sva v paru in zasledila sva tale salon, ki nudi erotične masaže. Sodeč po opisu zgledajo zanimivi in zanima naju, ali ima kdo kaj izkušenj? Kako je bilo? Zadovoljni? Hvala za odgovore 🙂
Razumem, da vas zanima mnenje o erotičnih masažah, vendar je pomembno poudariti, da je to precej osebna in subjektivna izkušnja. Ljudje krema za roke imajo različne preference, udobja in meja glede intimnosti ter spolnosti. Tisto, kar je nekomu všeč, morda ne bo ustrezalo drugi osebi.
Če razmišljate o poskusitvi erotične masaže, vam svetujem, da se najprej resno pogovorite s svojim partnerjem in preučite, kaj oba želita in čutita glede te izkušnje. Pomembno je, da imata oba jasno komunikacijo, zaupanje in spoštovanje en drugega.
Če se odločite za obisk https://zumbaliciouscrew.com/vodene-vadbe/ takšnega salona, pa naj bo to le, če se počutita udobno in je to nekaj, kar si oba resnično želita. Pred obiskom se lahko tudi pozanimate o salonu, preberete ocene strank (če so na voljo) in se prepričate, da je legitimno in profesionalno okolje.
Vsekakor pa je najbolje, da se pred kakršno koli odločitvijo posvetujete med sabo in morda tudi s strokovnjakom, če se počutite negotovo ali imate kakršne koli dvome.
Zdravo
erotične masaže v salonih so drage in brez čustev. Čas teče kar hitro nakonc ti pride in to je to.
jaz imam masaže brezplačne ampak samo za dame se prej pogovorimo zmenva kako želis in potem začneva z masažo z stranko je treba biti v stiku v pogovoru in telesno da je stranki ugodno
delam iz veselja druzenja vedno pa delam pri vas doma če te zanima se oglasi vsaj za info.
me_zanima_masaža, 15.05.2018 ob 11:49
Lep pozdrav. Tudi mene zanima kako je kaj s tem, imam namreč namen to obiskat. Lahko kdo deli izkušnje kako je bilo, kako poteka to. Kako je kaj s higijeno? Glede na to da pride do “srečnega konca” kam se to sprostiš? Samo tako sprašujem ker upam da ne stopim na kakšno tujo spermo tam 🙂 Pa vidim da so na ponudbi tudi fetiši. Kako je kaj s tem?
Pozdravljena Dekleta in Samske mamice. Sma par stara 32 in 39 let. Iscema NJO staro med 28 in 40 za druženje in VEČKRATNA srečanja ne samo avanturo ampak REDNA SREČANJA ,ter kaj več ob kemiji.. Sma urejena in z svojo hiso. Zaželjeno da ni BI. Prosim samo resne , moški ne pišite. Sma diskretna… Kontakt: