Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Leasing za hišo

Leasing za hišo

Mož je vzel hipotekarni kredit z obrokom 300 eur na mesec. Ker ga ni plačeval, meni jepa to zamolčal, je dala banka izvršbo na sodišče. Kaj zdaj lahko storimo? Mož je zaradi še vedno beleženega hipo kredita kreditno nesposoben, jaz pa tudi imam kredit in še delam v podjetju kjer niso redne plače.
Banka sedaj predlaga lizing za nepremičnino. Kaj to pomeni, kdo je potem lastnik v zemljiški knjigi? Je potem še možno dobit kje navaden gotovinski kredit?

Pri lizingu postane banka lastnik nepremičnine vpisana v ZK.
Ko plaćate vse obroke ste vi lastnik hiše.

Če lahko plačujete obroke je to bolje kot če gre hiša v izvržbo in posledično na dražbo.

Probajte si izpogajat tak obrok da ga boste lahko plačevali, ker banki ni v interesu iti v izvršbo!

Torej potem lahko dobim kak manjši gotovinski kredit na banki? Razmišljam o tem, da bi potem vzela nekaj kredita in odplačala glavnico, kar pa menda lahko?

ne razumem kaj vam bo gotovinski kredit in kako boste odplačali glavnico če niti sedaj obrokov za hipotekarni kredit ne morete plačevati?

ja drugega moznega kredita ni lastnik postane banka , ali pa dajo gdo prevzeme kredit.

Prosim za odgovor!
Sem zaposlen in imam mesecnega prihodka okoli
2500 eurov,z dnevnicami vred.Zanima me koliko lizinga bi lahko dobil na 10-letno odplacevanje.Za lizing sem se odločili,zato,ker bi rajši odplačeval lizing,kot pa najemnino,tako bom vsaj po plačanih anuitetah lastnik te nepremične .Hvala za odgovor!

New Report

Close