Lea Sirk žirantka
dokumentarec o sirkovi od 4:50
a ti temu kar je bilo na EMI rečeš spodrslaj????
Pravzaprav je tam pokazala svoj PRAVI OBRAZ!
Karkoli sedaj govori, tega ne more popravit, vsem se je zamerila in ji tega ne bomo nikoli pozabili.
Ne glede na to, je pa prav antipatična na tej oddaji, tako kot je bila Tanja Ribič… vse nekaj narejeno izumetničeno, nič naravnega in pristnega, z avdičem vred.
Prejšnja leta sem še kaj pogledal, ta sezona pa me sploh ne gane.
[/quote]
Zjutraj je bil tu objavljan nek video, v katarem se “opravičuje”, da je povedala točno to, kar je mislila ;)). Torej? Taka je. To ni za javno tv.
Kaj pa kot pevka? Slišala sem jo le enkrat, ali dvakrat peti.
prevrtimo vse komentarje, žirante in voditelje ker te prostaške in poulične fraze, misli in besede ne potrebujemo. Nič dobrega ni od tega. Meni primitivizem ni niti malo smešen in všečen. Nivo je ZELO nizek. Gledam z otroci. Najprej jim na netu prikažem original in potem njihovo imitacijo. To je vse. Nobenih drugih besed kaj šele reklam :).
Zanimivo..ne samo antipatična, tudi neiskrena, naduta, prevzetna
[/quote]
verjetno je potomka delavskega razreda. Ne preveč pametna, popolnoma nerazgledana (zato je lahko tudi samovšečna ker se ne zaveda svoje plitkosti in smešenja), ima slab besedni zaklad kar pomeni, da tudi prebrala ni veliko v življenju. Ne zna se obnašati ampak to nesocializiranost človek prinese iz družine. Je pa lušna. Ne več kot to.
To je definitivno zadnja sezona te oddaje.
Po vseh komentarjih sodeč.
Avdič je težko še smešen, duhovit sploh ne.
Ta Lea je katastrofa od ženske.
Neprijetno me je presenetila Lara. Mislila sem, da je boljša, igralka , če hočete.
Moški žirant( ne spomnim se imena) je nekaj na približno. Artača smo že vsi siti.
Meni je pa cela oddaja brez veze, tudi imitacije so kr neki brez veze, še posebej nekatere, ki niso niti podobne originalu. Žirija je pa letos obup. Lara je negledljiva, že v Reki je bila grozna, un debelko pa sam ne ve, kaj naj sam s sabo. Sirkova je zelo ostarela punčara, najbolj grozen je pa Artač, ki je na vseh TV in totalno negledljiv. A res ne more drugače zaslužiti za preživetje?
Meni se zdi pa kar ok, zdaj ko ima normalne frizure, je zelo luštna. Meni so všeč direktni ljudje. Zaradi enega “faking” spodrsljaja je pa tudi ne moremo večno obsojat, jebiga:): Meni se to ne zdi tako velika sramota kakor tista, ki sta nam jo potem uprizirila naša dva zvezdnika na Evroviziji.
mi je pa neznosno antipatična ta Komar, cela zafektirana, pa včeraj pa izgledala zelo kelnarsko, Mile je pa tudi krneki.
mi je bila simpatična – najbrž zato, ker ni dosti govorila, ampak se je v javnosti pojavljala samo kot backvokalistka in flavtistka, tudi frizuro je v tistih časih še imela normalno. Od kar je bila na ZOISG – kjer se je javnosti malo bolj predstavila tudi skozi svojo osebnost – osebnim nastopom, govorjenjem – jo pa težko gledam sploh, zraven ima še klovn frizure, ki ji sploh ne pašejo – in mi je postala nemogoča za poslušati in gledati. prav nič ženstvenega ni v njej, obnaša se kot nek houdre, odbijajoča. Njen izpad na emi 2019 in izjave po njem so samo še pika na i njeni neprebavljivosti.