lektoriranje diplome
Lektoriranje diplomske naloge je na večini visokih/višjih šol in fakultet obvezna, če ne pa vsaj priporočljiva. Svetujem, da preveriš v navodilih svoje šole/fakultete, kaj je navedeno glede obveznosti lekture. Pri tem lahko zahtevajo tudi potrdilo o lektoriranju diplomskega dela. To potrdilo ti načeloma lahko izda vsakdo, vendar je načeloma sprejemljivo le potrdilo profesionalnega lektorja.
Cene lekture so zelo različne na trgu, seveda se oblikujejo glede na ponudbo in povpraševanje. Tako je razpon od 1 evra do 6 evrov na stran. Ja, cene so navadno določene glede na stran. Pri tem ne gre za fizično stran (s preglednicami, slikami itd.), ampak gre za avtorsko stran, pri čemer se upošteva samo besedilo. Pri izbranem lektorju preveri še, ali iz obračuna izključijo avtomatska kazala in druge vsebine, ki se ne lektorirajo (npr. pretežno številčna tabela, če vstaviš kakšne bilance ipd.).
Ja, razlika je tudi, če gre za lektoriranje slovenskega in tujejezičnega besedila. Cene se spet oblikujejo na trgu. Svetujem, da nekaj lektorjem pošlješ prošnjo za ponudbo, nato pa izbereš. Ali te pri tem vodi samo cena ali/in kakovost, je povsem tvoja odločitev.
Diplomo je treba “nujno” lektorirati, saj verjetno ne želiš, da bi v njej za vedno ostale kake neumne napakice, ki ti lahko pokvarijo oceno in tudi sam vtis, itd…
Jaz sem lektorico našla preko interneta, ima svojo spletno stran, računala pa je 1,5€ na avtorsko stran t.j. 1500 znakov, brezplačno pa mi je lektorirala še povzetek v angleščini.
Sem pa v lektoriranem besedilu naknadno našla še napakico ali dve, poleg tega mi je “napačno” oblikovala prvo stran- ni bila v skladu z zahtevami moje fakultete, tako da sem morala še to popraviti sama. Jaz ti svetujem da se dobro pozanimaš, vidiš, kje se ti najbolj splača- jaz sem tako prihranila 30€ v primerjavi z eno drugo ponudbo,s tem da ti priporočam da si lektorirano besedilo še enkrat natančno prebereš, ker so tudi lektorji samo ljudje in se zna zgodit, da kaj pozabijo ali spregledajo, čeprav si tega ne bi smeli privoščiti, glede na to, kako nekateri “reklamirajo” svojo kakovost.
Vedno je dobro, da se diploma še lektorira za lekturo pa potem tudi pregleda. Če ne pregledate, se namreč zgodi tudi kakšna napaka. Pa pravzaprav ne napaka. Meni so posebej poudarili, da je lektorica določena mesta označila, ker je mnenja, da je naredila prave popravke, nikjer pa jasno ne piše, da je lektor strokovnjak področja in zato lahko samo napačna vejica povzroči napačno razumevanje povedi. Meni so lektoriranje diplome tukaj opravili http://lektoriranje.3zan.si/ in sem bil zadovoljen. Ne rečem pa, da tudi drugje ne znajo. Gotovo je najbolje, da se odločitev tudi na podlagi občutka. Če imate dober občutek, potem je velik bolje.
Pomoč pri pisanju, oblikovanju, diplome (diplomske naloge), magistrske naloge (magistrsko delo), seminarske naloge (seminarskih nalog), tehnično urejanje diplome (diplomske naloge), magistrske naloge (magistrsko delo), seminarske naloge (seminarskih nalog)
MojSTUDIJ.com – ŠTUDENTJE, DIPLOMANTI, PODJETNIKI, STARŠI-POZOR!!
Spletna stran http://www.MojSTUDIJ.com nudi pomoč rednim in izrednim študentom pri dokončanju študijskih obveznosti, prav tako pa nudi ugodno VEZAVO, KOPIRANJE in POMOČ (npr. pri seminarski-seminarska, diplomi-diplomska ali magistrski nalogi-magistrska naloga).
* Ali ste že zaključili z vsemi študijskimi obveznostmi?
* Ali imate le preprosto težave pri posameznem izpitu/predmetu?
* Ali zgolj potrebujete vrhunsko lekturo Vašega teksta?
* Morda le pomoč pri oblikovanju ali pri pripravi prezentacije?
* Ali Vam manjka le še zaključno diplomska naloga (ugodna vezava)?
* Ali zaradi predolgih delavnikov preprosto ne najdete časa za pripravo sklepnega študijskega dejanja-diplome?
* In ob vsem tem Vas še preganja čas, ker imate obilo obveznosti doma ali na delovnem mestu?
Ne skrbite, imamo rešitev!
MojSTUDIJ.com – Vrhunska pomoč in svetovanje pri študiju !!
Pomoč pri pisanju diplome, diplomske naloge, magistrske naloge. Tehnično urejanje diplome, diplomske naloge, magistrske naloge. Tehnična navodila za diplomo, diplomsko nalog, magistrsko nalogo. Dispozicija diplome, diplomske naloge, magistrske naloge. Pomoč pri diplomi, diplomski nalogi, magistrski nalogi. Pisanje in urejanje diplome, diplomske naloge, magistrske naloge. Urejanje besedil in diplome, diplomske naloge, magistrske naloge. Vsebinsko in tehnično urejanje diplome, diplomske naloge, magistrske naloge.
Kontakt:
Pozdravljeni,
sem diplomirana slovenistka in lektoriram različna besedila. Diplomske naloge poleg lektoriranja tudi tehnično uredim, tako da so brezhibne. Za dodatne informacije se obrnite na moj elektronski naslov: lektoriranje.ana@gmail.com Lep pozdrav.
Pozdravljeni,
nudim pomoč pri snovanju dispozicij, pisanju in popravljanju diplomskih in magistrskih nalog.
Kontakt: diploma123takoj@gmail.com
Pozdravljeni.
Iščem lektorja za lektoriranje diplomske naloge. Gre za ca. 40 tipkanih strani, koliko je lektorskih nisem računala. Običajne cene so od 1,2 do 1,5 eur/lek. stran (1500 znakov). Iščem torej ugodnejšo ponudbo, npr. 1,2 eur za tipkano stran (povp. ca. 2300 znakov/stran). Ponudbe na studentin19992000@gmail.com
Sem napisala napačen mail. Ponudbe na studentin19992000@yahoo.com
Nudim pomoč pri pisanju seminarskih in diplomskih nalog, diskretno in ugodno. Pišite mi na:
Hitro, zanesljivo in cenovno ugodno lektoriram vse vrste nalog. Ker imam ustrezno izobrazbo, lahko izdam tudi potrdilo. Več info na rakica40@gmail.com
Hitro, zanesljivo in cenovno ugodno lektoriram vse vrste nalog. Ker imam ustrezno izobrazbo, lahko izdam tudi potrdilo. Več info na rakica40@gmail.com
Hitro, zanesljivo in cenovno ugodno lektoriram vse vrste nalog. Ker imam ustrezno izobrazbo, lahko izdam tudi potrdilo in račun. Več info na gordanarodinger@gmail.com
Morda ti pomaga tale analiza cen preko 1100 ponudb lektorjev: https://omisli.si/nasvet-strokovnjaka/lektoriranje/lektoriranje-cena-analiza-kaj-nudi-lektor/ ?
Pozdravljeni,
priporočam svoje lektoriranje, sedaj se s tem ukvarjam že 20 let, imam svoje podjetje, spišem tudi potrdilo o lektoriranju .