leasing
Prosim vas če mi lahko pomagate.
Imam kupljen avto preko leazinga, toda ta hiša mi neprestano pošilja neke opomine, tokrat sem dobila opomin za dva obroka, oba sta bila plačana. Sem jih poklicala se poskušala pogovoriti da imam plačano in se končno sporazumemo da je plačano prva je bila plačana pred rokom plačila druga pa z zamudo par dni. Ok opomin je treba plačati ker sem zamudila par dni, uredu bom plačala, nakar mi reče da imam nekje luknjo in da ni ena položnica plačana, toda on ne ve kateri mesec ni plačan, Je to možno, da on ne ve, kateri mesec ni plačan?
In danes prjmem ispiske za plačane položnice in sicer moram jaz sama iskati katera ni plačana, je to možno? On meni sploh nezna povedati kateri mesec jaz nisem plačala, baje da v letu 2007.
Sicer priznam da nimam neke fajn visoke izobrazbe in se res ne razumem v te zadeve zato pa tudi vas prosim za pomoč.
Hvala
Oni lahko kadarkoli pogledajo kdaj so dobili nakazila od vas. Verjetno imajo veliko strank in bi iskanje bilo zelo zamudno. Mogoče so tudi pomote, da priliv ni knižil na vas… zato je najbolje, da imate sami pregled nad plačili.
Lp, Janez
Oni lahko kadarkoli pogledajo kdaj so dobili nakazila od vas. Verjetno imajo veliko strank in bi iskanje bilo zelo zamudno. Mogoče so tudi pomote, da priliv ni knižil na vas… zato je najbolje, da imate sami pregled nad plačili. Po pogodbi vam lahko enostavno avto vzamejo, ker je njihova last, potam pa boste morali dokazovati, da ste vse plačali. Predlagam, da se oglasite tam in uredite zadeve.
Lp, Janez