Lelosi pajkice – grozne so
Kakšno zlivanje gneva za prazen nič. Kaj vas briga kaj nosijo drugi? Na svetu niste samo vi, ampak različni ljudje, ki so jim barve všeč. Po vaši logiki bi se morali vse mladi zavit v črnino in nosit vrečaste cunje. Tako kot ve. Bog ne daj da je kdo za centimter drugačen kot ve. Če hočete izboljšat svet začnite malo delat na sebi.
ines158, 05.03.2023 ob 16:26
so še kateri te pajkice ogabne? Ok črne so vredu, ampak tiste pisane, kičaste, ciganski look, pa kako lahko to ženske nosite? Mene bi bilo sram v takih še doma hodit, ne pa da grem s takimi v javnost
Se strinjam.. ampak zakaj bi zne kupovala po trikratni ceni, jih kupim za 10 eur
Se strinjam glede vzorcev – me kar oči zabolijjo, ko vidim te njihove dizajne. AMPAK! Pajkice so zelo udobne in mehke, zato imam dvoje, enobarvne seveda, za doma, ker sem tako komot v njih. Topla zimska trenirka je tudi super (seveda sem spet vzela enobarvno) – je topla, udobna in ni cela skrivenčena in skrčena po parih pranjih. Tudi pižamce so mi udobne. Samo vzorci so pa res nemogoči.