Lea Sirk – locena ?!
! Sploh ni kaj za dodati./quote]
Žal ji bo. To žensko (večini antipatično) je TV forsirala……. In izpljunila jo bo.
Ona vsa hudokurčna, misli da je zvezda…. v resnici pa je pogubila svojo družino.
AaUUuu ženska – nora si! Prodala si se za cvenk.
Saj jo razumem…. nora leta, potrebna… in pade! V roke drugega tipa.
Zdaj uživa sama – čez čas ji bo žal.
Zakaj je bila Lea z Gabrom, vem vsi na Obali in da njuna zveza nima veze z ljubeznijo. Mi je žal, da je šla rojevat otroke na tak način.
Alen je v bistvu zelo simpatičen in prijazen fant, a očitno tudi copata. Nikoli si ga ne bi predstavljala z Leo. Ima pa njegova žena še vedno vse slike na FB in njegov priimek…Ne vem kaj točno se je tam dogajalo.
Lea je pač tipična povzpetnica, ki prihaja do uspeha preko trupel. Talenta namreč nima nobenega, obnaša se pa kot najhujša primitivka daleč naokoli. Saj bo tudi za njo prišla Karma. Drugače pa on ni prvi s katerim je Gabra varala. ME ne moti, da ti nekdo pač več ne potegne. Ampak da ga izkoristiš do konca, ta te spravi na RTV in na vse pasje procesije, potem javno opevaš svojo ljubezen, na koncu pa pritlehno greš s poročenim. To pove vse.
Verjetno da res. po vseh teh njenih izpadih v javnosti in obnašanju, izlivanju osebnih travm v tistem resničnostnem šovu verjetno res ni ravno najbolj karakterno in psihično lahko prenosljiva kategorija za sobivanje. Eno je nasmejanost v javnosti za javnost, drugo bivanje za zasebnimi stenami.
[/quote]
Je gobezdava, pregajstna in egocentricna. Pa ne prav pametna tudi. Otroci so pa zadnja briga,ker je preplitka in jo vodi nagon. Tako si je izbral. Tud on je s svojim k..izbiral in ne mozgani. Ni razmisljal, da ga bo s tako gobezdavo kokosko sram in ni razmisljal, da bo egoisticna in slaba mati.
Tistih 5% je pravih, selekcionirah, pametnih, neoblasniških, pozornih, enakopravnih in vedo, kaj želijo. Še ena z izkušnjami z mlajšimi.
[/quote]
Ja, štekam, na MON ste same 35+ z vrhunsko postavo in brez gubic. :)))) Veliko sem že videl skozi oke, pa starih žensk z dobimi mladimi tipi zelo zelo malo, tako da…
Lea vam z veseljem zaigra na flavto. 🙂
Ja, štekam, na MON ste same 35+ z vrhunsko postavo in brez gubic. :)))) Veliko sem že videl skozi oke, pa starih žensk z dobimi mladimi tipi zelo zelo malo, tako da…
[/quote]
Saj vidis da ena in ista zenska odpira teme o mlajsih moskih. Jaz sem moski in z ogromno mosko druzbo, pa noben noce biti s starejso, to je tak bullshit da ni vecjega. Vsi radi pogledamo za mladimi srnicami kot pa povesenimi riti in joski, starim vonjem in custveno prtljago. Ampak mon prenese vse:)))
Saj vidis da ena in ista zenska odpira teme o mlajsih moskih. Jaz sem moski in z ogromno mosko druzbo, pa noben noce biti s starejso, to je tak bullshit da ni vecjega. Vsi radi pogledamo za mladimi srnicami kot pa povesenimi riti in joski, starim vonjem in custveno prtljago. Ampak mon prenese vse:)))
[/quote]
Seveda da radi pogledate. To je pa tudi vse haha
Mlade komaj čakajo na povešena stara jajca, vonj po starem mesu polnem čustvene prtljage, dvema otrokoma za katere je treba plačevati alimente in sitno bivšo zeno
Starcki ste čisti loto zadetek za mladenke haha
Seveda da radi pogledate. To je pa tudi vse haha
Mlade komaj čakajo na povešena stara jajca, vonj po starem mesu polnem čustvene prtljage, dvema otrokoma za katere je treba plačevati alimente in sitno bivšo zeno
Starcki ste čisti loto zadetek za mladenke haha
[/quote]
Moja 12 let mlajsa zena nima problemov s tem, jaz pa pri 43-ih ne skacem in ne varam z mladenkami, ceprav me obcasno osvaja kaksna 20-letnica. Niti flirtam ne z njo, ker to vodi v skusnjavo in propad moje odlicne veze. Ce bi pa razmisljal samo s spodnjo glavo, bi bil pa to strel v koleno – saj bi bilo zabavno z 20-letnico, ampak samo to, na dolgi rok se definitivno pozna razlika v letih. Razen ce si 60+ moski in imas 40-letnico…jelencic je ziv dokaz za to, edino jansa je ocitno tak kerlc da mu se gre:(
[/quote]
Jaz nikoli ne bi mogla biti z mlajšim. Totalno ogabno. Sej že vrstniki niso na isti mentalni ravni. Bi se počutla kot nek zlorabljevalec. Zrelejši šarmantni stabilni (in seveda neprimitivni) moški so moškim podobni.
al bo pa “obrnila” enga starega čičota. Ženska čuti do otrok kot do kužkov. Bo že. Malo bodo tu, malo tam, ona bo pa kulska in hip. In potem stara in neodgovorna. Nezrela pač. Niso niti v njo vlagali saj se vidi, da nima manir, da ni vzgajanja v tem, da se ne meče ven, da se uči, bere, da je ponižna pred življenjem. Uničla pa je dva domova. Dva. Precej bad karma. Verjetno se bo zapila na stara leta, ko bo dojela, da je le še stara odcvetela lajdra, ki je noben noče..še lastni otroci ne.