LEP JE DAN
… to so želje vsake mamice… A veš, zanimivo, pri prvem tudi mene ni mikalo vedeti, pa sem imela mesec in pol pred rokom probleme in sem morala v bolnico…. pa so vse moje sotrpinke v sobi vedele, potem sem pa še jaz vprašala iz firbca….
Drugič pa – hja, sam zdravnik mi je ponudil možnost, pa sem zgrabila…
Meni je tudi zdaj dr. rekla, da če hočem vedet, ji moram naslednjih povedat….ker bo že lahko videla….ampak jaz sem rekla da rajši ne bi vedela, čeprav bi pa moj možek rad….Ampak…da ti ne povem….zdaj vem že za kar nekaj “mamic” ki so jim rekli, da bo punčka in je bil fantek oz. obratno….
Eh……..naj bo presenečenje…..Moram pa priznat, da bi rada imela oboje…fantka in punčko…in še ena željica….čeprav spet…sej ni važno kaj bo….ampak….mogoče si za prvega želim fantka….ampak kot pravim…ni važno…je pa ena taka moja željica….
pa ti napišem, da sem pri prvem tudi jaz tako čutila?!
Morda že zato, ker je mož imel tako grozno željo, da sem se ga skoraj bala….
Drugič pa – hm, full sem želela piksnico, pa je bil (po dohtarjevi izjavi) recept isti… občutki pa popolnoma drugačni…..
Torej, mami, zdravja in veliiiiko sreče, potem bo tudi bejbi zadovoljen….. Oči pa naj malo potrpi, saj bo oktobra vse znano…:-)))… le v primeru dvojčkov ga malo pripravi….:-)))))