Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lelosi pajkice – grozne so

Lelosi pajkice – grozne so

so še kateri te pajkice ogabne? Ok črne so vredu, ampak tiste pisane, kičaste, ciganski look, pa kako lahko to ženske nosite? Mene bi bilo sram v takih še doma hodit, ne pa da grem s takimi v javnost

Imam crne in oceansko modre. Dolge in kapri izvedba. To je pa to, brez posebnega izstopanja ampak umirjene in diskretne tudi za med ljudi.

Nosim samo črne za doma ali na hitro v trgovino. So mehke, raztegljive, za cozy days.

Pravzaprav namesto pižame.

Niso pa za šport, so preveč mehke.

Pisanih pa ne nosim, so mi grozne.

Lelosi pajkice nosijo največje sponzoruše, z IQjem max 80. Eno zbirališče teh sponzoruš je Šmarka.

Kakšno zlivanje gneva za prazen nič. Kaj vas briga kaj nosijo drugi? Na svetu niste samo vi, ampak različni ljudje, ki so jim barve všeč. Po vaši logiki bi se morali vse mladi zavit v črnino in nosit vrečaste cunje. Tako kot ve. Bog ne daj da je kdo za centimter drugačen kot ve. Če hočete izboljšat svet začnite malo delat na sebi.

Me top. Grozne so. Tiste šarane, zadnjič sem eno gledala v Lidlu, prav smešna je bilo videti na ženski stari 45 let,  pa ne oblečem take grde pajkice ,za noben denar

Ni mi jasno kaj je ženskam  , da toliko denarja dajo za to plastiko

Odgovor na objavo uporabnika
ines158, 05.03.2023 ob 16:26

so še kateri te pajkice ogabne? Ok črne so vredu, ampak tiste pisane, kičaste, ciganski look, pa kako lahko to ženske nosite? Mene bi bilo sram v takih še doma hodit, ne pa da grem s takimi v javnost

Se strinjam.. ampak zakaj bi zne kupovala po trikratni ceni, jih kupim za 10 eur

Plastika?

Drugače pa ja večina modelov je res kičastih, se najdejo pa tut bolj v izi modeli. Bolj važn od kičavosti je kaj daš vanje..

Se strinjam glede vzorcev – me kar oči zabolijjo, ko vidim te njihove dizajne. AMPAK! Pajkice so zelo udobne in mehke, zato imam dvoje, enobarvne seveda, za doma, ker sem tako komot v njih. Topla zimska trenirka je tudi super (seveda sem spet vzela enobarvno) – je topla, udobna in ni cela skrivenčena in skrčena po parih pranjih. Tudi pižamce so mi udobne. Samo vzorci so pa res nemogoči.

Za nosecnost so super

Pajkice so zakon…. Za pogledat …..

se strinjam, da pisani vzorci so grozni… dobila sem ene enobarvne za darilo in sem prijetno presenecena nad mehkobo, udobnostjo enobarvne  temne bi kakšne se imela.

CrazY FroG 🍀, 05.03.2023 ob 17:41

Plastika?

Drugače pa ja večina modelov je res kičastih, se najdejo pa tut bolj v izi modeli. Bolj važn od kičavosti je kaj daš vanje..

Ja Lelosi pajkice so poliester.

Mi je vseeno kaj nosijo, pa če so nage. Poliestra ne maram.

Če prisegate na enobarvne vzorce , a od Primarka in ostalih trgovin pa niso ok. Verjetno ker so prepoceni 🤣

Meni ste ogabne vse, ki nosite pajkice. Kot da nosite spodnje perilo v javnosti.

Vse Lelosike so zakon.

Če ste debele,jih kupite brez vzorcev,ker se vam vzorci na špehu nenomalno pobevajo in ste posledično še bolj debele.
sedaj imajo novo cart kolekcijo s krilom in so zelo všečne.

se povečajo vzrorci

Top so pajkice, je pa res, da nima vsaka postavo za barve in vzorce, ker hitr poudarijo višek kil zato ste fouš tistim, ki jih lahko nosijo vi se pa dalje v črnih skrivajte.

Za debele riti res niso,ker ste potem zaradi vzorcev še bolj debele.
Ne kritiziraj rajši shujšaj!!!

Ogabna si ti,ker si debela in zato jezna na ves svet pa še na Lelosi z vzorci!

Marsikaj v našem življenja je iz poliestra. Big deal. Poudarjate to tako, upoštevajte udobje, ki ga nudijo in katero vlakno oponašajo. Vse ne morete nositi pajkic, grozno je, ker mislite da jih lahko. Potem pa popačite vse.

Ne nosim pajkic. Ce ze bi bile le namesto zab nikdar kot samostojno oblacilo. Samo mi niso.

Mene poliester na koži skrbi, komur pa ustreza, naj nosi. Res se ne obremenjujem s tem, kaj nosijo drugi in tudi večini je kompletno vseeno. V realnem svetu sploh nimam nikogar, ki bi se o pajkicah bil sposoben pogovarjati več kot 1 minuto.

Zartrose izven profila, 06.03.2023 ob 08:47

Ne nosim pajkic. Ce ze bi bile le namesto zab nikdar kot samostojno oblacilo. Samo mi niso.

Ti koza vseh koz bi pa ja lahko naga okol skakala.

New Report

Close