Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Leclerc – brownies

Leclerc – brownies

A je katera bila pred kratkim tam? Jih spet imajo? Ko sem bila zadnje 2x tam, ji niso imeli. Katastrofa, ne morem drugače reči.

Sama jih speci.

Ej, to je pa res KATASTROFA!

Niso niti približno tako dobri. Leclercovi so preprosto unikatni.

Kaj pa je to?

O čem govoriš???
Razsvetli me;-))).

čokoladno pecivo njihove proizvodnje, ponavadi je bilo vedno tam, kjer je pakiran kruh

jaz sem bila prejšnji teden in sem ga dobila..
To je pesivo kakavovo z orehovimi jedrci notri. Zelo dobro in mi ga vsi obožujemo
lp

To je pecivo brez pecilnega. Pred menda 100 leti je neka Američanka pekla čokoladno pecivo in pozabila dodati pecilni. Kljub temu ga je ponudila gostom – in bili so navdušeni.

Še nisem delala, imam pa recept.

meni je odlično, sem sicer poskusila doma, ampak njihovo je enkratno – le ppravek, noter so lešniki, včasih je bilo celo boljše, ker so bili celi, zdaj dajejo koščke.
pri nas je zakon brownie in kozarec mleka 🙂

Včeraj so jih imeli.

Jaz sem jih spekla, pa so bili fenonemalni. Gre pa noter res skoraj kila čokolade. Le kako ne bi bili dobri? :))))

ma katera recept, da bi sama naredila?

evo, če znaš angleško, najde več kot 2 miljona receptov, ker je to ena najbolj priljubljenih ameriških sladkarij, tako kot cookiji in mufini.

uaaa, super…že berem

hvala Ariadne

Samo pazi, ker so blazno nasitni in kalorični! Hehe, jaz jih delam samo za novo leto. Če hočeš, ti napišem ‘slovenski’ recept.

New Report

Close