Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek lekarna tujina

lekarna tujina

Kaj točno potrebuješ in od kod si? Jaz grem drug teden v Avstrijo, vsaj 1x na 2 meseca pa hodim v Nemčijo, ti lahko mogoče prinesem

Joj, se pa res čisto nič ne znajdeš. Daš v google ime teh kapljic in versand … Itak je pa zelo možno, da te iste kapljice pod drugim imenom prodajajo tudi drugje.
[/quote]

Preden sem pisala na forum sem preko google iskala izdelek po lekarnah. Vendar preko telefona ni pregledno, da iščem vse lekarne, ki pošiljajo v Slovenijo.

Kaj točno potrebuješ in od kod si? Jaz grem drug teden v Avstrijo, vsaj 1x na 2 meseca pa hodim v Nemčijo, ti lahko mogoče prinesem
[/quote]

Hvala. Nisem iz velikega kraja, zato bi mi morali poslati po pošti, kar je pa že skoraj kot poštnina iz Avstrije. Sigurno obstaja kakšna lekarna, bom našla, drugače pa sporočim.

Preden sem pisala na forum sem preko google iskala izdelek po lekarnah. Vendar preko telefona ni pregledno, da iščem vse lekarne, ki pošiljajo v Slovenijo.
[/quote]

Zakaj samo po lekarnah, če gre za gel za zobe?

naročam na shop apotheke, nad 50e je brez poštnine, vendar na avstrijski naslov. Nimaš nobenga kamor bi si dala poslati?

Zakaj samo po lekarnah, če gre za gel za zobe?
[/quote]

Gel za zobe je bil iz Nemcije, sedaj pa potrebujem druge avstrijske kapljice. Sem nasla eno lekarno, ki dostavlja v Slovenijo.

New Report

Close