Lea Sirk žirantka
Odličnih je samo 15 minut, ki jih oddelajo imitatorji. Zaradi njih še pogledam hiter posnetek, Avdića že od prej ne prenesem, žirantje v zasedbi s Sirk so pa focn samemu sebi, ker so za vsako ceno želeli reševati propad samodestruktivne zvezdnice. No, če si porogljiv do občinstva, potem ga verjetno ne potrebuješ. Zelo težko bo avdić spravil čez še eno sezono s takim odnosom do gledalcev.
Imitatorjem pa kapo dol. Ne presežek, ampak gledljivi, očarljivi in luštni. Edino z od znanega niso, ampak mala Slovenija ima pač mali z bazen.
to je resnična lea sirk
ki je denimo naredil nek prekršek v prometu in se od njega zahteva odstop iz položaja, ki nima povezave s prekrškom in tako ljudje izgubljajo službe zaradi nekih nepomembnih zadev storjenih v prostem času, je edino prav, da se to Leo, ki je naredila sramoto sebi in Sloveniji na Emi, odžaga za vse večne čase. Tam se ni šlo za manjši spodrsljaj ampak je bila velika blamaža nje in oddaje. To njeno forsiranje v medije po tem dogodku pa zgolj vzbuja vprašanja, kaj in komu je ponudila v zameno.
Meni je Lea kul, taka ta prava, samozavestna pametna in pridna zenska. Vcasih me je motila njena frizura, ko je bila zabrita, zdaj ima lepo frizuro.
Ne morem pa gledat Komarjeve. Samo da usta odpre zacne nakladat in kar nekaj govori brez glave in repa , dam vedno naprej, za Mileta se mi pa zdi, da vcasih sploh ne ve, kje je oz.kaj tam dela. Ampak vseeno vse je bolje kot Ribicka. Avdic mi je pa car, se znajde v se tako neprijetni situaciji. Dober je
a ti temu kar je bilo na EMI rečeš spodrslaj????
Pravzaprav je tam pokazala svoj PRAVI OBRAZ!
Karkoli sedaj govori, tega ne more popravit, vsem se je zamerila in ji tega ne bomo nikoli pozabili.
Ne glede na to, je pa prav antipatična na tej oddaji, tako kot je bila Tanja Ribič… vse nekaj narejeno izumetničeno, nič naravnega in pristnega, z avdičem vred.
Prejšnja leta sem še kaj pogledal, ta sezona pa me sploh ne gane.