Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lelosi ali SWY

Lelosi ali SWY

Rabim črne pajkice, ki ne postanejo sive po par pranjih, zato bi si kupila ene, ki niso iz bombaža.

Velika fama je okoli Lelosi in SWY.

Katere priporočate in zskaj? Ali sploh nobenih od teh?

Ti si kar zarij to plastično vpizdnico direkt na ščegi da ti bo pokvarjenki skoz drgniloi in prihajalo.

Samo dobro operi ker to od vaginalnih švicov zna fajn zasmrdet

Jaz imam lelosi basic. Čisto navadne črne pajkice, udobne, brez poudarjanja riti ipd. Pa še poceni se jih da dobiti.

https://m.youtube.com/watch?v=ULnjEa5jtVY&pp=ygUPZmlyZGF3cyBmYXNoaW9u

https://m.facebook.com/profile.php?id=100054522877538&name=xhp_nt__fblite__profile__tab_bar

Odloži sme dobila za darilo in so mi ful udobne, lahko za športat ali recimo kot športni outfit namesto trenerke

Swy sem kupila ene navadne take ki naj bi bile sort pa se vidi skozi.

Tako da med tema izberem definitivno lelosi.

Krepko bolj poceni njih lahko dobiš… Zdaj so imele tuš drogerije akcije do 4.5. poglej če jih se lahko tam najdes

Jaz sem daleč najboljše kupila na zalando. Samo poliamid in elastan, super za nosit in še danes so kakor nove. Črna barva popolnoma nič zbledela.

Odgovor na objavo uporabnika
Umivaj si mednožje, 05.05.2024 ob 10:35

Ti si kar zarij to plastično vpizdnico direkt na ščegi da ti bo pokvarjenki skoz drgniloi in prihajalo.

Samo dobro operi ker to od vaginalnih švicov zna fajn zasmrdet

Kaj se pa oglašaš, saj se te sploh ne tiče! Sebe porihtaj, boš imel dovolj dela!

Pojdi lepo v dechatlon in si kupi črne pajkice za manj kot 10 eur, vzdržljive, kvalitetne.  Ne bodi budala.

nobenih, 05.05.2024 ob 11:43

Pojdi lepo v dechatlon in si kupi črne pajkice za manj kot 10 eur, vzdržljive, kvalitetne.  Ne bodi budala.

Res model.

Boljše Swy. Lelosi basic so samo za spat, namesto pižame ali recimo za na fizioterapijo.

Mehke, da se omehča, kar sicer ni mehko.

Swy so bolj kompaktne  barba ne zbledi, lepo se perejo.

Meni do všeč.

Je pa res  da za ta denar lahko vzameš tudibiz sheina črne..dvoje ali troje za 1 swy.

ne da delam reklamo za lelosi, ker so dražje, ampak primerjalno na ostale pajkice, je material teh, ki jih imam jaz res mehkejši in bolj udoben za nosit. Lahko pa svobodno gre tudi v decathlon… imam tudi take iz lidla, pepca, so ok za nosit, samo v mehkobi  materiala za nosit se opazi razlika -se pa ne spoznam v katerem materialu je razlika.

Treba ocitno prodajat robo dokler je vroca…

Drugac pa za ene pajkice menda mate, da jih stestirate in vidite al so v redu al ne? Z malo pameti pa zanje vec kot 15 ali 20 eur ne bos dal. Saj to itak ni za med ljudi, za doma pa sport je pa (skoraj) vse dobro.

Ifnkn, 05.05.2024 ob 11:55

Treba ocitno prodajat robo dokler je vroca…

Drugac pa za ene pajkice menda mate, da jih stestirate in vidite al so v redu al ne? Z malo pameti pa zanje vec kot 15 ali 20 eur ne bos dal. Saj to itak ni za med ljudi, za doma pa sport je pa (skoraj) vse dobro.

👋👋

Mislim da so rekli da so 80… sem ravno kontal prej… ni šans jebote da podpiram to… a realna vrednost je 1e… res budale.

Je pa tko kot pravis… to ni za ven. Sporta se pa lahko skoraj v vsem.

Kr neki si v obvezo vzemajo.

te pajkice se strinjam imajo res pretirano ceno…

jaz sem tudi rekla da več kot 20 e ne dam… in te lelosi sem dobila za 20 e  – predvsem sem jih kupila, ker so res mehke in namesto trenerke recimo za na kakšno pot v avtu ko dolgo sediš in niso vroče, vsaj meni ni bilo…

ja, je njihova cena tudi sicer višja, ampak toliko nikoli ne bi dala in tudi nisem, kupila sem jih znižane.

Glede onih swy pa – naj vam povem koliko vas ta parovel petra ceni Slovence, ki stojite/stojijo tam v vrstah kot budale za kreeepko dražje pajkice kot 20 e… – je izjavla v enem podcastu,da so v Italiji dvignili cene (pomeni dvignili še višje od naših, ki so že tako navite pri nas do neba, kreeepko precenjene), ker pazi zdaj je izjavila Italijani cenijo izdelke.

