Leasing za avto
Dej dej… kaj pa je narobe s Renaulti? Moj prvi je bil tudi 5ka. Avto je bil zakon, vse si lahko popravil tudi na cesti, če je bilo treba. Drugi je bil Clio – poln opreme. Zdržal je mislim, da 14 let potem je bila žal totalka.
Sedaj spet Renault z ogromno opreme, vendar žal kakovost pada. Čeprav ima kar nekaj let (že spet) mi nagaja občasno le elektronika (ima pa od signala za prehitro vožnjo, tempomat, opozorilo na prekoračitev hitrosti, poklopna vzvratna ogledala, itd. itd… Sem ter tja kaj od tega malo ponagaja drugače je pa dela kot urca.
Imeli doma novega, nemške znamke – po enem letu bil ves čas na popravilu. Razen tega, da je zaradi znamke vsako popravilo dražje od mojega, sicer ni razlike.
Moj prvi avto je bil tudi petka, kupila 3 leta starega in je zdržal še nadaljnjih 9 let brez problema, pa še ko sem ga prodala, mu ni nič bistvenega falilo. Pol je bil twingo, tudi super, imel skoraj 10 let, ko sem ga prodala, pa samo zato je šel, ker sem rabila malo večji avto. Pa še kar nekaj ljudi poznam, ki so zadovoljni z renaulti.
Moj prvi avto je bil tudi petka, kupila 3 leta starega in je zdržal še nadaljnjih 9 let brez problema, pa še ko sem ga prodala, mu ni nič bistvenega falilo. Pol je bil twingo, tudi super, imel skoraj 10 let, ko sem ga prodala, pa samo zato je šel, ker sem rabila malo večji avto. Pa še kar nekaj ljudi poznam, ki so zadovoljni z renaulti.
[/quote]
Pa sej sem bila zadovoljna s 5ko, dokler me ni en nabiu. Bila totalka. Jaz osebno nebi več imela Renaulta. Kaj pa vem, takrat sem padla na Opel in tako je ostalo. Vem pa, da začnejo Renaulti hitro rjavet, poznam 2, ki ga vozita…
Mislim pa da je nekdo komentiral da se ženske odločamo za Renault in mal popljuval…
meni se je Renault samo zameril…pa to na osebni ravni…nič ni z njimi narobe