Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lekarna v Celovcu, kje slovensko?

Lekarna v Celovcu, kje slovensko?

V kratkem grem v Celovec, kupiti moram nekaj stvari v lekarni, a je ena taksna stvar, o kateri se moram pogovorriti z lekarnarjem, saj je se ne poznam.
A veste, ali morda v kateri govorijo slovensko?

V Borovljah znajo slovensko v lekarni, za Celovec pa ne vem, vedno grem spotoma v Borovlje.

Lekarna Adler v Borovljah. Zelo prijazni in govorijo slovensko.

http://www.apothekeferlach.at/adress.htm

v Celovcu je tudi kar nekaj lekarn, vendar moraš znati nemško, nihče ne govori niti ne razume slovensko, vsaj moja izkušnja je taka.

Lahko pa kontaktiraš z gornjo lekarno tudi preko spleta v slovenščini…imaš naveden kontakt in lahko že v naprej vprašaš, kar te zanima, ti bodo zagotovo odgovorili v slovenščini, meni so, ko sem spraševala za eno zdravilo, ki se ga pri nas ne dobi in sem tudi v naprej naročila, da so zdravilo dobili iz Nemčije.
Na razpolago je bilo prej kot v 48 urah.

Nekatera zdravila, za katera dobiš pri nas lahko recept, a jih pri nas ni za dobit, ti naknadno plača zavarovalnica, če predložiš račun od avstrijske lekarne.

tudi v Celovcu vem, da znajo v eni lekarni slovensko, se pa ne spomnim točno katera lekarna je to.

Tole ne drži da v Borovljah v lekarni vsi govorijo slovensko.

Je samo ena ki govori, ostale ne razumejo popolnoma nič. Torej, moraš imeti srečo da nelatiš na njo…..

New Report

Close