Vi Slovenci jih po njeno očitno ne, čeprav kot budale eni stojijo tam za drage pajkice in zapravljajo svoj cajt… Tako da evo je povedala kaj si misli o Slovencih – za budale jih ima, ne ceni jih… Italijani so tisti, ki so očitno v njenih očeh oh in sploh.

Jaz kupujem v New Yorkerju.

Pajkice imam lelosi basic crne in oceansko modre to je to. Imam se tiste zimske podlozene crne, tudi ok. Imam rada tudi pri pajkicah bolj te vsakodnevne barve…. swy imam pa oversize trenirke, njihovih pajkic nimam.

Lelosi ne kupuj, SWY pa še manj. Cena občutno precenjen, ker toliko vlagajo v reklame, to pa vračunajo v ceno izdelkov.  Jaz sem ravnokar kupila pajkice od Elastera , 15 EUR, zelo dobre kvalitetne. Na Facebooku sem jih našla

Prisegam na Aeon, so drage, ampak kvalitetne in neprosojne.

Ha sedaj je sicer ta fama okrog SWY in posledično tudi veliko negativnih komentarjev, sploh na internetu. Uporabljam pajkice že 10 let in SWY so za ta denar najboljša izbira. SWY so zelo izboljšali kvaliteto in odpravili vse napake, Lelosi so veliko slabše kvalitete, pa še grde so. Priporočam ti tudi Aeon, Yummie je tudi dobra znamka, če jo dobiš v Slo.

Addidas- sploh za šport in funkcionalnost, lepo šivane, dober oprijem, ne bledijo in ne lezejo dol.

Sledi jim nike, za silo underarmor.

Anonimno 8917, 05.05.2024 ob 16:20

Ha sedaj je sicer ta fama okrog SWY in posledično tudi veliko negativnih komentarjev, sploh na internetu. Uporabljam pajkice že 10 let in SWY so za ta denar najboljša izbira. SWY so zelo izboljšali kvaliteto in odpravili vse napake, Lelosi so veliko slabše kvalitete, pa še grde so. Priporočam ti tudi Aeon, Yummie je tudi dobra znamka, če jo dobiš v Slo.

lej jo lej jo… fama je na instagramu,  tukaj se pa resnica pove – ne vem kako lahko ti že 10 let uporablajš swy pajkice, ker jih ni na trgu tolk dolg… ne piši lažnih reklam Petri…

zadnjič sem na parkplacu pred trgovskim centrom videla eno žensko na telefonu v pajkicah, spredaj se vidi logo swy, ko se je obrnila in šla da se je videlo od zadaj je imela čer rit na sredini nek šiv, in vse je mlahako viselo, mislim blago – to je nič od kvalitete… še posebej za tako drago ceno kot jo imajo te pajkice. Kreeepko so predrage.

Mislim da je mišljeno nasploh… ne to swy znamko

Ne enih ne drugih. Precenjena šit roba iz kitajske Mirele.

Imam lelisi basic črne.

Dolgo jih nisem sploh nosila. Ravno zato, ker so tako mehke.

So mi pa prišle prav, ko sem zbolela. Za svaljkanje na sedežni, ker trenirk res ne maram.

Tudi za k dr. s poškodovano nogo. Te pajkice komot zafrkneš vse do stegna.

Super so tudi za na daljšo pot  ko hočem res kaj mehkejšega, da nikjer nič ne tišči, popenja.

Za običajno uporabo pa meni niso.

Ravbo zaradi te mehkobe. So pa za spanje, ko taboriš v spalki. Nobene druge pajkice niso boljše od teh za kaj takega.

Za normalno dnevno uporabo, za šport, niti za sprehod pa nikakor.

Ravno zaradi daljše bolezni in dolgotrajnega svaljksnjacpo sedežni ter da sem imela za k dr. sveže, sem si naročila še didatne navadne črne lelosi.

Imam tudi swy. So kompaktne, material mi je všeč.

Aeon so mu tudi ok, a so mi veliko boljše gladke swy kot “bombažne” aeon. Te kao bombažne aeon nosim predvsem v hladnejšem vremenu. Za takrat so mi top.

Mi je pa pri swy in aeon všeč visok pas in tudi to, kako so sešite.

Swy veliko raje nosim, sploh glede na adidas, nike…legice.

Imam tudi iz sheina. Čisto ok so.

Sem tudi v dvomih, da so “znamkaste” toliko boljše, kot je višja cena.

Pa od gym shark. So tudi super. Visok pas, odvisno, kateri model izbereš.

Moj favorit je kljub vsemu swy, gym shark in aeon. V tem vrstnem redu.

Za čas bolezni, ko se težko premikaš ali se moraš obleči za spanje na taborjenju pa lelosi zmaga.

New Report

Close