Legionela !
Ej, če bi jaz to vedel :(((((((((
Sicer pa zbiram ideje.
Imam fiksno idejo, da bom enkrat v življenju napisal roman, sam mi grejo take krajše zgodbice v stilu šolskih spisov dosti bolj od rok.
Muči me dolžina in lenoba :))))))
Mogoče bo pa to zbirka-mavrica kratkih zgodbic, torej, bližnjica do romana.
ja .. zgleda imava podoben problem … jaz na primer .. se z velikim zagonom nečesa lotim .. in po določenem času pozabim .. kaj je bil pravzaprav sploh namen … tako da .. absolutno podpiram tvojo idejo o bližnjici k romanu :))) lahko pa še jaz prispevam kakšno potko do bližnjice :)))
Brusko .. lepo se imej .. mene moj miško preganja da greva sestavit železnico in vozit vlak … uh .. niti sanja se mi ne .. kako se to sestavi .. bomo pač probavali in probavali in … probavali :)))))
lep dan .. pa se kasneje še kaj beremo :))
papa
B.
Ej, ravnokar se mi je zgodila še ena mavrica in eno sonce.
Tu imamo enga prijatelja, kolega šrediterja, se kliče Štemberger Ivan, sicer pa mu rečemo Janko Petrov, ki je pravo sonce tega prehoda.
Možak ima 52 let, pa smo mislili, da jih ne bo učakal 50, ker je bil v boju z rakom že pri koncu.
Pa ga bolezen ni premagala, ker ga ne more, ker je tako nabrit in navihan in hecen človek, da se bo še lastni smrti izognil. Je pozitivec za v šolske knjige in vedno se mu moraš smejat.
Maja meseca so ga premestili na drugi prehod in od takrat ga nismo videli, ravnokar pa nas je prišel obiskat, oziroma nadomeščat nekoga.
Verjetno, se bom danes malo manj oglašal.
Lepo se imejte, se beremo spet v sredo.
Lubčke vsem, od Brusa……
Bog daj sreče tebi, Brusko, in Janku Petrovu
toliko, kot si ga želi privoščiti. Moja velika velika
želja je spoznati take ljudi, kot je Janko Petrov.
Veliko te sreče mi je bilo dane s spoznavanjem
vas, Tjavendanovce, veliko pa upam, da mi je
bo še dano s spoznavanjem Jankotov Petrovov.
Srečo vsem, tebi Brusko pa veliko zato, ker veš,
kje jo iskati!