Najdi forum

lep izgled

lp!
kaj mi priporocate glede mojega videza…namrec rada bi si ga izboljsala…imam precej zarece modre oci, precej izstopajo a vendar so majhne…kako naj si naredim macje oci? Ce se obrobim z belo barvico sm kot ena mis iz moke:) Kako naj se nalicim na vekah z sencili, da je znotraj svetleje in zunanji kot temnejsi in katere barvne kontraste naj uporablajm…kako oz. s cim naj zabrisem meje…?
Ne znam najti pravega pudra…rada bi imela taksen look kot ga vidis pri kaksnih dekletih da res izgleda tako lepa koza…(ceprav napudrana)? kaj tako naredi puder v prahu?? samo meni ne pride v postev ker se mi koza lusci..hvala ze vnaprej!!

Nataly!

Glede tehnike senčenja sem že opisovala vašim predhodnicam, ki imajo podobne težave, ker ne vedo kako senčiti oči. Zato ne zamerite, če vas prosim, da pobrskate po odgovorih vaših predhodnic.

Glede na barvo oči pa vam svetujem, da uporabite tople odtenke, rjave , marelične, če želite, da so vaše oči manj kričeče, pa vendar jih želite poudariti. Glede nato, da ste omenila, da imate manjše oči vam še vedno svetujem uporabo belega svinčnika ob notrnjem kotu spodnjih trepalnic. Pod spodnjimi kratkimi trepalnicami naredite s čopičem rahlo zabrisano črto in sicer uporabite isti barvni odtenek kot ste ga uporabila za sečenje premične veke. Žal je tehniko zelo težko opisovati. Žal sem veliko bolj praktičen tip človeka, kot pa teoretik. Upam pa, da bomo v kratkem uredili tudi stran, kjer bomo lahko objavili slikovni prikaz senčenja s kratkim opisom.
Glede brisanja strogih linij med prehodi iz temnega barvnega odtenka v svetlejše barvne odtenke pa vam svetujem uporabo čopiča. S čopiči sama najlažje zabrišem prehode. Veka mora biti pobarvana tako, da se nikjer ne vidi koliko barv ste uporabila. Ličenje je umetnost. Predstavljajte si, da na mesto na papir rišete na obraz.
Glede pudra pa vam žal ne morem odgovoriti, kajti niste mi napisala kakšen tip kože imate in kaj ste do sedaj uporabljala. To je podgoj za smernice o uporabi pudra!

nam lahko povete nekaj o osebni higjeni in lepem izgledu ker delamo za solo seminarsko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! plis

Pozdravljena,

pošlji mi na mail bolj podrobna vprašanja.Bom z veseljem pomagala,kar je v moji moči.

Lep pozdrav

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si [email protected] 05 995 40 10 040 829 988

vse o higiene obraza in telesa in lep izgled celega telesa

New Report

Close