Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Lea Sirk – locena ?!

Lea Sirk – locena ?!

Sem prav videla , da je Sirkova zapustila svojega partnerja ?

to je za njo normalno

Kokoska brez pameti

Zakaj bi bil nekdo razvajen, če zapusti partnerja?
Vprašanje kaj je razlog, sama pa menim, da je zelo težko uskladiti kariero in skrb za otroke. Ne moreš delat kariere, vsaj ne tako obsežne, če imaš otroka. To seveda velja za oba starša. Marsičemu se je treba odreči, če imaš otroka.
Tko da meni so te mame, ki zelijo delat kariero kr neki. Posjrbijo naj za otroka, morda tudi za uspeh otroka, ali da mu lahko nudijo dovolj, da sam lahko izkusi in izživi svoje interese ali svoj potencial. Nikoli ne bom razumela staršev, ki sebe postavijo na prvo mesto.

Fa**** ne morem verjet! Mogoče je pa zdaj ne bomo več toliko videvali po tv na vsaki procesiji, ker je za to imel velike zasluge njen dosedanji. Verjetno bo zdaj šla med športne navijačice.

To je itak bilo za pricakovat. Samo vprasanje casa je bilo, kdaj se bo odlocila za taksno dejanje.

https://youtu.be/nCSs-ax4UC8

Da, ima nekaj let mlajšega, zelo simpatičnega košarkškega igralca. Saj tudi prejš nji ni bil napačen, je bil pa skoraj 10 let starejši.

Koga to briga. Ena izmed mnogih.

Monikin sindrom ;-)))

Pjevacice so tezke zenske. Z njimi je tesko ziveti. Gaber bo bolj srecen brez nje. V to sem trdno preprican.

Govno bolano.
Le zakaj tvoj foter ni vsem naredil usluge in ni raje svojih polnih jajc zdrkal v sekret, namesto, da je v tvojo ubogo mamo spustil?

Hvala bogu da si je našla mlajšega! Kdo pa hoče bit s starim ovenelim moškim, ki vitalni mladi ženski ne sledi? Ženske si na veliko izbiramo mlajše, lepše in tega bo vedno več!

V bistvu se strinjam. Tudi jaz bi imela mlajšega raje

Mhmm

Lepa, mlada in uspešna. Starčkom je odcingljalo.

Zakaj bi bil nekdo razvajen, če zapusti partnerja?
Vprašanje kaj je razlog, sama pa menim, da je zelo težko uskladiti kariero in skrb za otroke. Ne moreš delat kariere, vsaj ne tako obsežne, če imaš otroka. To seveda velja za oba starša. Marsičemu se je treba odreči, če imaš otroka.
Tko da meni so te mame, ki zelijo delat kariero kr neki. Posjrbijo naj za otroka, morda tudi za uspeh otroka, ali da mu lahko nudijo dovolj, da sam lahko izkusi in izživi svoje interese ali svoj potencial. Nikoli ne bom razumela staršev, ki sebe postavijo na prvo mesto.

Lepa, mlada in uspešna. Starčkom je odcingljalo.
[/quote]
In stara decovska nergala bodo obmolknila :)))

Mlada, lepa in uspešna?
Od vsega samo mlada, pa še to se vlak hitro premika …

Če bi moški in ženska želela umreti skupaj, bi moral moški biti veliko mlajši, tako da ja, moški, kar naučite se bit zadovoljni s starejšimi, mlajše niste vredni. Smo pa zato me vredne mlajšega, hehehe.
No, kako hitro se obrne! Mi je všeč

Kaj točno?

No,tukajle bi pa rada jaz vskočila! Od nekdaj sem rada imela mlajše in kot sem že kdaj namignila – tisti, ki forum spremljate bolj pogosto – imam tudi veliko izkušenj z mlajšimi moškimi, predvsem so mi všeč svetlolasi in širše športne postave. Mlajši moški so veliko bolj odprti in pozorni do ženske. So bolj razumevajoči in premorejo veliko več življenjske energije, kar se – ne bom lagala – zelo intenzivno kaže tudi v spolnem življenju. NIKOLI ne bi zamenjala mlajšega moškega s starim in žal – neuporabnim. Priporočam vsem ženskam – samo še mlajše! Ne vračajte se nazaj!

! Sploh ni kaj za dodati.

No,tukajle bi pa rada jaz vskočila! Od nekdaj sem rada imela mlajše in kot sem že kdaj namignila – tisti, ki forum spremljate bolj pogosto – imam tudi veliko izkušenj z mlajšimi moškimi, predvsem so mi všeč svetlolasi in širše športne postave. Mlajši moški so veliko bolj odprti in pozorni do ženske. So bolj razumevajoči in premorejo veliko več življenjske energije, kar se – ne bom lagala – zelo intenzivno kaže tudi v spolnem življenju. NIKOLI ne bi zamenjala mlajšega moškega s starim in žal – neuporabnim. Priporočam vsem ženskam – samo še mlajše! Ne vračajte se nazaj!
[/quote]

Vse lepo in prav, problem je le, da 95% moških noče starejših žensk.

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Danes res ni več nobenih vrednot, nihče več ne zna ničesar potrpeti. Pomen družine izumira, če nekaj ne štima, takoj drugega spoznat, samo da so spet metuljčki v trebuhu, bogi današnji otroci.

New Report

Close