Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek LEP JE DAN

LEP JE DAN

Lep je dan, naj zvrti se ti v glavi,
lep je dan, naj te nič ne ustavi…..

Dobro jutro…Vsem skupaj želim lep in prijeten dan….Izgleda, da bo sonce spet grelo, zato se ohlajajte, kot se pač lahko….Nekateri s sladoledom, drugi z mrzlo pivo….CMOKA

hej hoj Stelči!
A že braniš domovino?Meni se pa še tako obupno spi,da bi se najraje kar nazaj v pojstlo zvrnil in sanjal sneg…..al pa vse frigidnice tega sveta….pohladilo bi oboje!
Cmokija obema.
Sp

Hejla Sprevržko…….. Kako si? Zaspančkan? Ja……eden mora branit domovino a ne? Pa še ti mi delaj družbo, da bova dva……….he, he, he…CMOKA

Si preveč gorka…..čem rečt,da premalo hladiš ;-))
Cmoka
Sp

??? Ti…ma me res nekam poti…..:)))))))))))))

In kako si ti zdej predstavljaš,da bi se midva zdaj mečkala?
Odpade!Razen če bi prej ritko tiščala eno uro v hladilnik….pa na joške pol kile ledu.
😉
Cmoka
Sp

Mečkala? Že tako je dovolj vroče:)))))))))) Pejva rajši noge namakat v Sočo…

res je lep, le tako preklemano vročččččččččč…………….
Sedim pred tem monitorjeim in pollitersko plastenko v roku….. Skozi usta direkt nazaj skozi pore vem…. grrrr.

Vročina taka, da se mi še prsti vozljajo. Upam, da si znala dešifrirati gornji post.

:-)))

lp

He, he, he……….cmoka Žverči……..ma je res taka vročina, da meni kar slabo dela………….najrajši bi šla nekam na hladno……..pa četudi je to samo mrzel tuš…………..Kako si kaj ti, drugače?? CMOKA

hmmmmmmmmmmm….če bi šla midva pod tuš……hhehehhe…kaj misliš, kakšna bi bila voda??????????

cmok

leta letijo - iščem stevardeso.....

Če napišem vroče, ne bo kaj novega, kaj?!
Ostalo pa – hja, malo bolj delovna bi morala biti, pa…. pa imam dober razlog, da nisem.

kaj pa ti?! Kako kaj vidva prenašata vročino?! Al’ sta vidve?! A veš spol???
Jaz sem obakrat vprašala…. in obakrat so imeli prav…:-))))) Vedno so videli neke črvičke….

Usrana?!

:-)))))))))))

mogoče vrela???:))))))))))))

He, he, he……….vročino prenašam bolj slabo………in izgleda, da bo samo še slabše……..Spola ne vem in ne bom spraševala……..važno, da bo zdravo…

Ti dam jaz črvičke vrabec skuhani!
😉
Sp

… to so želje vsake mamice… A veš, zanimivo, pri prvem tudi mene ni mikalo vedeti, pa sem imela mesec in pol pred rokom probleme in sem morala v bolnico…. pa so vse moje sotrpinke v sobi vedele, potem sem pa še jaz vprašala iz firbca….
Drugič pa – hja, sam zdravnik mi je ponudil možnost, pa sem zgrabila…

potem pa naravne izrastke med nogami.
A bo bolj prav?!

Cmoka, prijatelj.

A če je tisto naravni izrastek,potem imate ve naravno duplino?
Te malce ocmokam…saj sol ne škodi!
😉
Sp

Meni je tudi zdaj dr. rekla, da če hočem vedet, ji moram naslednjih povedat….ker bo že lahko videla….ampak jaz sem rekla da rajši ne bi vedela, čeprav bi pa moj možek rad….Ampak…da ti ne povem….zdaj vem že za kar nekaj “mamic” ki so jim rekli, da bo punčka in je bil fantek oz. obratno….

Eh……..naj bo presenečenje…..Moram pa priznat, da bi rada imela oboje…fantka in punčko…in še ena željica….čeprav spet…sej ni važno kaj bo….ampak….mogoče si za prvega želim fantka….ampak kot pravim…ni važno…je pa ena taka moja željica….

pa ti napišem, da sem pri prvem tudi jaz tako čutila?!
Morda že zato, ker je mož imel tako grozno željo, da sem se ga skoraj bala….
Drugič pa – hm, full sem želela piksnico, pa je bil (po dohtarjevi izjavi) recept isti… občutki pa popolnoma drugačni…..
Torej, mami, zdravja in veliiiiko sreče, potem bo tudi bejbi zadovoljen….. Oči pa naj malo potrpi, saj bo oktobra vse znano…:-)))… le v primeru dvojčkov ga malo pripravi….:-)))))

Dvojčka ne bosta…….je samo eden………

Drugače pa…..sej se počutim v redu, ampak včasih sem tolk občutljiva na vse, da se je kar za zjokat……….

New Report

Close