Leonardo :))
..in tvoje rdeče tangice, hehe…pozdravljen spet med nami….Ampak….tvoj rdeči petelin tudi pod razno ne bo prvak letos…..pozabi…
Spet boš revček čist solzan, hehe…..
Tole si lansko leto ..konec sezone napisal :
“Sicer pa bolše da ne gledate naslednjo sezono.
Iz dobro obveščenih virov je pricurjalo da je scenari za naslednjo sezono že napisan in v nejem je vse od štartnih položajev, nesreč, okvar bolidov do počenih pnevmatik. Edino kar ni še določeno kdo bo prvak.
Baje poteka dražba kdo bo ponudil več evrotov in nato bodo priredili sezono tako da bo zmagal. Pa vreme je tisto ki ga še ne morejo dati v scenari. “
lep dan ti želim
Res je da sem to napisal, ker se je kar naprej govorilo da je vse dogovorjeno. Saj ne trdim, da ni možna kakšna kuhinja. Ampak ravno vsega pa tudi ne morejo zrežirati. Glede na to kako bo letos napeto (vsaj predvidevam) raje nebi gledal.
In ko je vmes pavza je vse uredu. Potem pa se začnejo testiranja in ugibanja kdo bo boljši. Tako me zopet zagrabi in spet bom vse tekme pogledal in se razburjal nad dogajanji na stezi in seveda komentatorjem.
Nekaj sem se pa spomnil: Frfra dolguješ mi večerjo od lanske stave!
Prosim da se nemudoma javiš: In če si upaš greva stavit tudi letos.
Ker pa je večerja že podeljena greva letos stavit za zajtrk.
Leonardo
Voznike, ki jih več ni ali ne tekmujejo več jih je treba dati v zgodovino.
Ko mo šel šumi v pokoj si bom pač izbral drugega voznika in bom navijal za njega.
Ampak kako da ne maraš šumija. Ne vem kako naj te prepričam da je zares dober voznik in če bi dobro premislila bi ga mogoče spremenila mnenje o njem.
Leonardo
Uf, a lahko nekaj pripomnem? Priznam, da je Schumacher dober voznik, vendar ga ne maram in nihce me ne more prepricati, da bi spremenila mnenje. Tako, da je tvoj stavek: “kako naj te preprican, da je res dober voznik … ” res nesmiseln :))) Vem, da ni bilo namenjeno meni, a kljub temu. Pa se ne mislim kregat. Vsak ma svoje mnenje :)))
Lp pa uzivajte v prvi dirki!!
S kom je hudo !!!!! Pir, pir Speedy a se ti upaš iti z mano malo ven, da ti pokažem en sumo prijem pa dva karate udarc …….:)))))))))
Mystique motiš se: jaz bom spreobrnu Speedy! Zato ker živi v zmoti in potrebuje pomoč. Res je tudi, da se trudim že eno leto in je zelo težko.
Ampak na koncu se ji bodo odprle oči in uvidela bo za koga bi morala navijati vsa ta leta.
Trd oreh ta Speedy ampak človek ne sme popustiti.
Za koga pa ti navijaš Mystique. Napisala si da se ne boš kregala. Seveda se ne bomo če boš lepo za trdeče navijala se bomo prav razumeli.
LP
Hehe, jaz navijam za ta plave in se res ne mislim kregat. Lahko pa povem, da sem za Schumacherja navijala … nekoc davno …. pa se mi je zameril kot dirkac s svojimi forami … kakorkoli ze: Kam pa bi prisli, ce bi vsi navijali za enega??!!! Kako bi blo to booooring:))) A ni lepse tako? Lahko malo mnenja izmenjujemo.
Morda bos Speedy lahko spreobrnil, mene ne….ker sem ze spreobrnjena :)))))
Lp