Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Lea Sirk žirantka

Lea Sirk žirantka

Gledam za nazaj, zato da preskočim vse komentarje, vodenje in reklame. Tako ostanejo samo imitacije, cca. 25 minut celotne oddaje. Vodenje mi ni ok, komentatorji tudi ne. Zato preskočim.

Hvala za napisano, ker točno to sem želela napisati jaz:)
[/quote]

Tudi jaz ne vidim prihodnosti za to oddajo.

ja, Lara tudi meni ne paše tam. Čeprav spet boljša od Tanje. Artač je pa faca, vsaj meni

ja, Lara tudi meni ne paše tam. Čeprav spet boljša od Tanje. Artač je pa faca, vsaj meni
[/quote]

A Artač, da je faca ?? Okusi so različni. Meni je grozen.

kaj :)? Aleluja za to možnost. Ja 3/4 oddaje je zaradi nabora reality poneumljenega neprofesionalnega kadra pač za odpis.

Meni je pa ona čisto ok. So mi pač všeč direktni ljudje, ki svojih besed ne zavijajo v celofan. Tale politična korektnost se mi zdi zlagana, zato je prav osvežujoče videti nekoga, ki ga ne briga zgolj za to, kakšen bo izpadel drugim. Lea edina od žirantov pove kaj smiselnega.

Me pa pri žiriji letos obupno moti to, da niso duhoviti, da pravzaprav ne dajo nič od sebe. Komarjeva je nič od nič, Mile zna povedati edino to, da bo nastopajoči dobil veliko točk. So me pa nastopajoči zelo prijetno presenetili, dobri so in nekateri tudi precej duhoviti in simpatični. Sicer jih do sedaj razen Eve in Ane nisem poznala…

[/quote]

sama si je kriva, kaj se pa nam spet kaže po TV

sama si je kriva, kaj se pa nam spet kaže po TV
[/quote]

Kaže se, ker ji nekdo zrihta nastop. Tole tukaj (recimo “ogovarjanje”) je pravzaprav reklama zanjo. Jaz je ne gledam npr., mi je zoprna, a to gre k reklami 😉

Obupna, frizura, obleka, make up, železja na prstih, ko ciganka, enkrat zlat, drugič srebrn, obnašanje in komentiranje, ……

Dokler ne odpre ust, še nekako gre! Za pogledat je čisto solidna, zrihtat je pa definitivno ne znajo. Ali se mogoče sama??

New Report

Close