Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Lea Sirk žirantka

Lea Sirk žirantka

Torej, kakšna se vam zdi Lea Sirk, kot žirantka v oddaji Znan obraz ima svoj glas?

Nikakva..

Kot oseba mi je ok, ker je direktna. Samo tistemu, ki jo oblaci in dela make-up za oddajo pa bi dala knjigo

Nič sipatična, nič prijetna. Precej njenih komentarjev je kr neki. Ja, oblekli in zrihtali bi jo lahko bolje. Sicer pa tudi druga dva žiranta nista bog ve kaj. No, boljša od nje že. Sama oddaja je zelo, zelo povprečna.

Antipatična je.

Zelooo antipaticna. Zaradi nje ne gledam oddaje.

podn

Komu je padlo na pamet njo dajat v oddajo. Imamo kup pevk, igralk, ki bi to lahko počele. Zakaj ona? Denis je tudi že prav nadležen s svojimi štosi (nekateri imajo to za štose). Da ne dovorim o Artaču. Tega tudi povsod tlačijo ;(.

torej je OK, ko je na Emi žalila gledalce?

Odličnih je samo 15 minut, ki jih oddelajo imitatorji. Zaradi njih še pogledam hiter posnetek, Avdića že od prej ne prenesem, žirantje v zasedbi s Sirk so pa focn samemu sebi, ker so za vsako ceno želeli reševati propad samodestruktivne zvezdnice. No, če si porogljiv do občinstva, potem ga verjetno ne potrebuješ. Zelo težko bo avdić spravil čez še eno sezono s takim odnosom do gledalcev.
Imitatorjem pa kapo dol. Ne presežek, ampak gledljivi, očarljivi in luštni. Edino z od znanega niso, ampak mala Slovenija ima pač mali z bazen.

Meni pa je Lea Sirk zelo simpatična, posebno njen nasmeh… Tisti spodrsljaj z Eme ji res ni bil v ponos, ampak…ali bomo se bomo sedaj oprijeli ene napake (sicer res grde napake) in jo zaradi tega linčali na vsakem koraku?

Vedno gledam naslednji dan oz. ko imam čas. Tudi jaz le posnetke nastopajočih. Sirkove ne morem gledat, še manj poslušat. Za koga boga so jo tukaj angažirali?! Avdič mi je tudi počasi čisto negledljiv, enako Artač.

“Spodrsljaj” ? :). Pa komentarji na Evrosongu? :((.

njene napake ne bomo nikoli pozabili in pop tv kaže s tem da jo vabi v svoje oddaje, da je PODN TV

to je resnična lea sirk

https://youtu.be/TNNer52Oez8

Katastrofa. No, kakor za koga. Izgleda, da za veliko večino gledalcev.

Spet isto vprašanje, spet isti odgovori.

Zdaj pa povejte : Ali ste Telebajski , ali pa ste tu gor vsi skup sami motenci?

Nimate nobene druge faking teme?

Za take zadeve so v resnih medijskih hišah dobili odpoved tudi mnogo bolj atraktivni in rangirani zvezdniki. Pri nas je pa prav boleča drža voditeljstva v vseh pomenih te besede, da je za blesav narod vse dobro. E, pa ni.

Za take zadeve so v resnih medijskih hišah dobili odpoved tudi mnogo bolj atraktivni in rangirani zvezdniki. Pri nas je pa prav boleča drža voditeljstva v vseh pomenih te besede, da je za blesav narod vse dobro. E, pa ni.
[/quote]

Imaš faking prav !

ki je denimo naredil nek prekršek v prometu in se od njega zahteva odstop iz položaja, ki nima povezave s prekrškom in tako ljudje izgubljajo službe zaradi nekih nepomembnih zadev storjenih v prostem času, je edino prav, da se to Leo, ki je naredila sramoto sebi in Sloveniji na Emi, odžaga za vse večne čase. Tam se ni šlo za manjši spodrsljaj ampak je bila velika blamaža nje in oddaje. To njeno forsiranje v medije po tem dogodku pa zgolj vzbuja vprašanja, kaj in komu je ponudila v zameno.

Če se nekoga linča, je prav nesramno od njega, da pride facking nazaj

Kako, da jo še vedno angažirajo? Presenečena sem bila , da jo je nacionalka angažirala za komentar na Eurosongu.??! Pop? No, ja. Gledanost te konkretne oddaje je slaba. Najbrž ima tudi njen angažma veliko pri tem. Očitno je popovcem vseeno.

Meni je Lea kul, taka ta prava, samozavestna pametna in pridna zenska. Vcasih me je motila njena frizura, ko je bila zabrita, zdaj ima lepo frizuro.
Ne morem pa gledat Komarjeve. Samo da usta odpre zacne nakladat in kar nekaj govori brez glave in repa , dam vedno naprej, za Mileta se mi pa zdi, da vcasih sploh ne ve, kje je oz.kaj tam dela. Ampak vseeno vse je bolje kot Ribicka. Avdic mi je pa car, se znajde v se tako neprijetni situaciji. Dober je

Antipatična. Ima pa dobre veze, da jo vtaknejo povsod.
Kot tista Sara s kmetije. Verjetno sta v žlahti, vsaj daljni. Identika.

a ti temu kar je bilo na EMI rečeš spodrslaj????
Pravzaprav je tam pokazala svoj PRAVI OBRAZ!
Karkoli sedaj govori, tega ne more popravit, vsem se je zamerila in ji tega ne bomo nikoli pozabili.

Ne glede na to, je pa prav antipatična na tej oddaji, tako kot je bila Tanja Ribič… vse nekaj narejeno izumetničeno, nič naravnega in pristnega, z avdičem vred.
Prejšnja leta sem še kaj pogledal, ta sezona pa me sploh ne gane.

New Report

Close