Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Lek – študentsko delo

Lek – študentsko delo

Lep pozdrav vsem skupaj 🙂

V ponedeljek imam razgovor za študentsko delo v Leku in me zanima če je kdo delal tam, oziroma pozna kakšnega študenta ki dela tam? Zanima me predvsem koliko ur se dela (8 ali 12), ali se da vnaprej dogovoriti za urnik v primeru da imaš nujne šolske obveznosti? Če se komu da naj se malo razpiše, mi bo prav prišlo 🙂

LP, Petra

a si to kot študentka farmacije, kemije…. al greš kr tko na šD?

Verjetno je odvisno kje delaš; proizvodnja ali kje drugje. Je bilo pa meni rečeno, da čez poletje zaposlujejo samo otroke zaposlenih oz. imajo prednost.

nova
Uredništvo priporoča

Delal sem že lani in delal bom verjetno tudi letos, če greš v proizvodnjo se dela 8 ur. Pol ure je pavze vmes. Dogovorov ni, moraš delat skos in jih ne zanima kakšne obveznosti imaš, drugače si poišči drugo delo – tako so rekli in še 50 drugim ki smo bili skupaj v sobi za razgovor. Če zamudiš 5 minut se lahko obrneš in greš nazaj domov, če ne dohajaš tempa se obrneš in greš domov. V proizvodnji se dela, drugje se zajebava. Zelo so strogi, če se zajebavaš se ne čudit, če dobiš iz pričakovane plače 800€, samo 200€. Pa ti ne povejo, samo na račun dobiš mal dnarja in izpisek da si bil plačan recimo 1,5€ na uro. Prednost imajo otroci zaposlenih in njihovi sorodniki, tako da verjetno itak ne boš dobila. Če pa po nekakšni sreči boš in bodo videli v tebi natančno oko in spretne roke, te bodo pa gonili 300 na uro, delala boš za 3, če ne te bodo hitro odslovili z minimalnim plačilom (primernem uspešnosti tvojega dela 1,5€ po uri ali še to ne) Radi zajebavajo ljudi. Jaz sem dobil, ker je moj fotr do penzije not delal, drugač nebi. Če imaš možnost, poglej še kakšno drugo delo.

Aha, uredu. A dela se en teden dopoldne, en popoldne, en ponoči al kako? a bolj raznoliko? Men delati kot norec ni nič novega tako da ne bi smela imeti problemov. Razgovor mam pa najprej v Addecu, ne direktno na Leku.

Odvisno kje dobiš delo v Leku. Definitivno je bolje v Mengšu kot pa v Ljubljani. In zelo pomemben podatek je ali je to proizvodnja ali razvoj. Ali si študentka kemije, farmacije ali biotehnologije?

Sem študentka medicine, jutri bom izvedela kje bi delala, definitivno bi rajši v Mengšu ker sem tam doma. Hvala za informacije direktno iz prve roke, mi lahko poveš še kaj o urniku dela?

LP

A to se vam pa ne zdi sporno – 1,5€ na uro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pa to je primerljivo z Bangladešom.

Ko takole berem takšne negativne komentarje o Leku, imam občutek da sem jaz delala v popolnoma drugi firmi, ker kot študentka lahko povem same pozitivne izkušnje, pa sem delala tako v lj kot tudi v Mengšu.

Hello. mene zanima kakšna je možnost dobiti službo v lek-u (proizvodnja) in kakšna mora biti šolska izobrazba. Hvala vnaprej

New Report

Close