Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek lep bo dan…

lep bo dan…

Dobro jutro punce. Uf dons sm pa naspidirana in nič me ne spravi v slabo voljo. Včeraj smo namreč pokrili streho na naši bajtiki in to pomeni, da bomo mi trije spet malo več časa skupaj. Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

V glavnem želim vsem lep dan, pa pejte ven na sonce martinčkat se. Mi definitivno gremo.

LP

Pri nas je taka megla, da ne vidim prek ceste!
Dobro jutro!

Se veselim s tabo, Mijaka. Uživajte!
Jaz pa bom sončka gledala iz zobozdravniške ordinacije. Bljaka :o(
Lepo nedeljo vam vsem želim!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Čestitke!!!

Uživajte! mi bomo danes tudi – imamo praznovanje RD…

:)))

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Čestitke!!!
Mi se tud selimo v hiško čez par dni. V mislih že sadim rožice….
Lp Andreja

p.s. Dan bo mal bolj beda, ker je dojenčica zbolela:-((

Kaj rožice, jaz imam že vse splanirano. Možu težim že za mansardo ,on pa zamahuje z roko – kje je še to. Ampak jaz se ne dam in vztrajno naprej sanjarim.

lp

A spet??? Ubožica, da bi se čimprej pozdravila :-)))

Jst tud dons boljš volje kot pretekle dni. Po čudežu je Žigc spal od 21-7h, pa sva popcala pa nazaj za 2 urci še. Kar mal sem naspana, pol pa k babi na kosilo :-))))))))))).

Lepo se zabavajte, pač kolikor se lahko in misel na hiško naj te osrečuje.Jst že komaj čakam čevape pri vas doma, hi hi hi. A bodo 1x naslednje leto???

čestitke za hišico 🙂 … sanjati je pa itak treba … sej drugače sploh nima smisla živet 🙂

B.

Hihi! Moj pravi, da jih bo že naslednji vikend peku??!! Sam ne vem na čem. Mogoče na toasterju;-))))

lp

sej ni važn sam da bojo. midva sva nakup bajtike proslavila tako da sva šla kupit hrenovke, kruh in žar za enkratno uporabo in sva pekla za bajtiko kot dva cigančka. midva sva rekla da naslednje leto maja krstiva našo punči, narediva eno roštilj fešto, če pa bo financ minister dal, bomo takrat že notr. jupi, komej čakam. ta čas pa stisnit zobe.

lp

New Report

Close