Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lek ; proizvodnja

Lek ; proizvodnja

Zanima me kdo dela v Leku v proizvodnji ? Kakšno stopnjo izobrazbe imate, kakšen profil ?  Plače vem, da so v redu.

Glede na to da folk beži iz te fabrke, novih pa ni, bogve kaj ne more bit. Leka ni več.

Najbrž so to neizobraženi južnjaki, tako kot po vseh ostalih tovarnah. Zakaj bi bilo v Leku kaj drugače ?

V bistvu ce se hoces v njihovo bazo kot iskalec zaposlitve prijavit, moras imet fakulteto. Nekdo ki ima 5 stopnjo se sploh ne more prijavit, ce seveda ne laze in tam izbere fakultete iz seznama… je pa res, Lek kot to mi ga ni vrc, problikovan v 2 tabora novartis in sandoz.

Ne nakladaj, da delajo v proizvodnji sami izobraženci..ha ha ha. V glavnem so z juga, ali pa s kmetov in v najboljšem primeru s kaksno levo poklicno šolo.

Odgovor na objavo uporabnika
Hjano, 29.10.2023 ob 08:50

V bistvu ce se hoces v njihovo bazo kot iskalec zaposlitve prijavit, moras imet fakulteto. Nekdo ki ima 5 stopnjo se sploh ne more prijavit, ce seveda ne laze in tam izbere fakultete iz seznama… je pa res, Lek kot to mi ga ni vrc, problikovan v 2 tabora novartis in sandoz.

Ne drži več. V proizvodnjo pobirajo vse ki se jim da hodit na šiht. Vrtnarji, sociologi ekonomisti,… ni treba več diplome iz alkimije. Plače so eno povprečje, popravljajo se z dodatki na izmene.   Ni več naduvanih lekovcev, kot so bili 20 let nazaj.

Diareja…ne zali kmeta…ker ima vecjo izobrazbo kot ti,a ne. Te daje nevoscljivost?! Revca uboga na umu in dusi

jaz grem takoj v lek če bi bilo samo zjutraj z prostimi vikendi

Ne gre toliko za plače, tam se zganja teror nad zaposlenimi.

Ne vem, koliko so drugje plače v proizvodnjah…te ki poznam jaz imajo od 1500 neto naprej, pa noben noče priti delat, ker so nočno, vikendi in prazniki…

…verjetno je v Leku podobno. Solidna plača, nočno delo.

20 let delovne dobe, 4 izmensko delo, 2200-2400€ neto, odvisno od števila nočnih, nedelj in praznikov v mesecu. To je moja neto plača brez potnih stroškov in plačane malice.

Lekovc, 30.10.2023 ob 10:44

20 let delovne dobe, 4 izmensko delo, 2200-2400€ neto, odvisno od števila nočnih, nedelj in praznikov v mesecu. To je moja neto plača brez potnih stroškov in plačane malice.

Jebeš ti to plačo, če so nočne, vikendi in prazniki.

Lenuhom je tako vse pretežko, radi bi delali od 10-ih, ko se princeske zbudijo pa mogoče do 14-15 potem pa domov na kavč in pri tem pričakovali še 3000+ plače.

Potem pa delaj samo dopoldan za jurja, kdo ti brani?

Jest sem s tem zadovoljen.

Lekovc, 30.10.2023 ob 12:14

Lenuhom je tako vse pretežko, radi bi delali od 10-ih, ko se princeske zbudijo pa mogoče do 14-15 potem pa domov na kavč in pri tem pričakovali še 3000+ plače.

Potem pa delaj samo dopoldan za jurja, kdo ti brani?

Jest sem s tem zadovoljen.

Odkod pa ti veš kdaj in za koliko jaz delam? Poznaš me osebno?

Pa briga mene kdo si ti, kdaj delaš in koliko zaslužiš. Jest sem dal odgovor glede plač kakšne so. Ti nekaj sereš, ker se pač dela tudi med prazniki. Ja in, če se dela? Sej zato imamo pa dodatke. Tebi če pa tako delo smrdi si pa boljšega najdi. Ampak služb za 3000 jurje mesečno se mi zdi da ni za vsakim vogalom. Če pa ti slučajno več zaslužiš za manj dela pa vsaka ti čast.

Lekovc, 30.10.2023 ob 17:19

Pa briga mene kdo si ti, kdaj delaš in koliko zaslužiš. Jest sem dal odgovor glede plač kakšne so. Ti nekaj sereš, ker se pač dela tudi med prazniki. Ja in, če se dela? Sej zato imamo pa dodatke. Tebi če pa tako delo smrdi si pa boljšega najdi. Ampak služb za 3000 jurje mesečno se mi zdi da ni za vsakim vogalom. Če pa ti slučajno več zaslužiš za manj dela pa vsaka ti čast.

Šupčino, jaz sem rekel kako jaz to vidim, ti pa ne da bi vedel karkoli o meni, si začel o lenuhih, in o enoizmenskem delu za jurja, da bi izpadel pameten. Potem pa še enkrat, da mi delo smrdi, da si boljšega najdem. Ampak saj, to je tvoj intelektualni domet, zato pa si kjer si. Pa še glede plače te nihče ni vprašal.

Hahaha, 2200-2400 neto, ja potem si se pa zbudil s tremi prsti v riti.

Toyo in zakaj se tebi zdi to nemogoče?

Kje pa delaš Lekovec, na katerem oddelku ?

Tudi jaz delam tam. V proizvodnji imaš različne profile, operaterje, tehnike, mehanike, tehnologe, vodje itd itd. “Najnižji”  imajo večinoma srednjo šolo, nekateri so diplomanti, nekateri nedokončan študij.

wes, 30.10.2023 ob 18:08

Šupčino, jaz sem rekel kako jaz to vidim, ti pa ne da bi vedel karkoli o meni, si začel o lenuhih, in o enoizmenskem delu za jurja, da bi izpadel pameten. Potem pa še enkrat, da mi delo smrdi, da si boljšega najdem. Ampak saj, to je tvoj intelektualni domet, zato pa si kjer si. Pa še glede plače te nihče ni vprašal.

Šupčina je tebe naredila. Očitno si se našel v mojem postu o lenuhih in to te zdej boli.

A si mi fouš, ker imam tako plačo? Sej vem, da ti je hudo videt, da moraš ti 3 mesece minimalca delat, da prideš do 2800. Povej kam ti nakažem, sirotinjo.

Lekovc, 30.10.2023 ob 23:37

Šupčina je tebe naredila. Očitno si se našel v mojem postu o lenuhih in to te zdej boli.

A si mi fouš, ker imam tako plačo? Sej vem, da ti je hudo videt, da moraš ti 3 mesece minimalca delat, da prideš do 2800. Povej kam ti nakažem, sirotinjo.

Seveda, šupčino smrdljiva. Ker kot anonimen napišeš tu plačo, pomeni da je res. To lahko vsak napiše, bebček. Nakaži svoji mami, ki te je abortirala.

Na katerem oddelku?

Objekt 67.

Zdravo,lahko vprašam kako je z dopusti,imate kolektivnega?Lp

New Report

Close