Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Leasing, Študent, Porok,…?

Leasing, Študent, Porok,…?

Pozdravljeni,

Sem študent, ki kupuje avto. Moj prvi avto sem kupil z gotovino, in ga nato vozil nekaj časa. Sedaj, ko sem v službi napredoval (Študentsko delo), menim, da bi si lahko privoščil nov avto. Izbral sem avto do prbl. 15.000€, moj namen pa je plačevati 5 let po cca. 200€. Polog bi dobil s tem ko bi svoj star avto zamenjal za novega. Kar se tiče službe mi je zagotovljeno, da me ne bodo odstranili, redno pa me zaenkrat še ne bi vzeli, zaradi očitnih razlogov glede davkov, plače, ipd.

Moje vprašanje pa je sledeče. Oz. imam jih nekaj. Leasing bi vzel na Porsche Leasing, za odobritev pa verjetno potrebujem poroka, ne? Torej če bi dobil poroka, npr. enega od staršev, ali pa celo oba (baje se lahko poroštvo deli?), bi se, če bi eden od njih v prihodnje hotel vzeti kredit to izpisalo v SISBONU? Je potem možno, da kredita ne bi dobil, če je moj porok za leasing? Prav tako me zanima, če je poleg poroka še kakšna druga možnost, da meni, kot študentu odobrijo leasing?

Vnaprej se vam zahvaljujem za vse odgovore,
Lep pozdrav!

P.S.
Če je kot študent nakup avta na leasing dobra ideja ali ne, prosim zadržite zase. Prav tako zadržite komentarje, da sem premlad, ipd. Hvala!

Direktno na Porsche Leasing vprašaj. Imajo izkušnje na tem področju.

New Report

Close