Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lelosi ali SWY

Lelosi ali SWY

swy je zgolj in samo instagram hajp z nabito ceno in nič drugega. niso vredne tega denarja – marsikatere druge so boljše za tak dnar od pozannih firm in tudi druge. Imam swy ene in edine in nikoli več – na riti se spodnjice skozi vidijo – kar je zame no go… tako zanič material je

swaaaaaaaaay meščani oblečemo edino to. adidas, lelosi nosijo čefurji

Za sintetiko pač nisem (več) pripravljena toliko plačati.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 5747, 05.05.2024 ob 18:53

swaaaaaaaaay meščani oblečemo edino to. adidas, lelosi nosijo čefurji

Bravo Petrca in tvoji reklamarji – kažete svoj nivo.  Kakšni troli in misliš,da delaš Petri reklamo – ne samo potrjujete na kakšnem nivoju ste skupaj z njo- Kar imejte ta svoj swy točno za vas na vašem nivoju je tak kot je tudi primeren.

Prisegam na športne Lelosike.

Imam oboje, Lelosi in Swy pa so mi Swy boljše kvalitete in bolj udobne.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 4458, 06.05.2024 ob 14:36

Imam oboje, Lelosi in Swy pa so mi Swy boljše kvalitete in bolj udobne.

jaz tudi, pa lahko trdim ravno obratno. lelosi so neprimerno bolj udobne in kvalitetne v primerjavi s swy.

Imam ene swy in so mi ok, udobne. To pa je tudi vse kar imam, tako da ne znam primerjat.

Ne bi dala 20 ali več eur za neke pajkice, ki so itak samo za šport, ali pa za doma. So neke xy pajkice iz kjerkoli in izpod 10 eur, glih tako dobre, meni ponavadi celo lepše od teh precenjenih. Pajkice pa res dobiš kjerkoli, zdaj spirajo in uničujejo se pa, če jih pereš na 40 in več, kot se vse ostalo. Če želiš dlje časa ohranjati oblačila jih pereš na 30. Saj odrasli se v glavnem ne valjamo glih po blatu

Hej, a je katera že slišala za withyoulabel.com oziroma že kupila kakšne pajkice? Hvala vam 🙂

New Report

Close