Lek ; proizvodnja
Hjano, 29.10.2023 ob 08:50
V bistvu ce se hoces v njihovo bazo kot iskalec zaposlitve prijavit, moras imet fakulteto. Nekdo ki ima 5 stopnjo se sploh ne more prijavit, ce seveda ne laze in tam izbere fakultete iz seznama… je pa res, Lek kot to mi ga ni vrc, problikovan v 2 tabora novartis in sandoz.
Ne drži več. V proizvodnjo pobirajo vse ki se jim da hodit na šiht. Vrtnarji, sociologi ekonomisti,… ni treba več diplome iz alkimije. Plače so eno povprečje, popravljajo se z dodatki na izmene. Ni več naduvanih lekovcev, kot so bili 20 let nazaj.
Lekovc, 30.10.2023 ob 12:14
Lenuhom je tako vse pretežko, radi bi delali od 10-ih, ko se princeske zbudijo pa mogoče do 14-15 potem pa domov na kavč in pri tem pričakovali še 3000+ plače.
Potem pa delaj samo dopoldan za jurja, kdo ti brani?
Jest sem s tem zadovoljen.
Odkod pa ti veš kdaj in za koliko jaz delam? Poznaš me osebno?
Pa briga mene kdo si ti, kdaj delaš in koliko zaslužiš. Jest sem dal odgovor glede plač kakšne so. Ti nekaj sereš, ker se pač dela tudi med prazniki. Ja in, če se dela? Sej zato imamo pa dodatke. Tebi če pa tako delo smrdi si pa boljšega najdi. Ampak služb za 3000 jurje mesečno se mi zdi da ni za vsakim vogalom. Če pa ti slučajno več zaslužiš za manj dela pa vsaka ti čast.
Lekovc, 30.10.2023 ob 17:19
Pa briga mene kdo si ti, kdaj delaš in koliko zaslužiš. Jest sem dal odgovor glede plač kakšne so. Ti nekaj sereš, ker se pač dela tudi med prazniki. Ja in, če se dela? Sej zato imamo pa dodatke. Tebi če pa tako delo smrdi si pa boljšega najdi. Ampak služb za 3000 jurje mesečno se mi zdi da ni za vsakim vogalom. Če pa ti slučajno več zaslužiš za manj dela pa vsaka ti čast.
Šupčino, jaz sem rekel kako jaz to vidim, ti pa ne da bi vedel karkoli o meni, si začel o lenuhih, in o enoizmenskem delu za jurja, da bi izpadel pameten. Potem pa še enkrat, da mi delo smrdi, da si boljšega najdem. Ampak saj, to je tvoj intelektualni domet, zato pa si kjer si. Pa še glede plače te nihče ni vprašal.
wes, 30.10.2023 ob 18:08
Šupčino, jaz sem rekel kako jaz to vidim, ti pa ne da bi vedel karkoli o meni, si začel o lenuhih, in o enoizmenskem delu za jurja, da bi izpadel pameten. Potem pa še enkrat, da mi delo smrdi, da si boljšega najdem. Ampak saj, to je tvoj intelektualni domet, zato pa si kjer si. Pa še glede plače te nihče ni vprašal.
Šupčina je tebe naredila. Očitno si se našel v mojem postu o lenuhih in to te zdej boli.
A si mi fouš, ker imam tako plačo? Sej vem, da ti je hudo videt, da moraš ti 3 mesece minimalca delat, da prideš do 2800. Povej kam ti nakažem, sirotinjo.
Lekovc, 30.10.2023 ob 23:37
Šupčina je tebe naredila. Očitno si se našel v mojem postu o lenuhih in to te zdej boli.
A si mi fouš, ker imam tako plačo? Sej vem, da ti je hudo videt, da moraš ti 3 mesece minimalca delat, da prideš do 2800. Povej kam ti nakažem, sirotinjo.
Seveda, šupčino smrdljiva. Ker kot anonimen napišeš tu plačo, pomeni da je res. To lahko vsak napiše, bebček. Nakaži svoji mami, ki te je abortirala.