Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek lekarna tujina

lekarna tujina

Pozdravljeni,

prosim za informacijo, ali ima kdo od vas izkusnje z nakupom izdelkov iz lekarne iz tujine (Avstrija, Nemcija). Preko katere spletne strani dostavljajo tudi v Slovenijo? Zelela bi narociti gel za zobe, ki se ga ne dobi pri nas in je iz tujine boljsi. Ponudbe na spletu je veliko, vendar verjetno redkokateri posiljajo tudi v Slovenijo.

Lep pozdrav.

Preizkušeno: https://www.werratalapotheke.de/ … edino poštnina je kar draga. Ampak, če iščeš kaj, kar se pri nas ne dobi in nimaš druge možnosti, pač plačaš 🙂

Hvala. Sem preverila, cene izdelkov so nizje kot drugje. Avtomaticno mi napise postnina 3,79 eur, predvidevam, da se to spremeni, ko izberes dostavo v Slovenijo. Koliko pa dejansko pride potem dostava, ce ni skrivnost? 🙂

En dan ko boš prosta se zapelji v Avstrijo. Najboljše je Villach ali Klagenfurt. Lekarn kolikor jih hočeš. Jaz vse kupujem v Team Sante v Villachu. Imam njihovo karto in je vse full ceneje

Na zalost ne gre osebno… Saj, ce je postnina do 10 eur prisparas na casu in denarju (za gorivo).

Preverjeno http://www.versandapotheke.net/eu-versandapotheke/

Tole nič ne pomaga. Die EU-Versandapotheke gibt es nicht mehr.

Na linku, ki ga ponujajo, je pa cel spisek lekarn in verjamem, da jih cel kup med njimi ne pošilja v Slovenijo ali pa imajo kar krepke poštnine.

Prej sem naročala prek zgoraj omenjene Versandapotheke, našla sem pa tole, poštnina v Slo je 8,99 evra, kar še kar gre.

https://www.apodiscounter.de/liefer-und-versandkosten

Bom vesela, če ima še kdo kak drug preverjen naslov, tukaj še nisem naročala. Na Versandapotheke je bilo mogoče dobiti tudi zdravila na recept, ki se jih ne da dobiti pri nas.

Bom preverila se zgornje ponudnike. Zaenkrat sem nasla najceneje 9,5 eur preko Apons.eu, preko zgoraj omenjene Werratal Apotheke pa imajo najugodnejse izdelke, ker bi jih narocila vec, postnina je sicer 12 eur. Na zadnjem linku so pa sami izdelki kar krepko drazji.

Ja, cene je treba preverit. Evo konkretno, kar jaz iščem, je na “mojem” naslovu 10 evrov cenejše kot na tvojem :).

Neke kapsule so bile pa skoraj še enkrat cenejše kar pri nas.

Na drugem tvojem naslovu pa tega trenutno nimajo na zalogi.

Ampak vseeno, je za pogledat in preverit, kje, kako … ful je teh lekarn, samo v Slovenijo ne pošiljajo, in preden prečešeš vse, tudi traja.

Res je, cene izdelkov so tudi pomembne. Meni najugodnejsi je predlog od Alja-50. Preverila sem tudi ponudnike na spletni strani predloga od Vdc, ampak so izdelki drazji ali pa ne posiljajo v Slo. Hvala vsem za predloge in vase izkusnje.
Mi je pa zanimivo, da ko zelis nekaj narociti iz Avstrije, je postnina 10, 15 eur, npr. iz Anglije 5 eur, iz Kitajske pa brezplacna postnina, ampak slednje mislim na sploh za vse izdelke (ne zdravila).

Tole nič ne pomaga. Die EU-Versandapotheke gibt es nicht mehr.

Na linku, ki ga ponujajo, je pa cel spisek lekarn in verjamem, da jih cel kup med njimi ne pošilja v Slovenijo ali pa imajo kar krepke poštnine.
[/quote]

Ups, sem spregledala. Res je že nekaj časa minilo od mojega zadnjega naročila. Si moram tudi jaz poiskati alternativo… Hvala.

Pa dobro, pol slovencev že dela v Avstriji ali Nemčiji. A nimate nikoga gori, da vam kupi in pošlje po kom? Pa daj objavo na fb. Imaš skupin kolikor hočeš …. Slovenci v Avstriji, Slovenci v Gradcu, Slovenci v Grazu, …. v Nemčiji, v Nurmergu…., Prvomajski prazniki so vsak cajt, sigurno kdo pride domov.

Nimam fb. Ker potrebujem vecjo kolicino izdelkov, se splaca narociti, drugace pa bi ze prosila naokoli.

Pa kaj ti misliš, da komaj čakajo, da tekajo naokoli zaradi ene zobne paste?!

to je bolj razširjeno na štajerskem… ljudje iz ostalih pokrajin (sploh s 6., 7. stopnjo izobrazbe) so bodisi v sloveniji ali pa dlje 🙂

Ima kdo izkusnje z nakupovanjem preko spleta iz lekarne iz Avstrije? Da posiljajo v Slovenijo. Zgoraj so uporabni linki za lekarne in Nemcije. Hvala.

Jaz naročam prek Bodfeld Apotheke.

Ne razumem, zakaj mora biti ravno Avstrija?

Vnesi v google versandapotheke oesterreich in potem vsako posebej preveri, ali dostavlja tudi v Slovenijo.

Jaz naročam prek Bodfeld Apotheke.

Ne razumem, zakaj mora biti ravno Avstrija?

Vnesi v google versandapotheke oesterreich in potem vsako posebej preveri, ali dostavlja tudi v Slovenijo.

Pa izdelek sigurno prodajajo samo v lekarnah? Ga nima kakšen Amazon?

Zato, ker potrebujem avstrijske kapljice, ki jih npr. na nemskem amazonu oziroma v Nemciji ne prodajajo. Prejsnjic pa sem nekaj rabila, ko pa prodajajo samo v Nemciji.

Koliko znasa postnina pri Bodfeld Apotheke, v vednost za naslednji nakup iz Nemcije?

Joj, se pa res čisto nič ne znajdeš. Daš v google ime teh kapljic in versand … Itak je pa zelo možno, da te iste kapljice pod drugim imenom prodajajo tudi drugje.

7 evrov.

New Report

Close