Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek lejdis en dželtelmens

lejdis en dželtelmens

pliiiiiiiiiiiizzzzzz, kip jor fingers for sani dej nekst satrdej!

jors Hely uan mor uik…. lejtr uit nju nejm end nju adres…..

ajm kissin’ ju ol :**************

Helči, naslednjo soboto ti bo sonce sijalo, pa če bo zunaj lilo kot iz škafa :))))). Ni treba nič fingersov krosat za to :)).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

bejbi…. maj hart uil šajn…. bat maj bjutiful dres uil be blek insted of uajt….. end aj dont uant tu bi a uič…… ju nou?

Tudi jaz si tega ne želim – biti uič… ampak iz svoje kože pač ne morem, ali? 😉

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Ojla Helčika….ne priželim ti slabega vremena….sam ti pa povem, da sem jaz imela takoooooooooooooooo obupno vreme in še tisti dan, ko sem vstala…ta prvo kar sem naredila, sem pogledala skozi okno in ko sem videla, da je dež, me je kar zamorilo….ko pa sem si enkrat oblekla oblekco…hja….me je pa dobesedno bolel ***** za vse….Že ko sem prvič stopila skozi vhodna vrata sem imela obleko tako, da bi jo najraje f*** dol s sebe…ampak kaj sem tla….SHOW MUST GO ON sem rekla in je šlo….. In boš vidla, da bo tudi pri tebi se o.k. Sam ej…ne se preveč sekirat, ker bo šlo tako hitro skozi…še vedela ne boš dobro, bo že nedelja in vse bo za tabo. Uživaj še ta teden FREEDOM dekle drago!!!!!!!!!!!!!!:))))))

CMOKA

Kdaj bomo pa pil,bemti jarca!?

Jaz bi raje jedla…. A bo pršut? 😉

Se bova midva Miši obrisala za vse to….zgleda?
😉

…da se nismo že prej poznali….če vas bi jaz povabila dol k meni…ne vem kako bi šli domov:)))))

Ja!Zdej se ji še oprosti kaka neumnost(npr.: skokec čez…hihi)…pol se bo pa treba bolj skrivat!
😉

Ma ne skrivat…………………..je čist vse neki drugače….sam je res, da človek, dokler ni v “tisti” koži….ne ve…. Sicer sej je vse lepo….saj pride pa še tolko vsega drugega….in povrh vsega pa drži še to….da se ne poročiš samo s svojim ljubim ampak s celo ŽLAHTO!!!

Sem sicer na neki drugega namigoval…..
😉

Grema po svojo kračo 😉 :))))

Najbrž z avtom :)))) Letala so predraga ;).

Današnjo dozico pršuta sem že uničil….zdej moram kaj lažjega zvečer vase dat.

Ma neeeee…. Pa kaj vsi tam doli samo pršut glodate? Že pakiram kufre… 😉

Saj me poznaš:
Pr prascu jaz ne poznam bratov in sester!!!
😉

hi, hi, hi……ja…..sam bognedaj kakšnih ta plavih po cesti………..

sej vemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)))))))))))

Ni blema… Plavi, rjavi, kosmati, debeli, veseli… zaradi mene vse, razen medvedov ;).

Eh, spet si staro ploščo gor dal ;). Jo bo treba menjat počasi. :)))

V kaki fazi si pa ti Stelči na tem področju?
😉

Pazi…jaz sem v nevarni fazi:))))))))))

hi, hi, hi…………..

Aksiomov se ne dokazuje..še manj menja!
Pršuta od mene ne dobiš!Pika!

New Report

Close