LEFERY KREMA – ne delam reklame
Da vam opišem svojo štorijo. Po tazadnji me je udarila 40-ica. Do zdaj nisem nikoli kupovala nekih krem proti gubam, ker je itak vse marketinški nateg. Odkar se spomnim, uporabljam Baby soleo za obraz in antibakterijski puder, ker imam zelo občutljivo kožo. No prejšnji teden ne vem kakšen hudič me je obsedel, da kliknem na to reklamo Lefery. Pa si mislim ok, rojstni dan jer mimo- denarce moram porabit za sebe, pa dajmo za foro to naročit. Si vse lepo sprintam kako vrnejo denar, če ne bo učinka in shranim papir, da jim pokažem hudiča čez mesec. Krema prispe, jo vržem v kopalniški regal in čez dva dni jo le vzamem iz škatle, pa dajmo poskusit. Ma ne morem verjeti po treh dneh uporabe, mi je izginila ta alergijska rdečica iz face, pa gubice okrog oči so ful majhne, koža napeta in sijoča- blagor meni, ne morem verjeti, da je nek viden učinek. No pa da še povem za ceno. Že vse lepo izpolnim kao , da bom naročila ( cena 39 Eur), pa si premislim, eh brezveze, škoda dnarja in kliknem križec, da zapustim stran, pa me vpraša, če res želim zapustiti stra, pa me mantra firbec in kliknem ne in fora, zadnja ponudba krema 29 Eur in poštnina gratis. Ajde, pa naročim. Drugi dan me kliče ne vem kdo , verjetno njihov zastopnik, če bi vzela večjo pakungo, da mi dajo popust, ga zabijem, da ne, ker bi itak vzela tester, če bi ga imeli, pa da bom zdaj sprobala to dozo in da dobijo reklamacijo konec meseca za svoj nateg. No morala sem deliti z vami, če slučajno katera naroči, da bo vzela za 10 Eur bolj poceni.
Prejšnji teden si jo naročila, dva dni je bila v predalu, potem si jo pa tri dni uporabljala in voila, rezultat je tu? A si jo po teleportu prejela? Vmes sta se pa še z zastopnikom pregovarjala, kakšno pakungo bi vzela? Ne, ni reklama spljoh….
Pa ponudba velja le danes, ampak ta danes traja že kar nekaj dni:))
Naročila sem jo v noči iz nedelje na ponedeljek (16.3.).Zastopnik mislim, da me je klical v ponedeljek ali torek popoldan. Poštar mi jo je dostavil v četrtek. V soboto, nedeljo in danes zjutraj sem jo napacala na faco.Ja finta je verjetno ravno v tem, da vsak dan propagirajo kao samo še danes, ampak če takoj naročiš, ne vidiš te ponudbe za 29 Eur, ampak oddaš naročilo za 39 Eur. Lej men je itak vseeno, če kdo naroči ali ne, jaz pa za sebe vem, če bi iskala kakšno stvar, da bi bila ful vesela informacije kako deluje iz prve roke, ne pa tistih nameščenih komentarjev pod vsako reklamo kao , da res ni človeka, ki ne bi z izdelkom zadovoljen.